Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Συντάξεις: Αυξήσεις – Μειώσεις 19-12!

.

Αν παίζαμε μπάλα τις συντάξεις στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, και εμείς, με τα μπλε, ήμασταν με την ομάδα των αυξήσεων και φυσικά με την κυβέρνηση και οι λαϊκιστές με τα κόκκινα ήταν με την ομάδα των μειώσεων και τη γκρίνια, θα κερδίζαμε πανηγυρικά ή με άλλα λόγια θα τους παίρναμε και τα… κόκκινα σώβρακα!!!


Μέτρησα με βάση το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, πόσες αυξήσεις και πόσες μειώσεις γίνονται στις συντάξεις με βάση τα επίσημα παραδείγματα του υπουργείου με το οποίο βέβαια είμαστε όλοι εμείς οι φιλήσυχοι πολίτες που μας ενοχλούν οι καταχρηστικές απεργίες και οι καθημερινές διαδηλώσεις που δεν μας αφήνουν να συμπληρώσουμε 40 χρόνια μεροκάματα για τη σύνταξη, και βρήκα το εξής σκορ: Αυξήσεις - Μειώσεις 19-12!!! Τους σκίσαμε!!!


Μάλιστα στις αυξήσεις, το ειδικό σκορ της μεγαλύτερης αύξησης είναι 44% ενώ των μειώσεων μόνο μέχρι το πενιχρό 26%!!! Επί πλέον όλες οι χαμηλές συντάξεις του λαού αυξάνονται και όλες οι υψηλές συντάξεις των υψηλόμισθων υπαλλήλων που έτρωγαν τα δάνεια και (αυτοί) οδήγησαν τη χώρα στη κρίση, μειώνονται! Καλά να πάθουν, είπαμε να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν τη κρίση, το λέει και η Cynical (http://youpayyourcrisis.blogspot.com/ )!!! Αυτό κάνει και η κυβέρνηση!


Μιλάμε για εντελώς, μα εντελώς φιλολαϊκό νομοσχέδιο! Τι να μας πουν τώρα οι λαϊκιστές, με τέτοια σκορ, σιγά μη πήγαιναν στο Μουντιάλ του ΔΝΤ.


Μετά από όλα αυτά και παρά τις σκληρές αντιδράσεις των λαϊκιστών, έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι το ΔΝΤ ήρθε αποφασισμένο να καταργήσει κάθε συντεχνιακό κεκτημένο που δεν επέτρεπε αύξησης συντάξεων και έστω και αντισυνταγματικά επιβάλει δυσθεώρητες αυξήσεις προκειμένου να κάνει ευτυχείς τους έλληνες που το ξεπληρώνουν με χαρά και ως τώρα τους κρατούσαν οι Αριστεροί, οι λαϊκιστές και οι συνδικαλιστές στη φτώχεια και τη μιζέρια..


Μη γελάτε, δείτε σας παρακαλώ αν αμφιβάλετε εδώ τα παραδείγματα που δίνουν οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας: http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231050116  


Όσοι είστε άπιστοι Θωμάδες θα το μετανιώσετε.


Μετά από όλα αυτά πώς να υποστηρίξει κάποιος ότι μειώνονται οι συντάξεις;;;; Πως;;;;




Εγώ πάντως ήδη γίνομαι… φιλοκυβερνητικός και ας υποστώ τα μπουγελώματα της Κατερίνας (http://agauch-katerina.blogspot.com/ ), της Cynical (http://e-cynical.blogspot.com/ ) και των περί αυτών (δεν είναι και άσχημα τώρα που τελείωσαν τα σχολεία…) , που σκίζουν τα ρούχα τους μόλις ακούν στρατηγό Λοβέρδο και… Στρατάρχη ΓΑΠ !!!


Μαθαίνω ότι η ίδια μάχη γίνεται και στα εργασιακά με πρωτοπόρους μαχητές το ΔΝΤ την ΕΕ τον ΓΑΠ και τον Στρατηγό Λοβέρδο ο οποίος ηγείται ενός περίφημου ελιγμού τύπου Ναπολέοντος για να υπερφαλαγγίσει αυτούς που αντιδρούν στις ελεύθερες αυξήσεις των (ατομικών) μισθών δηλαδή αυξήσεις χωρίς όρια και χωρίς τους συντεχνιακούς περιορισμούς των συλλογικών συμβάσεων πίσω από τις οποίες έχουν ταμπουρωθεί οι του ΠΑΜΕ και οι συνοδοιπόροι τους για τη τελευταία τους μάχη!!

Για γέλια ή για κλάματα;

Τελικά είναι άπαικτοι αυτοί της Τρόϊκα, της… Πεντόϊκα, της……. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου