Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Κύριε Μητσοτάκη, είστε 100 χρόνια πίσω από τον κ. Τσίπρα!

Αυτά τα μικρόψυχα που είπατε για «εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα», στην πραγματικότητα είναι μια «εκκωφαντική αποτελεσματικότητα» του κ. Τσίπρα και των κυβερνήσεών του!

 Έχουμε και λέμε τι έκανε ο Τσίπρας και δεν θα τολμούσατε ποτέ να κάνετε:

 -Παρότι στις Προγραμματικές του Ιανουαρίου 2015, υπήρχε η κατάργηση των μνημονίων, ο κ. Τσίπρας κατάφερε, στο τέλος Φεβρουαρίου, με μια κίνηση Ματ να αιφνιδιάσει την ΕΕ και να υπογράψει την παράταση του 2ου μνημονίου! Σιγά μη μπορούσατε εσείς πχ ως Δεξιός να υποσχεθείτε υπογραφή μνημονίου και μετά να το αρνηθείτε!

 

 -Όταν ήρθε η ώρα να σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο κλπ, έκανε δημοψήφισμα, το κέρδισε συντριπτικά  για να τα σκίσει και πριν εσείς καταλάβετε τι γίνεται ξεγέλασε τους Ευρωπαίους και υπέγραψε το 3ο μνημόνιο! Μη μου πείτε ότι θα τολμούσατε εσείς να κάνετε ποτέ το ΝΑΙ ΟΧΙ!  Να είμαστε και σοβαροί δηλαδή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τρέξατε σαν «πιθήκι» που άκουσε για την μπανάνα του Αντώναρου και υπερψηφίσατε το μνημόνιο του Τσίπρα σε πλήρη σύγχυση και  αμηχανία να παρακολουθήσετε τις ταχύτητές του!

 -Παρέλαβε 500 μνημονιακούς νόμους, πρόσθεσε και άλλους 200 και σας παρέδωσε μετά την έξοδο από τα μνημόνια έναν πλήρη τόμο 700 μνημονιακών νόμων για να τους καταργήσετε, όπως θα έκανε ο ίδιος αν έβγαινε κυβέρνηση,  κι εσείς πάνω σε αυτή την «καυτή πατάτα» προσθέσατε ατελείωτους νέους μετα-μνημονιακούς νόμους, αδυνατώντας να καταλάβετε το πόση δύναμη χρειάζονταν για να κάνετε μια επαναστατική κωλοτούμπα και να καταργήσετε τους επάρατους αυτούς νόμους.

 Παρότι ο Τσίπρας ήταν στο μέτωπο «Έξω οι βάσεις του θανάτου», γέμισε τη χώρα με βάσεις! Εσείς που είστε στο «μέτωπο» «Μέσα οι βάσεις του θανάτου» θα μπορούσατε ποτέ να πείτε «έξω»;

 Αυτός πέτυχε σε όλα, όπως και ο Σάντενμαν, αν τον ξέρετε!

Εσείς μείνατε ανίκανος με «εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα»!

 Είστε 100 χρόνια πίσω σε σκέψη και δράση από τον κ. Τσίπρα. Γι αυτό ποτέ δεν θα γίνετε σαν αυτόν και ποτέ, όταν πέσετε, δεν θα ακολουθήσουν για εσάς ατελείωτα αγιολόγια!

 Χάσατε!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου