Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Τα μέτρα τιμωρίας των ανεμβολίαστων

Να και τα νέα μέτρα της ταξικής εξουσίας που τρέφουν τους συνομωσιολόγους κατά του εμβολιασμού σήμερα, 24/8/2021.

 Τίποτα το περίεργο σε μια εξουσία που χρησιμοποιεί την πανδημία για να βγάλει από τη ναφθαλίνη όλα εκείνα τα στρατηγικά σχέδια του ψυχρού πολέμου για τον έλεγχο των λαών.

 Επαναφέρουν λογικές χούντας για να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται για την προστασία της υγείας μας. Αν ενδιαφέρονταν δεν θα ρήμαζαν το σύστημα υγείας αλλά θα εφάρμοζαν μέτρα εφάμιλλα με αυτά που εφαρμόζει η Κούβα ή η Κίνα και σε 1,5 δισεκατομμύριο πληθυσμό ψάχνεις να βρεις κρούσμα από κορονοϊού.

 Τι τερατουργήματα είναι αυτά με τους εκβιασμούς, τους αποκλεισμούς, τα πρόστιμα, τις έμμεσες απολύσεις, τον ρατσισμό, τις πολιτικές κουτοπονηράδες…

 Τι νόμισαν οι κυβερνώντες, ότι ο λαός που απαιτεί σύστημα υγείας, παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προστασία από ιούς και πανδημίες, τους έχει εξουσιοδοτήσει να εφαρμόσουν μέτρα του ψυχρού πολέμου;

 Αντί τα μέτρα να προβλέπουν κάθε μέθοδο προστασίας από το κράτος, ξαφνικά οι ένοχοι του κράτους μεταβίβασαν την ενοχή στα θύματα, στους αντιρρησίες συνείδησης, στους φοβισμένους, στους κακώς πληροφορημένους, στους επηρεασμένους… Όχι μόνο αυτό. Καθόρισαν και ποινές! Ποινές ρατσισμού και προσβολής! Παρέλειψαν μόνο να επιβάλουν την υποχρέωση να φέρουν το «κίτρινο αστέρι» στο πέτο για να αναγνωρίζουμε το… «μίασμα»!

 Σε τέτοια μέτρα δεν θα μας έχουν ποτέ συμμάχους. Υπερασπίζουμε το δικαίωμά μας να είμαστε εμβολιασμένοι, αλλά το ίδιο δικαίωμα έχουν και οι άλλοι που δεν θέλουν παρότι εμείς θεωρούμε ότι είναι σε λάθος θέση. Αν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να κάνει παιχνίδι σε βάρος του συνόλου του λαού με ρατσιστικούς και αυταρχικούς όρους.

 Τα μέτρα της κυβέρνησης «δικαιώνουν» τους συνομωσιολογους κάθε τύπου που μιλάνε για μια σκοτεινή δύναμη, άλλοτε ακατονόμαστων εξουσιών, άλλοτε πολυεθνικών και άλλοτε μεταφυσικών τύπου 666.

 Στο όνομα της σωτηρίας του λαού όλα τα εγκλήματα στο παρελθόν έχουν συντελεστεί. Δεν χρειαζόμαστε νέες σωτηρίες.

 Και τέλος, κάντε αμέσως ένα σύστημα υγείας που προβλέπει αυτά που φορτώνετε στους αντιρρησίες. Σύστημα υγείας όχι σύστημα αστυνομίας. Και αν κάποια επαγγέλματα είναι απαιτητό το εμβόλιο (όπως είναι απαιτητό πχ το βιβλιάριο υγείας για την άσκησή τους) μπορείτε κάλλιστα να κάνετε διευθετήσεις, όχι να απειλείτε τους εργαζόμενους με απόλυση ή παύση μισθών με αναστολές. Μπορούσατε να ψηφίσετε νύχτα τις «διευθετήσεις» του χρόνου εργασίας για κατάργηση του 8ώρου και για να γεμίσουν λεφτά οι καπιταλιστές. Τώρα δεν μπορείτε να σεβαστείτε τους εργαζομένους και να διευθετήσετε τέτοια θέματα ε; Αλλά τι λέμε, πότε είδατε τους εργαζόμενους πέρα από αναλώσιμους του κεφαλαίου;

 Για όσους δεν κατάλαβαν, αυτό το σύστημα δεν παίρνει από φιλολαϊκές διορθώσεις. Ανατρέπεται μόνο. Αλλά δυστυχώς αυτό απαιτεί ταξικό αγώνα και όχι απλώς αντιρρήσεις στα εμβόλια. Ανακαλώντας στη μνήμη 58 χρόνια ταξικών αγώνων, είδα πολλούς αντιρρησίες σε επιμέρους θέματα, αλλά λίγους από αυτούς να στρατεύονται στον ταξικό αγώνα. Γι αυτό το σύστημα αναπαράγει τον τερατώδη εαυτό του συνεχώς.

 Μη διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω επισυναπτόμενα κείμενα. Θα καταλάβετε πολύ καλυτέρα τη λειτουργία του συστήματος στην περίοδο της πανδημίας από το να επικαλείστε διάφορες συνομωσιολογικές θεωρίες. Αυτά που γράφω δεν είναι θεωρίες, είναι αυτά που έγιναν και  γίνονται. 

 

 

 

 Δοκιμές πολέμου κατά του «εχθρού λαού».

http://aristeripolitiki.blogspot.com/2020/04/blog-post_9.html

 

Ο νέος κρατισμός, οι αυταπάτες και η "ταμπακιέρα" της μετά πανδημίας εποχής

 http://aristeripolitiki.blogspot.com/2020/04/blog-post_16.html

 

Όλα τα νέα μέτρα: Οι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους – Τι θα ισχύει για εργασία, εκπαίδευση, εστίαση και τεστ

 

https://www.kathimerini.gr/society/561473848/ola-ta-nea-metra-oi-periorismoi-stoys-anemvoliastoys-ti-tha-ischyei-gia-ergasia-ekpaideysi-estiasi-kai-test/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου