Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ουκρανία - Ισραήλ - Παλαιστίνη… εντάξει, ξέρω τι θα μου πείτε: Είναι ο ιμπεριαλισμός ηλίθιε!!!

25-30 δισ. δισεκατομμύρια δολάρια σε σύγχρονα όπλα, δεκάδες δισεκατομμύρια οικονομική βοήθεια σε συνεχή ροή, χιλιάδες στρατιωτικοί και χειριστές όπλων υψηλής τεχνολογίας «εθελοντές επί του πεδίου»,  ένα τέρας παραπληροφόρησης υπηρετών δημοσιογράφων και μμε στη διάθεσή της, τεράστια «μετόπισθεν» της ΕΕ για κάθε ανάγκη, ανυπολόγιστη βοήθεια στρατιωτικής πληροφόρησης και διεύθυνσης μαχών και κτυπημάτων οπλικών συστημάτων του στρατού από τους αμερικανονατοϊκούς και τα επιτελεία τους, όλα για την Ουκρανία για να αντιμετωπίσει τον κατακτητή και να απελευθερώσει τα κατακτημένα εδάφη, αρνούμενοι άπαντες την «αναθεώρηση των συνόρων»!!!

 


 Πέτρα Παλαιστίνης: Ποτάμια το αίμα, αλλά ανίκητο όπλο ενός λαού με θέληση

 Και η δικιά μας ΠτΔ, δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Κίεβο, μετά και την αποστολή οπλικών συστημάτων από την Ελλάδα, να διατρανώσει την υποστήριξή της στους Ουκρανούς μαχητές!

 

 Γιατί όμως οι ίδιοι υπέρμαχοι κατά της «αναθεώρησης των συνόρων» όλα τα παραπάνω όπλα και βοήθειες εκτός από την Ουκρανία τα στέλνουν, με διάφορους τρόπους, και στο Ισραήλ για να εμπεδώσει την αναθεώρηση των συνόρων με την Παλαιστίνη, αντί να τα στείλουν στους Παλαιστίνιους μαχητές (της πέτρας*) για να αντιμετωπίσουν τον κατακτητή και να απελευθερώσουν τα κατακτημένα εδάφη;

 … εντάξει, εντάξει μη με βρίσετε, ξέρω τι θα μου πείτε παραλλαγμένο: Είναι ο ιμπεριαλισμός ηλίθιε!!! 

 

Ο...ανεφοδιασμός!!!

(*)Ευτυχώς το πιο «βαρύ όπλο» των Παλαιστίνιων, οι πέτρες (!!!) παραμένει ανίκητο, δεκαετίες τώρα, από τα βαριά όπλα των ιμπεριαλιστών! Αυτούς τους μαχητές της πέτρας που είναι τις περισσότερες φορές παιδιά ξυπόλυτα, ποιος θα τους τιμήσει; Ευτυχώς μόνο οι λαοί του κόσμου!

 

Στην πρώτη φωτο(1998) ένα δείγμα του… «βαρέως οπλισμού» των Παλαιστινίων που αδυνατεί να νικήσει ο εκλεκτός των ιμπεριαλιστών Ισραήλ,  στις επόμενες  η ηρωική αποθέωση του «όπλου» της πέτρας, δώρο της φύσης με ατελείωτα αποθέματα και στην τελευταία τα υπερσύγχρονα πυραυλικά συστήματα των ΗΠΑ M142 HIMARS εν δράση στην Ουκρανία.

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου