Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Δέκα λόγοι για τους οποίους... «πρέπει να ακούσουμε τον Ζελένσκι»!

 

Τα εδώ παπαγαλάκια των μμε, δήθεν απορούν γιατί, σε μια δημοκρατία, το ΚΚΕ αρνείται να ακούσει στη Βουλή, την ομιλία, στις 7/4/2022, ενός «δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη», της Ουκρανίας, η οποία δέχεται την εισβολή της Ρωσίας! Καλούν δε το  ΚΚΕ να αλλάξει στάση και να ακούσει τη φωνή του θύματος του πολέμου. 

 

 


 Κατά τη γνώμη μας, οι λόγοι για τους οποίους «πρέπει να ακούσουμε τον κ. Ζελένσκι», μπορούν να συνοψιστούν στα παρακάτω… «προτερήματά του»:

 

1.    Εκλέχθηκε με τα τάγματα των Ναζί στο σβέρκο του Ουκρανικού λαού από το πραξικόπημα του 2014,

2.    Ανακήρυξε «εθνικό ήρωα της Ουκρανίας» τον δολοφόνο Ουκρανών, Ρώσων, Εβραίων, Λευκορώσων, Πολωνών και Ελλήνων, Στεπάν Μπαντέρα,  ηγέτη των vafen SS επί γερμανικής  κατοχής,

3.    Ενσωμάτωσε όλα τα παραστρατιωτικά ναζιστικά τάγματα εφόδου στον εθνικό στρατό της Ουκρανίας στον οποίο έχουν το «πάνω χέρι»,

4.    Παρασημοφόρησε, ως «πατριώτες» (!) τους ηγέτες των ναζιστικών οργανώσεων της Ουκρανίας για τη δράση τους στο πραξικόπημα του 2014, που βαρύνονται με χιλιάδες δολοφονίες έκτοτε,

5.    Διατηρεί εκτός νόμου το ΚΚ Ουκρανίας και την Κομμουνιστική Νεολαία Ουκρανίας,

6.    Έθεσε εκτός νόμου 11 κόμματα και οργανώσεις δημοκρατικού, αριστερού, κομμουνιστικού προσανατολισμού με την ρετσέτα του «φιλορωσισμού»,

7.    Βασάνισε και φυλάκισε κομμουνιστές, όπως τον Α’ Γραμματέα της Λενινιστικής Κομμουνιστικής Ένωσης Νεολαίας της Ουκρανίας, Μιχαήλ Κονονόβιτς και τον αδελφό του Αλεξάντερ,

8.    Κήρυξε «persona non grata» («ανεπιθύμητα πρόσωπα») όπως τον βουλευτή του ΚΚΕ και τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Λαμπρούλη, και τον πρώην ευρωβουλευτή Σωτήρη Ζαριανόπουλο, απαγορεύοντάς τους την είσοδο στην Ουκρανία,

9.    Διατήρησε όλη την ακροδεξιά, ως φασιστική, νομοθεσία και διακυβέρνηση, μεταξύ των οποίων και η κατάργηση της επίσημης αναγνώρισης της ελληνικής γλώσσας.

10. Απαίτησε έμμεσα να κηρύξει το ΝΑΤΟ τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο (!) με επίθεση κατά των ρωσικών δυνάμεων, για να «σωθεί» η Ουκρανία!

 

Σημειώνουμε ότι ποτέ, κανένας ηγέτης κράτους -  θύματος των δυτικών ιμπεριαλιστών επιτράπηκε, όχι μόνο να μιλήσει στα κοινοβούλια, αλλά απαγορεύονταν παντελώς η φωνή και η άποψη των χωρών τους από τα ελεγχόμενα από τους δυτικούς παγκόσμια μέσα ενημέρωσης.  Αντίθετα, ο Ζελένσκι είναι ο μόνος ηγέτης που κυριαρχεί στα παγκόσμια μμε, ελεγχόμενα από τους ιμπεριαλιστές της Δύσης και απαγορευομένης της άλλης άποψης.  Μιλάει δε συνεχώς και παντού,  κάνει διαγγέλματα μέσα στα δυτικά κοινοβούλια, όπου επίσης απαγορεύεται η άλλη άποψη και εισβάλει στα σπίτια μας δεκάδες φορές τη μέρα, μέσω των μονόπλευρα  κατευθυνόμενων μέσων ενημέρωσης.

 

Κι επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι οι Ρώσοι είναι ο ιμπεριαλιστής εισβολέας, θα πω ότι και οι αμερικανονατοϊκοί ήταν εισβολείς και βομβαρδιστές σε πολλές χώρες, αλλά μόνο αυτούς ακούγαμε να μιλάνε παντού και πάντα, ποτέ τα θύματά τους!

 

Όσον αφορά τις απαγορεύσεις στα μέσα ενημέρωσης, υποθέτω ότι η Ρωσία μάλλον δεν διαφέρει από την Ουκρανία, απαγορεύοντας άμεσα ή έμμεσα εξίσου την άλλη άποψη. Άρα δεν τυγχάνει καμίας σιωπηρής αθώωσης και δεν υπάρχει καλός και κακός ιμπεριαλιστής για να βραβεύσουμε τον «καλό».

 

Τέλος, αν ξεχάσουμε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι πόλεμος Ρωσίας - ΝΑΤΟ δι’ αντιπροσώπου, τότε χάσαμε την πραγματική ουσία του πολέμου και ψάχνουμε για τον «καλό ιμπεριαλιστή».

 

Σε όσους δεν καταλαβαίνουν την ουσία αυτού του πολέμου, τους λέμε ότι δεν ψάχνουμε το δίκαιο των ιμπεριαλιστών, είμαστε απέναντι τους, με το δίκαιο των λαών.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου