Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Ουκρανία: Στη χώρα της «ελευθερίας και δημοκρατίας» Κομμουνιστές και Αριστεροί είναι εκτός νόμου και δικάζονται!

Πώς αλλιώς το καθεστώς της Ουκρανίας θα δηλώσει σε όλο τον κόσμο ότι είναι ναζί καθεστώς... «ελευθερίας και δημοκρατίας»; Βγάζοντας εκτός νόμου κάθε αριστερή και κομμουνιστική οργάνωση που υψώνει ανάστημα στα εγκλήματά του και σύροντας σε στημένες δίκες τα στελέχη τους! Εφαρμόζουν τα μέτρα του Χίτλερ με βάση το μάθημα που διδάχτηκαν από τους πολιτικούς παππούδες τους,  παραρτήματα του γερμανικού ναζισμού στη χώρα!

  

Το αντιδραστικό καθεστώς Ζελένσκι, έθεσε εκτός νόμου δεκάδες πολιτικά κόμματα της Ουκρανίας, ενώ δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στις διώξεις σε βάρος των κομμουνιστών.

 Ετσι, εκτός της δίωξης σε βάρος των αδελφών Κονονόβιτς, στελεχών της Νεολαίας του ΚΚ Ουκρανίας, στις 15/8/23 ξεκίνησε δίκη σε βάρος του Γκεόργκι Μπούικο, Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚ Ουκρανίας, επικεφαλής της Αντιφασιστικής Επιτροπής Ουκρανίας και πρώην βουλευτή, ενώ οι αρχές ασφαλείας ανακοίνωσαν πως ξεκινούν δίωξη και σε βάρος του Πιότρ Σιμονιένκο, Α' Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚ Ουκρανίας.

 Την ίδια στιγμή οι αρχές της Ουκρανίας, πρωτοστατούν στη δικαίωση και εξύμνηση των Ουκρανών φασιστών και συνεργατών του Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εκφράζοντας τις πολιτικές δυνάμεις που επικράτησαν στην αντεπανάσταση και την παλινόρθωση του καπιταλισμού (1989 - 1991) και συνδέονται με τη συνταγματική εκτροπή (το 2014), έχοντας συμπαραστάτη και αρωγό τους τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

 Αυτό θα πει «χώρος ελευθερίας και δημοκρατίας»!

 Και η Ελλάδα απενεργοποιεί αμυντικά οπλικά συστήματα από κρίσιμους τομείς άμυνας και από νησιά για να τα στείλει, σε δεύτερο χρόνο, στην Ουκρανία. Μεταξύ αντιδραστικών καθεστώτων ανθεί πάντα η αντιδραστική αλληλεγγύη κάτω από την ομπρέλα ΝΑΤΟ και ΕΕ!

 Και τα ποτάμια αίματος κυλούν ασταμάτητα στις πεδιάδες της Ουκρανίας από το 2014.

 Η απάντηση μας:

  • Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές της Ουκρανίας!
  • Να απεμπλακεί η Ελλάδα από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!
  • Εξω οι βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ!».

 

Πηγή:

https://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=24/8/2023&id=19428&pageNo=15

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου