Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ο «Περιούσιος Λαός», οι άνθρωποι που ονομάστηκαν κτήνη και η μαζική αποκτήνωση του ισχυρού

 Ζούμε μέρες Αποκάλυψης!

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, μετά από απόφαση του υπουργικού και του πολεμικού Συμβουλίου, αποκάλυψε ότι δεν είναι μόνο η Χαμάς τρομοκρατική – δολοφονική οργάνωση  που σκοτώνει ανθρώπους, αλλά όλα τα 2,3 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι ζουν στη Λωρίδα της Γάζας!

 Έτσι η απόφαση πολέμου και αντιποίνων γενικής εξολόθρευσης αφορά όλον τον πληθυσμό, όχι την οργάνωση. 

 

 Ναι, Υπουργός Άμυνας Ισραήλ Yoav Gallant δήλωσε δημόσια ότι «Πολεμούμε ανθρώπινα ζώα και θα πράξουμε ανάλογα». «Από σήμερα δεν θα έχουν ούτε ηλεκτρικό, ούτε νερό, ούτε καύσιμα». Απαγορεύονται και οι εισαγωγές τροφίμων! Ονόμασε όλους τους Παλαιστίνιους «αποκτηνωμένους ανθρώπους» ή απλά κτήνη και τους υποβίβασε από το επίπεδο των ανθρώπων, όχι στα ζώα, αλλά στα κτήνη! Συνεπώς, το σύνολο του πληθυσμού μπορεί να πεθάνει «δικαίως» στη βάση του «δικαιώματος αυτοάμυνας» που χάρισαν όλοι οι ιμπεριαλιστές στο Ισραήλ, αφού κατατάσσονται άπαντες στα κτήνη. Όλοι μπορεί να είναι μελλοθάνατοι για να υλοποιηθεί η φράση του Πρωθυπουργού Νετανιάχου, πως «Η απάντηση του Ισραήλ θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή»! Κάτι σαν εξαφάνιση ενός λαού δηλαδή!


 
Τώρα, όσοι πεθάνουν από στερήσεις, και όσους σκοτώσουν εκεί, δεν θα λογίζονται ως άνθρωποι ή ζώα, αλλά ως κτήνη! Καμία λογοδοσία για τα κτήνη, παρότι παγκοσμίως για τα ζώα υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει μέτρα όπως πχ «ούτε νερό»!  Αυτά δεν ισχύουν για τα κτήνη! Οι παλαιστίνιοι είναι πιο κάτω και από ζώα, είναι κτήνη, κανένα έλεος! Από τα μωρά, παιδιά, έγκυες γυναίκες μέχρι γέροντες, ανάπηροι, άρρωστοι και ανήμποροι, όλοι είναι απλώς κτήνη και ο θάνατός τους από πείνα, δίψα, σφαίρα και βόμβα θα είναι μια «νόμιμη διαδικασία» αποκάθαρσης της ανθρωπότητας από κτήνη!

 Αν αυτό σας θυμίζει τα επιχειρήματα των Γερμανών Ναζί που και αυτοί θεωρούσαν τους Άρειους «περιούσια φυλή» για να δικαιολογήσουν τους φούρνους που έψηναν τις κατώτερες από ζώα φυλές και «φυλές», όπως Σλάβοι (Πολωνοί, Ρώσοι, Ουκρανοί, Λευκορώσοι, Σέρβοι κ.ά.), Τσιγγάνοι, Γύφτοι, Εβραίοι, Κομμουνιστές, ανάπηροι, ζητιάνοι, ψυχικά άρρωστοι κλπ, μη σας παραξενεύει. Μια απλή μεταφορά ιδεολογίας περί ανώτερων και κατώτερων φυλών είναι, όπως βγαίνει από επίσημα πλέον χείλη!

 Από χθες λοιπόν, έχουμε 2,3  εκ. «κτήνη» που πρέπει να εξοντωθούν με τα μέτρα που λαμβάνουν και την πολεμική επίθεση. Ήδη διέκοψαν κάθε προειδοποίηση αμάχων όταν επίκειται βομβαρδισμός και το αντικατέστησαν με το «ό,τι κινείται πυροβολείται»!

 Μη περιμένετε δακρύβρεχτες εκπομπές από τα μμε των ιμπεριαλιστών που να δείχνουν πως πεθαίνουν μαζικά οικογένειες Παλαιστινίων, όπως επαναλαμβανόμενα κάνουν με του άτυχους άμαχους Ισραηλινούς που έτυχε να βρεθούν στον δρόμο της Χαμάς. Εδώ θα έχουμε απλώς «εξόντωση κτηνών»! Έτσι επιτάσσει η ακροδεξιά υπερορθόδοξη θρησκευτικο-πολιτική ηγεσία που καβάλησε στο σβέρκο του ισραηλινού λαού και τον οδηγεί μαζί με τους Παλαιστίνιους σε νέα αδιέξοδα ποταμών αίματος. 


  Είναι πραγματικά εξοργιστικό να ακούς όλα τα μμε να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους αμάχους του Ισραήλ, ενώ στη Γάζα ήδη ολόκληρες πολυκατοικίες τινάχτηκαν στον αέρα σκοτώνοντας τις οικογένειες που ζούσαν μέσα. Σαν να μην έγινε τίποτα όταν έβλεπαν τις πολυκατοικίες να βομβαρδίζονται. Σαν μέσα να κατοικούσαν μόνο τρομοκράτες και «κτήνη». Σαν να είναι ένα φυσικό φαινόμενο να πεθαίνουν οικογένειες Παλαιστινίων με παιδιά κάτω από τόνους μπετόν και το μόνο αφύσικο είναι να πεθαίνουν οικογένειες με παιδιά Ισραηλινών! Τόση αναλγησία.

 Απέναντι σε αυτή την απίστευτη μισανθρωπιά και τις θεωρίες μίσους και αλληλοεξόντωσης, οι λαοί πρέπει να υψώσουν το ανάστημά τους και να απαιτήσουν ειρήνη, ισότητα και κανένας θάνατος. Η γη της Παλαιστίνης χωράει όλους τους λαούς να ζήσουν ισότιμα και ειρηνικά, με σύνορα και χωρίς σύνορα, με θρησκείες και χωρίς αυτές. Τα ποτάμια αίματος τα προκαλούν οι εκμεταλλευτικές εξουσίες και οι ιμπεριαλιστές για να αποκομίζουν απίστευτα κέρδη, δεν τα προκαλούν οι λαοί που ζουν εκεί.

 

Πηγές:

Κλιμακώνει την πολιορκία της Γάζας το Ισραήλ - Χωρίς ρεύμα, καύσιμα, τρόφιμα, νερό η περιοχή

https://www.amna.gr/home/article/766739/Klimakonei-tin-poliorkia-tis-Gazas-to-Israil---Choris-reuma--kausima--trofima--nero-i-periochi

 Yπουργός Άμυνας Iσραήλ Yoav Gallant: «Πολεμούμε ανθρώπινα ζώα και θα πράξουμε ανάλογα» (vid)

https://warnews247.gr/ypourgos-amynas-israil-yoav-gallant-polemoume-anthropina-zoa-kai-tha-praxoume-analoga-vid/

 Τουλάχιστον 493 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιδρομές από το Σάββατο

https://www.amna.gr/home/article/766681/Toulachiston-493-Palaistinioi-skotothikan-se-israilines-epidromes-apo-to-Sabbato---Pano-apo-123000-ektopismenoi-sti-Lorida-tis-Gazas--sumfona-me-to-OCHA

Το Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα την αποκλεισμένη Γάζα – Ολοκληρωτικός πόλεμος εξόντωσης – “Εγκλημα πολέμου” ο αποκλεισμός λέει ο ΟΗΕ

https://www.imerodromos.gr/to-israhl-vomvardizei-anelehta-thn-apokleismenh-gaza-oloklhrotikos-polemos-exontoshs-egklhma-polemou-o-apokleismos-leei-o-ohe/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου