Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Για το ρεύμα σας ρε γαμώτο….


Μας κόβουν το ρεύμα αν δεν πληρώσουμε το νέο χαράτσι

Κάποιοι φίλοι στο διαδίκτυο, μέσα στη θολούρα και τον θυμό τους, αντί να σκεφτούν συλλογικά και να δουν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στη ρίζα του, άρχισαν να κάνουν ατομικά σχέδια μη πληρωμής και ατομικές τεχνικές παρεμπόδισης της διακοπής ρεύματος. Δεν καταλαβαίνουν ότι το κράτος δεν κολλάει σε ατομικούς λεονταρισμούς και σε τσακίζει όπως το τρακτέρ τη μόνη καλαμιά στον κάμπο.

Το πρόβλημα είναι πολιτικό και συλλογικό, όχι ατομικό ή τεχνικό. Δεν αντιμετωπίζεται με ατομικές ενέργειες αλλά με συλλογικές. Δυστυχώς, αυτοί που επί δεκαετίες ξευτέλιζαν κάθε συλλογική οργάνωση και προωθούσαν τον άκρατο ατομισμό τώρα δρέπουν τα κέρδη τους. Μας κόβουν το ρεύμα και ακόμη δεν έχουμε ξεκουνίσει, περιμένουμε κάποιον «άλλον», σωτήρα, δεν έχουμε βγει στους δρόμους, δεν έχουμε πάει στα συνδικάτα, στα κόμματα της Αριστεράς, στις διαδηλώσεις, δεν κάνουμε ούτε καν επιτροπές γειτονιάς για τέτοια και άλλα φορολογικά και κοινωνικά θέματα , τέλος πάντων οπουδήποτε θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε συλλογικά αλλά κάνουμε τους έξυπνους, ξαναβρίζουμε τα κόμματα της Αριστεράς και τα συνδικάτα, που θα μπορούσαν να οργανώσουν κάτι αποτελεσματικό και μετά απορούμε πως και γιατί μας κόβουν το ρεύμα, μας βάζουν ατελείωτους φόρους, μας κόβουν τους μισθούς και την ασφάλιση και στο τέλος μας κόβουν και τον κώλο με τον οποίο καθόμαστε στον καναπέ. Ας μη μοιρολογάμε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Με τέτοια μέτρα και να μη κουνιέται φύλλο;;;;!!!!

Άϊ στο καλό πια, σας παίρνουν και το σπίτι και δεν το καταλαβαίνετε αλλά πιθανόν κάποιοι να τρέμετε ακόμη μήπως έρθουν οι… κομμουνιστές και σας πάρουν το σπίτι και την κατσίκα ….

(Εξαιρούνται οι παρόντες μαχητές με οποιοδήποτε μέσο – μιλάμε για την τεράστια πλειοψηφία που στενάζει αλλά δεν ξεκουνάει…)

ΥΓ 1 Χαίρομαι πολυ βλέποντας τους κωφούς να κάνουν διαδήλωση στο υπ Οιοκονομικών. Αυτοί μάλλον ακούν πολύ περισσότερο απο τα κωφάλλαλα του καναπέ!

ΥΓ 2 Χθες, 14/9/11, ομάδα συνδικαλιστών μικρομεσαίων μπήκε δυναμικά σε γραφείο της ΔΕΗ και απαίτησε επανασύνδεση ρεύματος για ένα συνεργείο αυτοκινήτου. Τρόμαξαν και άρχισαν να είναι όλοι ανευθυνοϋπεύθυνοι. Αν αυτό γινόταν επί 100 ή επί 1000;;; για σκεφτείτε το! Δεν λέω να έχετε οργανωθεί σε κόμματα αλλά έστω για το ρεύμα σας ρε γαμώτο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου