Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ποιόν κτύπησαν οι τρομοκράτες;

.


Η τρομοκρατική ενέργεια το βράδυ της 24ης Ιουνίου(πριν λίγο),  δυστυχώς με ένα νεκρό αστυνομικό στο υπουργείο που υποτίθεται προστατεύει τους πολίτες αλλά δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, έχει έναν πολύ αναγνωρίσιμο στόχο. Το εργατικό και λαϊκό κίνημα.


Μόλις η συσσώρευση της αγανάκτησης του λαού από τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα αρχίζει να μετατρέπεται σε πολιτική στάση που είναι ο προθάλαμος μιας σε βάθος αλλαγής προς μαχητική υπεράσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων που αφαιρούνται από το κράτος, οι προβοκάτορες – τρομοκράτες, όπως πάντα, επί τω έργω. Αν η Μαρφίν ήταν η αρχή εδώ είναι η συνέχεια.


Φυσικά δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι η κυβέρνηση, η εξουσία και κυρίως η «Τρόικα» θα φοβηθούν και θα κάνουν πίσω σε οτιδήποτε γιατί ένας αστυνομικός δολοφονήθηκε. Άλλωστε τους αστυνομικούς γι αυτή τη δουλειά τους έχουν, αναλώσιμους, για να σκοτώνονται για πάρτι τους, και για να αυγαταίνουν τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών! Ο λαός τους πονάει πραγματικά και ας είναι στην υπηρεσία μιας ενάλγητης εξουσίας οι κεφαλαιοκράτες ποτέ! Όμως εκμεταλλεύονται το θάνατό τους ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα όπως με τους εργαζόμενους στη Μαρφίν, ενώ τρίβουν τα χέρια τους από πίσω.

Για να δούμε και τις ορτινάτσες της Τρόικας, τους δημοσιογράφους -παπαγαλάκια των καναλιών, πως θα μας το πουλήσουν το θέμα τις επόμενες μέρες. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε από κανένα ότι εδώ έχουμε τρομοκρατική απειλή κατά της χώρας, μαζί με αυτή των διεθνών τοκογλύφων, με τις απεργίες, και τους αποκλεισμούς λιμανιών του ΠΑΜΕ και άλλων που… ευνοούν τη τρομοκρατία(!!!) θα ασχολούμαστε; Να "εφαρμοστεί" πάραυτα ο νόμος και να επιβληθεί η... τάξις στα κεφάλια τους!!!


Αυτό που είναι βέβαιο με τη τρομοκρατική ενέργεια, είναι ότι εκτός της πρόσκαιρης παραπλάνησης της κοινής γνώμης για να βλέπει τη σκοτεινή τρομοκρατία και όχι τη κυβερνητική με τα τρομοκρατικά μέτρα που παίρνει, θα αποτελέσει και αφορμή να δικαιολογηθούν νέα σκληρά αστυνομικά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων όπως συνήθως γίνεται.


Ποιόν λοιπόν κτύπησαν οι τρομοκράτες; Φως - φανάρι το λαϊκό και εργατικό κίνημα. Τώρα οι εργαζόμενοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το κράτος αλλά και το παρακράτος με τους προβοκάτορες που εκτελούν ή οργανώνουν, με τυφλά και ηλίθια όργανά τους και κάποια αναγκέφαλα άτομα που το παίζουν «λαϊκοί αγωνιστές» (!!!), τέτοιες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου