Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Οι αναλυτές της συμφοράς του κόσμου και ο τεμαχισμός της Ρωσίας σε… 1.570 «Κόσσοβα»

 

Ένα ερώτημα πλανάται πλαγίως, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία: Αν οι αμερικανονατοϊκοί φτάσουν να μπορούν να διαλύσουν τη Ρωσία σε 1.570 προτεκτοράτα τύπου «Κόσσοβο» (τόσα χωράνε!) δεν θα το έκαναν γιατί έχουν… ηθικούς φραγμούς λόγω Ουκρανίας; 

 Ας το δούμε.

 

 Και τι δεν ακούμε από τους αναλυτές οπαδούς του δυτικού ιμπεριαλισμού για την εισβολή στη Ρωσία:

 -Νομιμοποιείται η αναθεώρηση συνόρων και διάλυση κρατών όπως Γιουγκοσλαβίας, Σερβίας, Ιράκ...,

-Νομιμοποιείται η κατοχή της Β. Κύπρου από τους Τούρκους,

-Δρομολογείται ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος από την εισβολή (κρυφό όνειρο των νατοϊκών «γερακιών»)

-Κάθε νέα διάλυση κρατών αποκτά «νόμιμη βάση» με το παράδειγμα της Εισβολής της Ρωσίας.

 Το τελευταίο δεν είναι διαπίστωση, είναι η θεατή πλευρά από ένα αθέατο όνειρο των δυτικών ιμπεριαλιστών: Τη διάλυση – τεμαχισμό της Ρωσίας!


  Αναρωτηθείτε: Αν μπορούσαν οι αμερικανονατοϊκοί, να διαλύσουν τη Ρωσία δεν θα το έκαναν μια χαρά με βάση την θεωρία ότι κάθε νέα διάλυση κρατών νομιμοποιείται μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία;

 Δεν είναι αστείο(*), ούτε απλώς αναφέρεται σε κάποια μικρά και χωρίς μοίρα κράτη τύπου Σαχέλ. Αναφέρεται στη Ρωσία! Και είναι ένα από τα όνειρα των αμερικανονατοϊκών.

 Και ποιο είναι το όνειρο των αμερικανονατοϊκών; Το μάξιμουμ του ονείρου είναι να φτάσουν σε τέτοια υπεροπλία ώστε να καταφέρουν να διαλύσουν τη Ρωσία και να χωρίσουν την έκταση των 17.100.000 km², σε 1.570 προτεκτοράτα τύπου «Κόσσοβο», έκτασης των 10.905 km2, μοιρασμένα σε 1.570 πολυεθνικές με ωραία «εθνικά» ονόματα πχ κράτος του Μόσκοβα, του Αγίου Πέτρου, των Ουραλίων, της Βαϊκάλης, της Καμτσάκας. και μέχρι 1.570 έχουν να μοιράζουν! Όλα θα τα υπάγουν σε μια κεντρική «Ρωσική Ομοσπονδία» 1.570 προτεκτοράτων κρατών - πολυεθνικών με έδρα της Ομοσπονδίας τη… Ν. Υόρκη και την «κυβέρνησή» της στο γνωστό κτήριο του χρηματιστηρίου της Γουόλ Στρητ. Όλα τα προτεκτοράτα θα είναι άρτια διευθυνόμενα και συντονισμένα, ως τμήματα μιας τεράστιας «γενικής Πολυεθνικής» με εσωτερική «ελευθερία ανταγωνισμού». Θα είναι «χρηματιστηριακά προϊόντα» συναλλαγών μεταξύ δυτικών πολυεθνικών! Τα «Κόσσοβα» της Ρωσίας θα αγοράζονται και πωλούνται στην αγορά του «χρηματιστηριακού Αλ Χαλίλι» για λόγους ελευθερίας, δημοκρατίας και ευτυχίας των λαών!

 Το μίνιμουμ σχέδιο του ονείρου περιέχει τη διάσπαση της Ρωσίας σε 10-20 «κράτη παρίες», πλήρως αποκομμένων και  ελεγχόμενων από τους δυτικούς ώστε το σύνολο του ανθρώπινου, ορυκτού και οικονομικού πλούτου να περιέλθει τζάμπα στον έλεγχό τους με πολύ χειρότερο τρόπο από αυτόν που περιήλθε με την ανατροπή των σοσιαλιστικών καθεστώτων.

 Τελικά οι ηθικολόγοι αναλυτές της Δύσης με πρώτους του Έλληνες ακόλουθους, ανατριχιάζουν με τη διάλυση κρατών που δήθεν ξεκίνησε η Ρωσία, αλλά δεν διστάζουν να μας πουν ότι εμμέσως ανοίγει ο Γ’ ΠΠ που στο βάθος κρύβει και νομιμοποίηση μελλοντικών νατοϊκών ονείρων για τη Ρωσία.

 

(*) Καθόλου αστείο. Το σχέδιο με διάφορες παραλλαγές για ΕΣΣΔ  και Ρωσια με μικρότερο αριθμό  εθνικών κρατών, ανάλογα με τις εθνικότητες (σχεδόν 100!), το είχα ακούσει στη Μόσχα το 1982. 

  Σχετικό: 

Νεώτερα σχέδια: Διάλυση της Ρωσίας με σχέδιο ΗΠΑ

 «Η Δύση πρέπει επίσημα να αναγνωρίσει «την ανεξαρτησία και τη κυριαρχία των ακόλουθων κρατών των αυτόχθονων πληθυσμών και των αποικιακών περιοχών: Ταταρστάν, Ίνγκρια (ιστορική περιοχή στα βορειοδυτικά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της σημερινής περιοχής της Αγίας Πετρούπολης), Μπασκορτοστάν, Καρελία, Μπουριατία, Καλμύκια, Δημοκρατία της Βαλτικής (Königsberg, Ανατολική Πρωσία), Κόμι, Τσερκεσία, Σιβηρία, Ουράλια, Δημοκρατίες του Ντον, Τίβα, Κουμπάν, Νταγκεστάν, Ομοσπονδία του Ειρηνικού (Εδάφιο Primorsky και περιοχή Amur), η Μόσχα Δημοκρατία, Erzya Mastor στην επικράτεια της Μολδαβίας, Sakha, Pomorie, Chuvashia, περιοχή Chernozyom, Mordovia, περιοχή Volga, Khakassia, Udmurtia, Tyumen Yugra, Mari El, Altai, Ingushetia, κ.λπ.».

Η Διακήρυξη επιβάλλει επίσης τον σχηματισμό «Εθνικών Μεταβατικών Κυβερνήσεων/Διοικήσεων», τα περιφερειακά κοινοβούλια να διακηρύξουν την κρατική κυριαρχία και να ξεκινήσουν διακοινοβουλευτικές διαβουλεύσεις σχετικά με έναν μηχανισμό απόσχισης από τη Ρωσική Ομοσπονδία και συντάγματα που πρέπει να προετοιμαστούν.
....

Είναι ενδιαφέρον ότι ο χάρτης «Βόρεια Ευρασία 2023» του FNPRF απεικονίζει μια υποψήφια «μετα-Ρωσική» ουτοπία με 41 νέες «χώρες» που είναι εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Για την Δύση η Ρωσία είναι ένα αποτυχημένο κράτος που ακολουθεί μια πολιτική εθνικής και γλωσσικής ομογενοποίησης και αρνείται οποιαδήποτε εξουσία στις 83 δημοκρατίες και περιοχές της χώρας.

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/681334/ean-apotyxei-to-sxedio-na-ittithei-o-putin-tha-staloyn-stratiotes-stin-oukrania-theloun-diaspasi-tis-rosias-se-41-xores

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου