Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ανατριχίλα πολέμων με διεθνή πρωταγωνίστρια την Ελλάδα!

Τρία παραδείγματα 

 

1.«Επιβεβαιώθηκε η πρόθεσή μας, και από τις δύο πλευρές, να επενδύσουμε περαιτέρω στην αμυντική μας σχέση, οικοδομώντας μια στρατηγική εταιρική σχέση που εκτείνεται από τα Βαλκάνια έως την Ανατολική Μεσόγειο και πέραν αυτής» είπε για την Ελλάδα ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζ. Πάιατ.

Ναι, και «πέραν αυτής», μέχρι το Ιράν και την Κίνα!

Για την ώρα η Ελλάδα έχει αναλάβει με αεροπλάνα της, τη ΝΑΤΟϊκή εναέρια επιτήρησης του Μαυροβουνίου, της Αλβανίας, της Β. Μακεδονίας, και τα δυτικά της Μαύρης Θάλασσας. Σηκώνουμε και ιπτάμενα ραντάρ για να προστατεύουν αμερικανικά βομβαρδιστικά στο Β. Αιγαίο, από ρωσικές απειλές,  για να κάνουν αποστολές υπέρπτησης «σε επίδειξη ισχύος και αποφασιστικότητας» (!) όπως αναφέρουν οι Αμερικανικοί, οι οποίοι ετοιμάζονται να υπερασπίσουν ένοπλα την Ουκρανία των εγγονών των waffen SS,  των Ναζί!

 


2.Ταυτόχρονα:

Μοιράζοντας… «κοινές αξίες» (!!!) με τους ισλαμοφασίστες, οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας υπέγραψαν συμφωνία για μετακίνηση μιας συστοιχίας «Patriot» στην αραβική χώρα, μαζί και ομάδα δεκάδων χειριστών (αξιωματικοί και υπαξιωματικοί), κυκλώνοντας το Ιράν και καλύπτοντας το κενό που δημιούργησε μετακίνηση αντίστοιχης αμερικανικής συστοιχίας ακόμα ανατολικότερα, προς Ειρηνικό και Νότια Κινεζική Θάλασσα, στο πλαίσιο κινητοποίησης του «παγκόσμιου ΝΑΤΟ» κόντρα στην κινεζική επιρροή. Και είπε ο Αμερικανός διοικητής Τζ. Χαρίγκιαν ότι «η συμμαχία ΗΠΑ - Ελλάδας είναι ισχυρή ...και μόλις ξεκινήσαμε»!!!

Ανατριχίλα! Μόλις ξεκινήσατε;;; Κίνα, Β. Κορέα ερχόμαστε να σας δείξουμε τι θα πει ελευθερία!!!

Ε, και τι νόμισε η Κίνα, ότι θα την αφήσουμε να αλωνίζει στην…. Κινεζική Θάλασσα; 

 

3. Το κερασάκι στην τούρτα:

Ενώ με τους συμμάχους μας ΑμερικανοΝΑΤΟικούς περικυκλώνουμε τη Ρωσία, το Ιράν και ονειρευόμαστε Κίνα και Κορέα, τα μαχητικά  των «συμμάχων και εταίρων» που πετούσαν στο FIR Αθηνών, "δεν πρόσεξαν" και δεν εμπόδισαν καθόλου την τουρκική αστική τάξη να ξεδιπλώσει τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της στο Αιγαίο. Έτσι στις 21/4/2021, τουρκικά «F-16» και κατασκοπευτικά «CN-235» προχώρησαν σε 38 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και 3 εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά που σηκώθηκαν για αναγνώριση και αναχαίτιση.

 

Καλά τη Ρωσία, το Ιράν και την Κίνα τις έχουμε στο χέρι με το ΝΑΤΟ «μας». Την Τουρκία «χάσαμε» άπαντες!!! Χώρια που μας… περίσσεψαν και στείλαμε τους πάτριοτ στη Σ. Αραβία, να μη μπορούν εχθρικά αεροπλάνα και ντρόουν να παραβιάζουν τον ιερό εναέριο χώρο της Μέκκας!!! Τι αξία έχει ένα Αιγαίο μπροστά στη Μέκκα!!!

Κατά τα άλλα, η Ελλάδα έγινε «ισχυρό» γιαπί στρατιωτικών βάσεων του ΝΑΤΟ, ορμητήριο και στόχος για χώρες που δεν μας χωρίζει τίποτα και ανοχύρωτη χώρα από την Τουρκία.

Τόσο καλά!

 

*Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ριζοσπάστη, 22/4/2021

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου