Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Από το ΒΗΜΑ θα το μάθω;





Κάτι που μας πλήγωσε βαθιά και το περνάμε σιωπηλά για λόγους που ο καθένας ξέρει.

Προσπαθώ να καταλάβω ακόμη πως «tovima.gr», από τις 16:04 το Σάββατο, 13/04/2013, είχε ήδη δημοσιεύσει την επίσπευση του 19ου συνεδρίου του ΚΚΕ και την εκλογή ΚΕ και Γ. Γραμματέα.


 Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση του ΚΚΕ. Πως το πήρε τόσο έγκυρα και ήταν τόσο σίγουρο;

Να μαθαίνουμε τα νέα του ΚΚΕ δηλαδή από το ΒΗΜΑ πριν τα πει το ΚΚΕ;

Και τον 902.gr γιατί τον έχουμε, για να τα μαθαίνουμε πολλές ώρες μετά το ΒΗΜΑ;;;


Δεν μιλάμε για δημοσίευση του ΒΗΜΑΤΟΣ στο παρά πέντε αλλά πολλές ώρες νωρίτερα και πολύ λίγη ώρα μετά από το «κλείσιμο» του Ριζοσπάστη που «άλλα έγραφε» και ούτε καν έκανε έκτακτη, έστω ηλεκτρονική, έκδοση για να διορθώσει τα πράγματα.

Ας έχουμε υπόψη φίλοι μου μέχρι που μπορεί να φτάνουν τα πλοκάμια της αστικής τάξης για να τα κόψουμε…


6 σχόλια:

  1. καλά εδώ το ΒΗΜΑ είχε δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της συνάντησης Καραμανλή-Ερντογάν με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολις, μιας συνάντησης που δεν είχε γίνει ποτέ. Αυτό το τελευταίο είναι απλό πταίσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως δημιουργείς θέμα απ'το πουθενά, κι επειδή εκτιμώ πολύ τις απόψεις σου πρέπει να πω ότι μου κακοφαίνεται που κάνεις κάτι τέτοιο.

    Στο πρόγραμμα υπήρχαν εργασίες για το σάββατο, εφ'όσον αυτές ολοκληρώνονταν (πολύ πιθανό δεδομένης της αποδοχής που είχαν οι Θέσεις) το μόνο που θα έμενε ήταν η εκλογή ΚΕ και ΓΓ. Δεν έγινε τίποτα άρον άρον όπως γράφει ο σταυρόπουλος, ούτε απουσία συνέδρων υπήρξε κτλ.

    Αγνοείς δε και κάτι ακόμη. Μετά την πρώτη ανακοίνωση που έλεγε ότι όλα βαίνουν βάση χρονοδιαγράμματος (ούτε για σάββατο ούτε για κυριακή κάτι), το βήμα κατέβασε το άρθρο σταυρόπουλου, ενώ στο in.gr σχολιάστηκε αυθαιρέτως ότι τελικά το συνέδριο τελειώνει την κυριακή. Αφού βγήκε και η δεύτερη μετά τα μεσάνυχτα, το ξανανέβασε. Στο in.gr παίρνοντας πάσα από το θέμα που οι ίδιοι δημιούργησαν, άρχισαν να λένε για σύγχυση κτλ (χώρια τα γραφικά τους για την αλέκα που θέλαν να την σουτάρουν απ'το 11 αλλά δεν επέτρεψε τίποτα η "σιδηρά κυρία του περισσού" και δεν συμμαζεύεται).

    Για τον κυριακάτικο ρίζο η εξήγηση είναι πολύ απλή, η ύλη βγαίνει από την προηγούμενη μέρα. Το 902.gr απ'την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να δημιουργήσει μπάχαλο με σάββατο, κυριακή κτλ, έκανε αυτό που έπρεπε, ενημέρωσε τάχιστα με τις αποφάσεις.

    Εσύ λοιπόν θέτεις ερώτηματα για πλοκάμια του αστικού τύπου κτλ, εγώ λέω το απλό, ότι ο σταυρόπουλος βλέποντας το πρόγραμμα του συνεδρίου και την πιθανότητα να τέλειωνε λίγο νωρίτερα, αποφάσισε να κάνει αυτό που κάνει εδώ και τόσα χρόνια, να σπεκουλάρει πάνω στις εργασίες του συνεδρίου διανθίζοντας έτσι όλα τα ιντριγκαδόρικα σενάρια που κατασκευάζει κατά καιρούς για το κκε (πχ να πάρουμε τοις μετρητοίς ότι ανέφερε και τον κουτσούμπα; είχε αναφέρει ήδη τους μισούς της κε ως πιθανούς διαδόχους και άλλα πολλά).

    Συντροφικά.

    Ijon Tichy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσοι παρακολουθησαν τον στοιχηματισμο και τις αποδοσεις για τον επομενο γραμματεα στην unibet,και εχει μια μικρη ιδεα απο το πως λειτουργουν οι στοιχηματικες εταιριες,η δημοσιευση του βηματος για την επισπευση του Συνεδριου φανταζει πλημμελημα ... για τα πλοκαμια που ανεφερεις δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ijon Tichy
    δεν νομίζω να κατάλαβες τι ακριβώς κριτικάρω. Δεν ανοίγω θέμα, είναι από μόνο του ένα παράπλευρο θέμα που εμένα με ενοχλεί. Το τι θέλουν αυτοί και το τι θέλουμε εμείς είναι εντελώς αντίθετα πράγματα. Εγώ απλώς ήθελα το ΚΚΕ να ανακοινώσει κανονικά την διαδικασία που (για λόγους που δεν μας νοιάζει αφού δεν είναι μεμπτοί) άλλαξε το πρόγραμμα που αναφέρει ο Ρίζος. Μπορείς να αναφέρεις ένα λόγο που θα έπρεπε ο αναγνώστης του Βήματος να διαβάζει τα αντίθετα από τον ριζοσπάστη και τον 902.gr και η αλήθεια της εξέλιξης να είναι στο βήμα; Μα αφού θα μπορούσε με πολύ απλό τρόπο να είναι στα δικά μας μέσα.

    Θέλεις να υποτιμήσεις το γεγονός; Εντάξει δεν χάθηκε ο κόσμος αλλά να μην υποτιμάς πολλές μικρές περιπτώσεις που κάνουν ζημία. στο τέλος δεν θα είναι μικρή… μη ξεχνάμε τις «μικρές» παραλείψεις στις εκλογές και μη πεις ότι δεν έγιναν εκτός και αν δεν διαβάσαμε καλά τα ντοκουμέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα παρανόησης από μέρους μου. Εξακολουθώ να αμφισβητώ ότι άλλαξε το πρόγραμμα (πόσο μάλλον ότι είχαμε "άρον άρον ολοκλήρωση" του συνεδρίου όπως λέει το βήμα). Επίσης συνεχίζω να θεωρώ σημαντική παράλειψη το ότι δεν λαμβάνεις καθόλου υπ'όψιν τον ρόλο του σταυρόπουλου (που δεν είναι καινούριος) αλλά και το όλο ιστορικό της "αποκάλυψης" που περιλαμβάνει τα ανεβοκατεβάσματα της "πληροφορίας".

      Το αν τώρα θα γίνει ζημιά με το ότι κάποιοι θα πιστέψουν ότι υπάρχουν "πλοκάμια" του βήματος στον περισσό όχι δεν με πολυαφορά, θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς (όπως ο παραπάνω που παίρνει στα σοβαρά το στοίχημα του unibet που είχε μέσα και την κανέλλη), και δεν το σχετίζω και με τα μικρά των εκλογών.

      Ijon Tichy

      Διαγραφή
  5. Ijon Tichy

    Τώρα απλώς επιβεβαίωσες ότι παρανόησες. Ασχολείσαι με το Βήμα, τον Σταυρόπουλο και τις αντικομουνιστικές βλακείες τους και δεν κατάλαβες ότι εμένα ούτε που με απασχόλησαν καθόλου ως περιεχόμενο της ανάρτησης. Ε, φίλε μου δεν με απασχολούν στην συγκριμένη ανάρτηση αυτά. Άλλα με απασχολούν και είναι εμφανή. Λυπάμαι γιατί φοβάμαι ότι θα συνεχίσεις να μου λες για το Βήμα και πάλι. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή