Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η απεργία του ΠΑΜΕ βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η εκστρατεία κατασυκοφάντησης της απεργίας από τα κανάλια, με πρώτο το ΣΚΑΙ, τα οποία ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα όχι για τα εξοντωτικά μέτρα αλλά για το «δράμα» των πολιτών από την απεργία και κυρίως για τους ταξιδιώτες με καράβια διότι εμποδίζονται να ταξιδέψουν… κλπ, κλπ.

Στο όνομα των πολιτών ζητάνε την ουσιαστική κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας των πολιτών! Απαιτούν απεργίες χωρίς κανένα κόστος για την εργοδοσία. διαδηλωσεις χωρίς να περνάνε διαδηλωτές απο τους δρομους! Προωθούν τον κοινωνικό αυτοματισμό της θεωρίας "όλοι εναντίον όλων" ώστε η κυβέρνηση να μένει στο απυρόβλητο και να περνάει τα μέτρα. Όλη μας η έγνοια να είναι οι κακοί απεργοί του ΠΑΜΕ όχι το περιεχόμενο της απεργίας. Να αποδεχόμαστε τη περικοπή των μισθών των πολιτών αλλά να μην ενοχλούμε τους... πολίτες με απεργίες. Να δακρύζουμε για τα χαμένα δικαιώματα αλλά όχι και να απεργούμε και να δίνουμε μάχες υπεράσπισης.



Απαιτούν δε άμεσα την παρέμβαση του εισαγγελέα και των δυνάμεων καταστολής για την «αποκατάσταση της τάξης» που… διαταράσσεται όχι από τα αντιλαϊκά μετρά της κυβέρνησης αλλά από την… απεργία του ΠΑΜΈ!!!



Που καταντήσαμε να επιζητείται η επαναφορά «παλιών καλών εποχών» ωμών απαγορεύσεων και καταστολής. Για το… καλό του πολίτη και της πατρίδος βέβαια όπως είπε και ο ΓΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου