Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Γενεές γενεών αυταπατών!!!


Οι ΑΟΖ, οι ιμπεριαλιστές, οι τουρκικές βλέψεις και η ελληνική αστική τάξη


Βλέπω τους συνεχείς πανηγυρισμούς των αστικών κόμματων και των οπαδών τους για τις "επιτυχίες" της ελληνικής διπλωματίας που με... αστραπιαίες κινήσεις "απομόνωσε" την Τουρκία, έκτισε φίλιο μέτωπο σχεδόν όλων των ιμπεριαλιστών κι όπου να ναι την.... κυκλώνουμε!


Κάτι τέτοια πίστευε και ο «εθνάρχης» της «Μεγάλης Ιδέας» και του ιδιώνυμου και νόμισε ότι επειδή ήταν με τους νικητές του Α'ΠΠ κι έστειλε στρατό στην Ουκρανία να σφάξει Μπολσεβίκους, αντί να πάει να υπερασπίσει τους Πόντιους που τους έσφαζαν οι νεότουρκοι του Κεμάλ, μπορεί να εφορμήσει κατά της Τουρκιάς! 


Μετά, ήρθε η ώρα των λογαριασμών των ιμπεριαλιστών και σε εμάς έπεφτε ο... «συνωστισμός»!

Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πως η τωρινή εναντίωση των μεγάλων ιμπεριαλιστών κατά της Τουρκίας είναι μέρος ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και απόφασης να μην αφήσουν κανέναν νέο μικρομέγαλο ιμπεριαλιστή να γίνει διεκδικητής και να τους πάρει κομμάτι από την ενεργειακή πίτα. 

Σιγά μην ενδιαφέρονται για διεθνή δικαία, σύνορα, ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδες. Να τα εξουσιάζουν θέλουν κι από τη στιγμή που η τουρκική αστική τάξη νόμισε ότι μπορεί να αποσπάσει κόκκαλο χωρίς υποταγή στους κανόνες των μεγάλων ιμπεριαλιστών, ορμάνε όλοι μαζί όπως οι λύκοι στο τσακάλι. Απόδειξη η σύμπλευση της Ρωσίας με τους ιμπεριαλιστές ανταγωνιστές της στο θέμα, εναντία στη εφήμερη σύμμαχο της Τουρκία. Σιγά μην έπεισε η ελληνική διπλωματία τον Πούτιν για... το διεθνές δίκαιο!


Αν οι ιμπεριαλιστές καταφέρουν και ξαναβάλουν στο μαντρί την τουρκική αστική τάξη και τα βρουν μεταξύ του, σ εμάς θα πέσει και πάλι ένας.... συνωστισμός καταρρεόντων αυταπατών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου