Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Λοβέρδος η Τρόικα ο μπούσουλας…

.

Κουΐζ





Μόλις έγινε γνωστό ότι η τρόικα απαιτεί 40 χρόνια ασφάλισης για μισή σύνταξη ο κ.Λοβέρδος που δίνει σκληρή μάχη για να ερμηνεύσει το Μνημόνιο που είναι νόμος του κράτους, έβαλε τους υπαλλήλους του υπουργείου του να του πουν το εξής απλό. Σε πόσα χρόνια εργασίας θα πάρουν πλήρη σύνταξη αν δουλεύουν ως δημόσιοι υπάλληλοι 4ωρο (που και αυτό σε κάποιο Μνημόνιο του θα υπάρχει, δε μπορεί).



Όλο το υπουργείο έπεσε στους υπολογισμούς και άκρη δεν βρίσκουν. Λέγεται ότι τέτοια ερωτήματα φέρνουν παράκρουση στους υπαλλήλους και δεν ξέρουν πια να προσθέτουν ούτε 1+1!!! Έτσι ανοίχτηκε ο δρόμος να τους δώσει ο Λοβέςρδος μισθό στο 1/3 και να μη το καταλάβουν καθόλου και ας μην είναι στο μνημόνιο!!!



Όσοι βρουν τη λύση και δεν έχουν τρελαθεί να πάρουν τον Λοβέρδο γιατί ψάχνει δείγμα ανθεκτικού Έλληνα! Εμείς εδώ δεν την έχουμε βρει ακόμη.





... και η Μοσσάντο



Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η φιλεργατική στάση του Λοβέρδου εκδηλώθηκε άμεσα με ερώτημα προς τη Μοσσάντο που ειδικεύεται στα μεταλλαγμένα φυτά, αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσει το μεταλλαγμένο φάρμακο που διπλασιάζει το χρόνο ζωής των φυτών και στους ανθρώπους ώστε να ζουν και αυτοί κατ’ ελάχιστο 160 χρόνια για να σκάσει η τρόικα που νομίζει ότι κανένας δεν θα πάρει σύναξη με δικούς της όρους. Και επειδή νομοθετείται και το προσδόκιμο ως όρος απόδοσης σύνταξης, όταν τα φυτά, συγνώμη οι εργαζόμενοι, ζουν τουλάχιστον 160 χρόνια, θα καθιερωθεί ως συντάξιμο έτος το 159ο!



Ακόμη μπορείτε να λογαριάζετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου