Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ανακάλυψαν την Ηλεία ή τη δουλεία;





Φοβερό! Τα «κανάλια», οι αρχές της Ηλείας, οι αρχές της Αθήνας, όλοι τέλος πάντων ανακάλυψαν ότι στην Ηλεία υπάρχουν μετανάστες που ζουν σε τρισάθλιες συνθήκες και σε κατάσταση δουλοπαροικίας! 10 χρόνια μετρούσαν μόνο τα εκατομμύρια που έβγαζαν οι φραουλοπαραγωγοί και την μεγάλη άνθηση της… εξαγωγικής επιχειρηματικότητας!

Δεν είχαν μάθει για τα βασανιστήρια, τους ξυλοδαρμούς, το σύρσιμο στους δρόμους αλλά καουμπόι, τους διωγμούς… δεν ήξεραν τίποτα! Ήξεραν μόνο να καταγγέλλουν το ΠΑΜΕ για τις κινητοποιήσεις και για… υπόθαλψη και υποστήριξη παράνομων μεταναστών που έτρωγαν το ψωμί των Ελλήνων!

 
Τρέχει να μάθει και ο Δένδιας τι… έγινε, μπας και βρει κανέναν κομμουνιστικό δάκτυλο! Θέλει να διαπιστώσει αν οι δουλοπάροικοι προκάλεσαν τους φεουδάρχες και τους εξανάγκασαν να διαταράξουν την κοινή ησυχία των πολιτών με πυροβολισμούς για εκφοβισμό και για… νόμιμη άμυνα.

Θα μιλήσουν, θα ρίξουν δάκρυ για τους ταλαίπωρους μετανάστες, θα καταγγείλουν τη κακιά ώρα και την κακιά μοίρα, θα διακηρύξουν ότι θα πάρουν μέτρα, θα διατάξουν ανακρίσεις και… ΕΔΕ, θα βάλουν και κάποια βράδια (μετά από συμφωνία ανακριτού, εισαγγελέως και… κατηγορουμένων) στο κρατητήριο κάποιους μπράβους  που έκαναν με ξύλο,  αίμα και σφαίρες πλούσιους τα αφεντικά τους…

Μετά θα συνεχίσει να βασιλεύει η δουλοπαροικία.

Ο καπιταλισμός της άγριας πρωταρχικής συσσώρευσης επανεμφανίζεται ως βρικόλακας  στην παρακμή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου