Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Όποιος είναι κατά της κυβέρνησης και κατά του μνημονίου είναι κατά της χώρας!

'
Οι δικτάτορες, οι βασιλιάδες, οι απόλυτοι άρχοντες, ταύτιζαν πάντα τη χώρα με τον εαυτό τους. Όποιος ήταν εναντίον τους ήταν και κατά της… χώρας, ανθέλληνας, άπατρις κλπ!!! Ο Αν. υπουργός Πολιτισμού κ. Χυτήρης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό απ’ όταν ήταν αναγκασμένος να λούζεται παρόμοιες χυδαιολογίες της χούντας συμμετέχοντας στον αντιδικτατορικό αγώνα.

Έλα όμως που σήμερα, 26/10, στις 21.15΄ ξέπεσε ακριβώς στην ίδια λογική! Μιλώντας στη ΝΕΤ και σε ερώτηση, ποιοι είναι οι λόγοι που θα πήγαινε η κυβέρνηση σε εκλογές είπε τα εξής ωραία:

"Αν η αντιπολίτευση αξιοποιήσει το αποτέλεσμα των εκλογών ως δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης, κατά του μνημονίου, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(!!!!!!) τότε πρέπει να πάμε σε εκλογές για να μιλήσει (να τους τιμωρήσει) ο λαός"!

Η κυβέρνηση, η πολιτική της , το μνημόνιο είναι η… Χώρα! Όποιος είναι εναντίον τους είναι κατά της Χώρας!!!!

Το επανέλαβε αυτό για να το εμπεδώσουμε. Όποιος έχει διαφορετική άποψη από τη κυβέρνηση και είναι κατά του μνημονίου ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, κοντολογίς ανθέλληνας, από τον οποίο, προφανώς κατά τον κ. Χυτήρη, κινδυνεύει η πατρίς!!!!

Φυσικά δεν επιλέγει τα τανκς όπως κάνουν οι δικτάτορες αλλά επιλέγει το ίδιο χυδαίο επιχείρημα και κάνει τον δικό του αντιλαϊκό εκβιασμό. Ντροπή!

Ο κ. Χυτήρης επιβεβαίωσε ότι με το παραμικρό πάμε σε εκλογές, άρα ανοίγει έναν διαρκή εκβιασμό για πριν και μετά τις εκλογές, βλέποντας ή νομίζοντας ότι σε περίπτωση εκβιασμού εκλογικά θα έχει το πάνω χέρι.

Παίζουν φανερά με τη φωτιά και, μετά την αποτυχημένη διακαναλική του Πρωθυπουργού, επαυξάνουν τον εκβιασμό και την αλαζονεία νομίζοντας ότι θα τους βγει σε καλό. Στις επόμενες μέρες θα αντιληφθούν ότι αποδιοργάνωσαν ψυχολογικά ακόμη και τους οπαδούς τους, οι οποίοι βρίσκονται σε όλους τους χώρους «με τη πλάτη στον τοίχο» γιατί δεν μπορούν να υπερασπίσουν μια τέτοια πολιτική.

Με τέτοιους όρους όμως, ο «μόνος δρόμος» δεν είναι οι εκλογές αλλά ο επόμενος εκβιασμός κάτι σαν τον νέο δανεισμό για να ξεπληρωθεί ο προηγούμενος κ.ο.κ. Φαύλος κύκλος της καταστροφής και της κατάπτωσης

Πως όμως ξέπεσε τόσο ένας κατ εξοχήν γνώστης και παθών μιας ίδιας ολοκληρωτικής αντίληψης για την πολιτική; Πως οι αντίπαλοι της πολιτικής που υπηρετεί ο πρωθυπουργός εξομοιώνονται τώρα με ανθέλληνες και εχθρούς της χώρας; Τους έχει δηλητηριάσει τόσο πολύ η νεοφιλελεύθερη τρέλα ώστε να μην αναγνωρίζουν καμία άλλη δυνατότητα πολιτικής;

Μήπως αύριο μας περιμένουν πολύ χειρότερες ημέρες στη πολιτική ζωή και στα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα κάτω από τη φιλοσοφία αυτής της εξομοίωσης; Μήπως το μνημόνιο κατά του εξτρεμισμού που ψήφισε το Συμβούλιο της Ευρώπης στις 5 Οκτωβρίου και το οποίο εξομοιώνει την αντίθεση, τη διαδήλωση και την απεργία με τον εξτρεμισμό και τη τρομοκρατία, άρχισε να εφαρμόζεται σε πρώτο ψυχολογικό επίπεδο εξομοιώσεων;

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου