Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΑΥΓΗ. Υποδαυλίζοντας μίσος βαθύ με «αθώες» πλαστογραφίες

Σε όλη την προεκλογική περίοδο μάθαμε ότι η άρνηση συνεργασίας του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ στην «αριστερή – προοδευτική συμμαχία και πολιτική» του χαρίζει στον Μητσοτάκη μια νέα 4ετία, παρότι δήλωναν με έμφαση ότι και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το εμπεδώσαμε και ας αντέφασκε!

 

 Η Αυγή στην ηλεκτρονική της έκδοση (21/5/2023) έφερε και την «απόδειξη»! Έγραψε λοιπόν ότι «Ο ΓΓ του ΚΚΕ χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών ως καρπό της πείρας των εργατικών - λαϊκών δυνάμεων». Προσέξετε τις λέξεις: «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»!

 

Διαβάζοντας αυτό ο κάθε καλόπιστος συριζαίος γεμίζει την ψυχή του με μίσος βαθύ κατά του ΚΚΕ γιατί θεωρεί ότι το 40% του Μητσοτάκη είναι καρπός της… πείρας των εργατικών - λαϊκών δυνάμεων που το ΚΚΕ στηρίζει! Ναι, το 40% της ΝΔ είναι το χάρισμα του ΚΚΕ  στον Μητσοτάκη!!!

 Ποια ήταν η πλαστογραφία τύπου Αυριανής; Μια μικρή «αθώα» αλλαγή. Ο ΓΓ του ΚΚΕ είπε πως «Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ» ήταν καρπός της πείρας των εργατικών - λαϊκών δυνάμεων και η Αυγή το άλλαξε και είπε ότι η δήλωση του ΓΓ έλεγε ότι «ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ήταν…» δηλαδή μαζί και η άνοδος της ΝΔ! Πολύ «αθώα»! Το ΚΚΕ με τους αγώνες την ανέβασε! Μίσος βαθύ δηλαδή και για τους αγώνες και για την «πείρα» και για τον καρπό τους που φέρνουν τη νέα 4ετία Μητσοτάκη «σύμφωνα» με τον… Κουτσούμπα κατά την Αυγή!!!

 Κι όμως! Το νέο μοτίβο για τις εκλογές του Ιουνίου θα είναι και πάλι στο ίδιο σκεπτικό και μάλιστα με επιθετική και όχι παθητική ένταση, όπως δήλωσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «για τα κόμματα που δεν συνεργάστηκαν», μετά τη σύσκεψη της ΚΕ στις 22/5/2023! Θα έχουμε και τιμωρίες δηλαδή!

 Έπειτα πώς να μην ακούμε ότι «για όλα φταίει το ΚΚΕ»;

 ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! 

  Αυγή, 21-5-2023

«Ο γ.γ. του ΚΚΕ χαρακτήρισε ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ως καρπό της πείρας των εργατικών – λαϊκών δυνάμεων.

«Καρπό» της «πείρας των εργατικών - λαϊκών δυνάμεων, που πήραν μέρος όλα τα προηγούμενα χρόνια σε αγώνες, σε σημαντικές δράσεις μαζί με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες», ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τα κεφαλαία δικά μας

 https://www.avgi.gr/politiki/449006_elpidofora-i-enishysi-tis-politikis-epirrois-toy-kke

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου