Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Από την «ανυπαρξία ναζί» στην Ουκρανία στην παγκόσμια επίσημη επιβεβαίωσή τους!

 Τινάζοντας στον αέρα ένα οικοδόμημα ψεύδους.

 Αυτό που έγινε, στις 7/4/2022, στο ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να πάρει παγκόσμια διάσταση ενημέρωσης όσων δεν ανέχονται τα ψεύδη των αμερικανονατοϊκών και όσοι αφελώς ή καλοπροαίρετα τα υιοθετούσαν. Θα προσπαθήσουν να το πνίξουν αλλά ήταν τόσο επίσημο και ηχηρό που από δω και πέρα θα γελάει η ανθρωπότητα όταν ακούει περί «ανύπαρκτων ναζί στην Ουκρανία και περί γελοιότητας της αποναζιστικοποίησης». Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μέσα στην αλαζονεία της μονόπλευρης  και ανεξέλεγκτης προπαγάνδας, έκανε το μεγάλο λάθος!

                      Κανονικοί σεσημασμένοι Αζοφικοί φαίνονται!  

 

  Το να χτίζεις σε παγκόσμιο επίπεδο μια τεράστια νατοϊκή προπαγάνδα για να πείσεις τον κόσμο ότι δεν υπάρχει τίποτα ναζιστικό στην «δημοκρατική και ελεύθερη Ουκρανία» με έναν Εβραίο Πρόεδρο μάλιστα που «εξ ορισμού» είναι αντιναζί και να έρχεται ο ίδιος, ο δήθεν αντιναζί Πρόεδρος, και να γκρεμίζει τον προπαγανδιστικό πύργο με πάταγο, προβάλλοντας τους Ναζί των ταγμάτων ΑΖΟΦ ως «δημοκράτες μαχητές της πατρίδας», μάλλον δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτική σκηνή.

 Κάποιοι υπερτίμησαν την επίδραση της προπαγάνδας στις συνειδήσεις των λαών νομίζοντας πως διέγραψαν τους ναζί της Ουκρανία και τώρα υπάρχουν μόνο οι «ναζί της Ρωσίας»!

 Το πλέον τραγικό ήταν πως τα είπε σε έναν λαό, τον Ελληνικό, πλήρως «ψαγμένο» με τους φασίστες και τους ναζί που δεν είναι δυνατόν να του ξεριζώσεις από τη συνείδηση 3 δικτατορίες, μια τριπλή ναζιστική - φασιστική κατοχή, έναν ταξικό πόλεμο με όργια εγκλημάτων και ενδιάμεσα ημιφασιστικά καθεστώτα στον 20ο αι., πηγαίνοντας με ύφος κυρίαρχου να περάσει τους ναζί της Ουκρανίας για πατριώτες μαχητές! Οποία ανιστόρητη ηλιθιότητα!

 Ε, κε Πάιατ εσείς που κάνατε χρόνια πρέσβης στην Ουκρανία, δεν συμβουλέψατε τον κ. Ζελένσκι ότι εδώ θα σπάσει τα μούτρα του;  Μήπως κι εσείς δεν έχετε αντιληφθεί το βάθος του αντιφασιστικού αισθήματος του Ελληνικού λαού και πήγατε να κάνετε τη «μεγάλη ανατροπή» της ιστορικής μνήμης του;  Δεν σας είπαν ότι η ιστορία δεν ξαναγράφετε; Ούτε καν οι δεξιοί δικοί σας, ολόδικοί σας το ανέχτηκαν!!!

 Άντε, καλή κατάρρευση και των άλλων ιμπεριαλιστικών μύθων και ψεμάτων.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου