Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ποιοι είναι οι εγκληματίες;

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν δήλωσε, στις 17 Μαρτίου 2022[1], ότι ο Πούτιν είναι ένας «δολοφόνος δικτάτορας, ένας καθαρός κακοποιός που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο εναντίον του λαού της Ουκρανίας» 

 Αμέσως τα «παπαγαλάκια» και οι «πρόθυμοι» νατοϊκοί σύμμαχοι σήκωσαν πολύ σκόνη και απαίτησαν την παραπομπή του Πούτιν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) της Χάγης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 


 Το δε Δικαστήριο σε χρόνο μηδέν[2] άνοιξε φάκελο εγκλημάτων του Πούτιν και αναζητά στοιχεία εγκλήματος από την απρόκλητη επίθεση κατά της Ουκρανίας.  

 Δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση όταν κάποιοι κάνουν εγκλήματα πολέμου να δικάζονται. Αν όμως ισχύσει αυτή η αρχή, όπως περιγράφεται για τον Πούτιν, μάλλον πρέπει να δικαστούν όλες σχεδόν οι ηγεσίες των χωρών του ΝΑΤΟ για ολοφάνερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τα τελευταία 30 χρόνια[3]. Σε τίποτα τα δικά τους εγκλήματα δεν διαφέρουν από αυτά που επιρρίπτουν στον Πούτιν.

 Φυσικά στο ΔΠΔ δεν θεωρούν τα ίδια εγκλήματα των νατοϊκών άξια να σύρουν τους δυτικούς ηγέτες σε δίκη! Ισχύει πάντα η Δικαιοσύνη των ισχυρών!

 Ωστόσο, στις 21/3/2022 προέκυψε ένα σοβαρό στοιχείο για ουσιώδη συνέργεια στο έγκλημα πολέμου κατά του λαού της Ουκρανίας που πρέπει να περιληφθεί άμεσα στον φάκελο του ΔΠΔ. Πρόκειται για μια αποκάλυψη που έκανε, σε παγκόσμια προβολή από το CNN, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και βγάζει συνένοχο στον πόλεμο όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και όλους τους μεγάλους ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ! Αφορά ένα τεράστιο και εγκληματικό ψέμα που αποφάσισαν, όλοι από κοινού, να πουν στον Ουκρανικό λαό και στους Ρώσους. Με απλά λόγια, όταν ο Ζελένσκι συναντήθηκε, μετά την εκλογή του, με την ηγεσία του ΝΑΤΟ και τους νατοϊκούς ηγέτες και αιτήθηκε την άμεση ένταξη στο ΝΑΤΟ, η απάντηση ήταν απίστευτα εγκληματική που μεταφράζεται στο δεν θα βάλουμε την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αλλά όλοι μαζί θα το αποκρύψουμε και θα λέμε ότι θα μπει στο ΝΑΤΟ!

 Σύμφωνα με το Protothema[4] της 21ης Μαρτίου 2022, ο Ζελένσκι αποκάλυψε στις 20/3/2022, στο CNN «ότι πριν τρία χρόνια, όταν εκλέχτηκε πρόεδρος, ζήτησε αμέσως την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ με την ηγεσία του Συμφώνου να του απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, αλλά ότι και δεν πρόκειται να υπάρξει δημόσια και επίσημη απόρριψη του αιτήματος, όταν ο ίδιος τους ζήτησε να ενημερώσουν οι Σύμμαχοι για τις προθέσεις τους τον Ουκρανικό λαό!». Καλύτερη απόδειξη συνενοχής δεν  θα μπορούσε να υπάρξει!

 Επί τρία χρόνια ΝΑΤΟ και Ζελένσκι καλλιεργούσαν στον ουκρανικό λαό την αυταπάτη ότι θα μπουν και «θα προστατευθούν» από το ΝΑΤΟ, ξαμόλυσαν τις ναζιστικές συμμορίες σε εγκληματικές ενέργειες,  δήλωναν προς τη Ρωσία ότι θα μπουν στο ΝΑΤΟ με γνώση όλων των συνεπειών από την αντιδράση των Ρώσων την οποία επεδίωκαν. Καλλιέργησαν ένα κλίμα κάθετης αντιπαράθεσης και απειλής προς τη Ρωσία με πλάτες του ΝΑΤΟ που οδήγησε τελικά σε πόλεμο. Αντί να ενημερώσουν και τον λαό και τους Ρώσους για τη λύση αυτού του προβλήματος που απαιτούσε η Μόσχα  ψεύδονταν σκοπίμως για να προκληθεί πόλεμος. Το αποτέλεσμα ήταν, από τη μια να εξοπλίζουν και να ετοιμάζουν την Ουκρανία με σύγχρονα όπλα για τον πόλεμο που προγραμματικά έρχονταν και από την άλλη προκαλούσαν τη Ρωσία. Στην πράξη έσυραν σε πολεμική σφαγή τον λαό της Ουκρανίας για τους δικούς τους στενούς ιμπεριαλιστικούς σκοπούς κατά της Ρωσίας, κάτι που απέκρυψαν από τον λαό για να τους πετύχουν.

 Αυτός, ο Ζελένσκι, λεγόμενος και ήρωας του ουκρανικού λαού συνέπραξε ενσυνείδητα στην τακτική του ΝΑΤΟ, στέλνοντας τον λαό σε σφαγή για ένα ψέμα απέναντι στους Ρώσους! Αντί να ενημερώσει επίσημα τους Ρώσους, έπαιξε το παιχνίδι των ιμπεριαλιστών που στην κρίσιμη ώρα τον άφησαν ξεκρέμαστο γιατί ποτέ δεν είχαν στόχο να εμπλακούν. Ήθελαν να  φθείρουν τους Ρώσους σε πολλούς τομείς, χρησιμοποιώντας τους Ουκρανούς ως αναλώσιμους και «κρέας για τα κανόνια» σε έναν άνισο πόλεμο.

Σημειώνουμε ότι σε όλα τα Δίκαια των χωρών υπάρχουν διατάξεις με τις οποίες η απόκρυψη, αποσιώπηση, συγκάλυψη, αποφυγή ενημέρωσης για επικείμενα ή πιθανά ατομικά ή μαζικά εγκλήματα σε βάρος των πολιτών αποτελούν εγκληματική ενέργεια και συνέργεια στο έγκλημα. Πολύ δε περισσότερο, όταν αφορά την ασφάλεια του κράτους και αποκρύπτεται συνειδητά και σε συμφωνία με ξένους, θεωρείται προδοσία και εθνικό έγκλημα.

 Το παραπάνω γεγονός ισούται με εγκληματική συνέργεια στην επίθεση του Πούτιν και εναπόκειται στο ΔΠΔ να προσδιορίσει και γι αυτούς ένα παρόμοιο κατηγορητήριο με αυτό του Πούτιν, πέρα από τις ειδικές πράξεις εγκλημάτων πολέμου επί του πεδίου, που αναζητούν σε βάρος του τελευταίου.

 Τα γεγονότα αυτά έχουν μια σχέση, τηρουμένων διαφορετικών αναλογιών, με τη συμφωνία του Μονάχου του 1938, το οποίο πίσω από τα γράμματα ειρήνης οι δυτικοί έδειχναν στον Χίτλερ πώς να ανοίξει τον δρόμο κατά της ΕΣΣΔ με στόχο να την εξαφανίσει και σε συνέχεια αυτοί να εξαφανίσουν τον αποδυναμωμένο Χίτλερ! Απλώς τα πράγματα έγιναν εντελώς ανάποδα από τους υπολογισμούς τους!

 Και τώρα δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο αλλά αλλοίμονο στα ποτάμια αίματος του ουκρανικού λαού. Αυτό κανένας ιμπεριαλιστής δεν το υπολογίζει και δεν το υπολόγισε ποτέ.

 Πηγές:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου