Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Οι Ταλιμπάν και οι υποκριτές της ενημέρωσης

 Τώρα που οι Ταλιμπάν επανήλθαν στην εξουσία στο Αφγανιστάν, μύριες «φωνές τρόμου» σηκώθηκαν από τους, επί 20ετία,  κατακτητές της  χώρας, αμερικανονατοϊκούς ιμπεριαλιστές, για τα δικαιώματα των γυναικών, των κοριτσιών και του λαού!

 Κάνουν πως δεν ξέρουν πως και επί κατοχής τους, το δίκαιο που ίσχυε στην πραγματικότητα ήταν το Δίκαιο της Σαρία και της μπούργκας. Κάποιες περίκλειστες νησίδες «δυτικής ελευθερίας» για τους δωσίλογους και τις οικογένειές τους, δεν αλλοιώνουν την πραγματικότητα.

 Τώρα θυμήθηκαν τα όργια των Ταλιμπάν που οι ίδιοι δημιούργησαν, χρηματοδότησαν και εξόπλισαν στη δεκαετία του ’80, για να υπερασπίσουν την… «ελευθερία» και τα «χρηστά (μουσουλμανικά) ήθη κι έθιμα» από τους κομμουνιστές… κάτι έθιμα Σαρίας, μπούρκγας και απαγόρευσης κάθε δικαιώματος για γυναίκες, κορίτσια, αλλόθρησκους, «απίστους»…


 

 Τότε τα μμε εκθείαζαν τα «κατορθώματα» των Μουζαχεντίν και Ταλιμπάν, στον «ηρωικό» αγώνα τους κατά των κομμουνιστών που… «εξαχρείωναν τα ήθη» γιατί έστελναν τα κορίτσια στο σχολείο και τις γυναίκες σε πανεπιστήμια για να βγουν δασκάλες, επιστήμονες, εργαζόμενες, χωρίς μπούρκα, με απαγόρευση διάκρισης φύλων...

 Τότε οι δυτικοί, όταν έβλεπαν τους μισθοφόρους  Μουζαχεντίν και Ταλιμπάν να σφάζουν τις δασκάλες και τις φοιτήτριες, παρίσταναν τους υμνητές των «ελευθερωτών» που «εξαφάνιζαν» (δια της σφαγής) τις «προσβολές των ηθών» από τους κομμουνιστές! Έτσι τα δικαιολογούσαν όλα!

 Τότε υμνούσαν τις σφαγές σήμερα τις επικαλούνται για να παραστήσουν και πάλι τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Δικαιωμάτων που επί 20 χρόνια καταπατούσαν βάναυσα δολοφονώντας ασυστόλως όποιον αντιστέκονταν στην κατοχή και τα πληρωμένα μμε έβλεπαν μόνο τους ισλαμοφασίστες Ταλιμπάν!

 

Υποκριτές!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου