Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ….Έλενα Παναρίτη
Αυτή πήρε για σύμβουλο του στο ευρωγκρούπ ο Βαρουφάκης! Ξέρεις ποια είναι; Ξέρεις τι του συμβουλεύει; Βουτηγμένη ως το λαιμό στον πόνο, ιδρώτα και αίμα λαών είναι!Κι εσύ περιμένεις να κάνει η κυβέρνηση αυτά που υποσχέθηκε. Ή έστω κάτι λιγότερο.Γιατί τότε δεν πήρε συμβούλους της προεκλογικής του άποψης και πήρε σύμβουλο της άποψης του ΔΝΤ με αιματηρό παρελθόν; Γιατί άλλαξε τους συμβούλους του, υπάρχει έλλειμμα και είπε να το ρίξει στους χειρότερους των χειροτέρων; Που ήταν και ποιους υπηρετούσε η κυρία πριν εκτοπίσει τους συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει τη θέση τους;Εσείς συριζαίοι που πανηγυρίζεται αντιστεκόμενοι στις πλατείες είστε βέβαιοι τι και ποιους ακριβώς στηρίζεστε; Καλείτε και εμάς να στηρίξουμε τους ίδιους; Γιατί, πέρα από τα γενικά περί Ελλάδος που αντιστέκεται με αξιοπρέπεια, κάποιοι από αυτούς που εκλέξατε και στηρίζετε προσλαμβάνουν αντιλαϊκούς συμβούλους και παίζουν εκεί στις Βρυξέλες την Ελλάδα στα ζάρια.Δείξε μου τους συμβούλους σου να σου πως τι θα κάνεις….Δεν το γράφει ο Ριζοσπάστης, το φίλιο στον ΣΥΡΙΖΑ site το γράφει:
2 σχόλια:

  1. Ναι με την ίδια λογική κι εσύ από το ποντίκι ξεσήκωσες το άρθρο. Το τι συμφέροντα έχει το ποντίκι ξέρουμε; Ωστόσο εδώ είναι το σάϊτ της και μπορούμε να δούμε ψάχνοντας κατά πόσο είναι συμμέτοχη στη σφαγή του κόσμου. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω την περίπτωση αλλά δεν έχω σκοπό να δεχτώ αμάσητο αυτό που λες βγάζοντας μπροστά τον σφαγέα του λαού. Άλλωστε δεν σας έχω καμία εμπιστοσύνη ότι μιλάτε καθαρά και έντιμα και δεν κάνετε γκαιμπελισμό. Εδώ είχατε ξανακάνει νήμα για κάποιον συριζαίο στη ζώνη Περάματος που είπε "καλό παιδί ο τάδε" και επειδή ο τάδε ήταν χρυσαυγίτης βγάλατε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όλος είναι ναζιστές. Είτε το αντιλαμβάνεσαι είτε όχι φίλε παίζετε με τον εντυπωσιασμό κι αυτό είναι ανέντιμο και σιχαμερό.
    Για το συγκεκριμένο πάντως η ίδια λέει ότι το 92 επισκέφτηκε το Περού και όχι πιο πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε με βλακείες και ηλιθιότητες δεν ασχολούμαι. Είναι γνωστή η κυρία δεν θα τη σώσεις εσύ. Ούτε εγώ έχωα καμια εμπιστοσύνη σε ανώνυμους επαγγελματίες αντικομμουνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή