Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Οι πόρνες της πολιτικής και οι πόρνες της οδού Φυλής




«Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά» εξοµολογείται µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής»(16/10/11) κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης όταν αναφέρεται στην ψυχολογική κατάσταση των µελών του Υπουργικού Συµβουλίου την ηµέρα της συνεδρίασης για την επικύρωση του µνηµονίου στις 5 Μαΐου 2010. «Κοιτάζαµε ο ένας τον άλλον και ήµασταν όλοι χλωµοί» λέει. «Αισθανόµασταν µεγάλη ντροπή, αφού δεν µπορούσαµε να πιστέψουµε ότι εµείς, το ΠΑΣΟΚ, οδηγήσαµε την Ελλάδα στο ∆ΝΤ και τεµαχίσαµε µισθούς και συντάξεις».

»Και καταλήγει: «Από τότε έχουµε εκπορνευτεί πλήρως. Εχουµε κάνει τα ίδια πράγµατα πολλές φορές χωρίς να αισθανόµαστε ίχνος ντροπής».

»Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί του ΠαΣΟΚ παραδέχονται στις ιδιωτικές συζητήσεις τους ότι το µνηµόνιο, όσο και αν προβλέπει ορισµένες απαραίτητες µεταρρυθµίσεις, σηµαίνει ταυτόχρονα την καταδίκη της οικονοµίας σε παρατεταµένη ύφεση και την υποθήκευση της χώρας στους δανειστές της. Αναγνωρίζουν όµως ταυτόχρονα ότι ήταν η έσχατη επιλογή για την αποφυγή της πτώχευσης και τη διάσωση των καταθέσεων και των συντάξεων, αφού η κυβέρνηση είχε αποτύχει στην εφαρμογή όλων των προηγούμενων λύσεων.»


Σιγά μη τους πιστέψουμε και κλάψουμε κιόλας μαζί τους!


«Αναγνωρίζουν όμως ταυτόχρονα ότι ήταν η έσχατη επιλογή»!
Ναι! Όλες οι πόρνες έχουν πάντα μια δακρύβρεχτη ιστορία για να δικαιολογήσουν την πορνεία τους. Η μεγάλη διαφορά είναι πως οι ιστορίες ορισμένων από αυτές που πουλάνε το κορμί τους είναι και πραγματικές ενώ η ιστορία των κυβερνητικών πορνών είναι εξ ολοκλήρου ψεύτικες. Και φυσικά οι τελευταίοι συνεχίζουν αδιατάρακτα να ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου στη πολιτική, «των νταβαζήδων ρήμασι πειθόμενοι»!!!


ΥΓ. Δικαίως οι πόρνες της οδού Φυλής θα προσβάλλονταν αν τις εξίσωνα!

3 σχόλια:

  1. Εννοείται πως οποιαδήποτε παρομοίωση των αστών πολιτικών με τα "κορίτσια" προσβάλει βάναυσα τα δεύτερα!
    Σε τελική ανάλυση οι κοπέλες δεν πειράζουν κανέναν (πλην του εαυτού τους). Χαρά προσφέρουν.
    Οι άλλοι, όλοι γνωρίζουμε τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ! ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΑΚΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://tasosnastos.blogspot.com/2011/10/photoshop.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή