Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Μεγάλη κινητοποίηση συνταξιούχων κάτω από εξελισσόμενη καταιγίδα!
Κάτω από καταιγιστική βροχή, αέρα και κρύο, οι συνταξιούχοι δεν κάμφθηκαν και πραγματοποίησαν, στις 14 Δεκεμβρίου 2019, μια μεγάλη, μαχητική, πανελλαδική συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας, προς το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, την επιστροφή των κλεμμένων, τη 13η σύνταξη και γενικότερα την αποκατάσταση των συντάξεων που έχουν καρατομηθεί με διαδοχικές νομοθεσίες από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.

 

Η βροχή ήταν ασταμάτητη, πραγματική καταιγίδα, οι δρόμοι πλημμύρισαν, πολλοί συνταξιούχοι έγιναν «παπί», αλλά ανυποχώρητοι, πορεύτηκαν από τα προπύλαια προς το κτήριο του Πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη για να υποβάλλουν τα αιτήματά τους! 

 

Σημειώνουμε ότι οι συνταξιούχοι από το 2018, έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 160 κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα! Παρότι δε τα μέσα ενημέρωσης τις έχουν «θάψει», είναι βέβαιο ότι η εξουσία διαισθάνεται τον κίνδυνο εξ ου και οι αποφάσεις του ΣτΕ, εξ ου και, σε αντίθεση με άλλες εποχές, η δήλωση της κυβέρνησης ότι «θα εφαρμόσει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης», «θα επανεξετάσει τις αδικίες» κ.α., προκειμένου να σταματήσει ένα κύμα γενικής αγανάκτησης, μετά από 10 χρόνια μνημονίων και άγριας πολιτικής λιτότητας, ανεξαρτήτως κομμάτων και κυβέρνησης που βρέθηκαν στην πολιτική εξουσία.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου