Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ο αντικομουνισμός των πάγων και ο "θείος Αλέκος"




Ο κ. Τάκης Θεοδωρόπουλος, της νεοφιλελεύθερης «Καθημερινής» του εφοπλιστή κ. Αλαφούζου, θέλει να κάνει φτηνό αντικομουνισμό με… βαθιές φιλοσοφικο-πολιτικές αναλύσεις(!) της εποχής των παγετώνων και βρίσκει το κατάλληλο άρμα να τον φορτώσει και να πάει μόνος του, χωρίς αυτός να λερωθεί!


Έτσι επέλεξε από μόνος του τον  «κατάλληλο άνθρωπο», υπουργό Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, κ. Αλέκο Φλαμπουράρη. Τον βαφτίζει ως έναν… «κανονικό, παλαιού τύπου, καθυστερημένο κομμουνιστή»,  «ξερόλα» σε όλα και με αλήθεια καμία!  Σε συνέχεια διακωμωδεί και χλευάζει την  εικόνα του παλιού κομμουνιστή, όχι του Φλαμπουράρη, και χύνει όλο το δηλητήριό του κατά της κομμουνιστικής ιδεολογίας. Όχι πως υπάρχει η παραμικρή απόδειξη πως ο κ. Φλαμπουράρης είναι κομμουνιστής αλλά αυταποδείκτως είναι το καλύτερο όχημα αντικομουνιστικής προπαγάνδας.



Στη «Καθημερινή»λοιπόν της 18/4/2015 διαβάζουμε μεταξύ άλλων την εξής «επιστημονική περιγραφή» για τους κομμουνιστές:

«Σε παλαιότερες εποχές ο ανθρωπολογικός τύπος τον οποίο εκπροσωπεί επαξίως ο κ. Φλαμπουράρης δεν ήταν και τόσο σπάνιος. Τα καφενεία της επικράτειας ήταν γεμάτα από θαμώνες που ανέλυαν νυχθημερόν την παγκόσμια κατάσταση και με βάση τα επεισόδια στα ρωσοκινεζικά σύνορα, τα οποία γνώριζαν με λεπτομέρειες, περνώντας μέσω Πενταγώνου ερμήνευαν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Ήταν κατά προτίμηση αριστεροί, είχαν διαβάσει το «Τι να κάνουμε» του Λένιν και την «18η Μπρυμαίρ» του Μαρξ στην καλύτερη περίπτωση και είχαν βρει στις σελίδες τους τα απαραίτητα διανοητικά εργαλεία για να εξηγούν τον κόσμο και τα φαινόμενά του. Συνήθως μιλούσαν αφ’ υψηλού και δεν σήκωναν πολλές αντιρρήσεις, ακόμη κι όταν έλεγαν πως η Πολωνία στον Β΄ Παγκόσμιο ήταν σύμμαχος της Γερμανίας.

Κάποτε τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος όφειλαν, εκτός από το να είναι «καλοί» κομμουνιστές -ό,τι κι αν σημαίνει αυτό- να είναι και «οι πρώτοι του χωριού», να διακρίνονται με ό,τι κι αν καταπιάνονται για να δείχνουν την ανωτερότητα των ιδεών τους.

(…)

Επειδή για να γίνεις κομμουνιστής έπρεπε πριν απ’ όλα να πιστέψεις πως έχεις την Ιστορία με το μέρος σου και ότι μονοπωλείς το «δίκιο» της «τελευταίας ανάλυσης» ο ανθρωπολογικός τύπος Φλαμπουράρη συνήθως πρωταγωνιστούσε στους αγώνες της «ξερολίας». Είχε άποψη επί παντός, από την οικονομία ώς τον τρόπο καλλιεργείας της ελιάς…



Αν ο κ. Φλαμπουράρης, υπό τον τίτλο του «θείου Αλέκου», κρινόταν ως είδος υπό εξαφάνιση και αποφασίζαμε όλοι μαζί πως έπρεπε να τον συντηρήσουμε ως ιστορικό κειμήλιο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα αρχίζουν από τη στιγμή που ο κ. Φλαμπουράρης έχει αναλάβει ρόλο υπουργού Επικρατείας…».






Η πραγματικότητα των κομμουνιστών στα κάτεργα των βασανιστηρίων, αριστερά και η εικόνα των αστών πολιτικών, δεξιά, την οποία θέλει να δώσει στους κομμουνιστές ο κ. δημοσιογράφος για την εποχή που επικαλείται.





-Προφανώς βέβαια κάνει πως δεν γνωρίζει πως ο κ. Φλαμπουράρης, ως υπουργός, ανέλαβε να επιβλέπει τον «έντιμο συμβιβασμό» της κυβέρνησής ΣΥΡΙΖΑ με τους κεφαλαιοκράτες – τοκογλύφους που απομυζούν το λαό και έβαλε  σκοπό, μαζί με την κυβέρνηση, να σώσει τον «καλό και… δημοκρατικό καπιταλισμό» της ΕΕ και του Ομπάμα από τον κακό καπιταλισμό της Μέρκελ.... και τον ονομάζει κομμουνιστη!!!



-Προφανώς δεν γνωρίζει ότι ποτέ δεν υπήρξαν κομμουνιστές, τύπου «Θείου Αλέκου» όπως τους περιγράφει κατ' εικόνα και ομοίωση αστών κομματαρχών, παρά μόνο στα βάθη των αντικομουνιστικών κέντρων παραγωγής «χιουμοριστικού αντικομουνισμού».



-Προφανώς κάνει πως δεν ξέρει πως οι κομμουνιστές προηγούνται "πολλά στάδια" στις οικονομικές, πολιτικές και ιδεολογικές αναλύσεις τους από τις αναλύσεις των αστών υμνητών του καπιταλισμού και των επίδοξων θεραπευτών του, τύπου Φλαμπουράρη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με κομμουνιστή, αφού αντί της ανατροπής, στηρίζει, στο όνομα όποιων ψιχίων, την διαιώνιση της δικτατορίας του κεφαλαίου, αποκηρύσσοντας «μετά βδελυγμίας και αποτροπιασμού» την πλέον χαρακτηριστική αρχή κάθε κομμουνιστή, την εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.



-Προφανώς υποφέρει πολύ όταν οι αναλύσεις των κομμουνιστών και των μαρξιστών γίνονται, όχι με βάση τσιτάτα από το «Τι να κάνουμε» ή τη 18η  του Λ. Μπρυμαίρ, αλλά, με βάση τη μαρξιστική διαλεκτική που σημαίνει, ανάλυση των γεγονότων και των φαινομένων πάνω στην κίνησή τους και στη βάση των νομοτελειών εξέλιξής τους. Και πώς να μην υποφέρει όταν βλέπει τη συνεχή επιβεβαίωση των αναλύσεων και θέσεών τους για τον καπιταλισμό, την εκμετάλλευση των εργαζομένων μαζών, τις κρίσεις, τα μονοπώλια, την ταξική πάλη, την μοναδική ριζική διέξοδο κλπ; (και για τα περί «ξερόλα» του θυμίζω απλώς ότι 63 χρόνια μετά την εκτέλεση του Κομμουνιστή Δημ. Μπάτση που κατέρριψε τη θεωρία της «Ψωροκώσταινας» οι αστοί αδυνατούν να βρουν αντίδοτο στο έργο του «Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα» και τρέχουν σε χλευασμούς και ύμνους στην ξενοδουλεία για να γλυτώσουν την απάντηση…).


 


Ο σημερινός αγώνας των κομμουνιστών που λέει μια αλήθεια - τεταρταίος πυρετός, για τους αστούς και τους καλαμαράδες του



Έτσι ο κ Θεδωρόπουλος τρέχει στον «θείο» κ. Φλαμπουράρη ζητώντας «βοήθεια» στον αντικομουνισμό του και στηρίζεται σε αυτά που λέει ο κ. Φλαμπουράρης, ο οποίος παίζει κανονικά, σαν δεδομένο θύμα, το παιχνίδι του συστήματος στη ρωγμή της σύγκρουσης των πολυεθνικών κεφαλαίων.



Ο κ. Θεδωρόπουλος κατασκευάζει ανύπαρκτους και φανταστικούς κομμουνιστές, προσπαθεί να κρύψει το ψέμα σε μια ανύπαρκτη εποχή και ιστορία (όταν οι κομμουνιστές βασανίζονταν και εκτελούνταν για το λαό αυτός φαντάζεται κομμουνιστές στα καφενεία που βγάζουν μαυρογυαλούρικους λόγους!!!)  και μετά τους καταρρίπτει!



Άξιος ο μισθός του!



Η δική μας απάντηση, όμως, έρχεται από το μέλλον!


6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Κατ' Εμάς, και με Απλά Απλοποιημένα Λόγια: Οποιος μιλά για "εθνικό" νόμισμα, επιστροφή σε δραχμή, μαλακό Ευρὠ κ.α., ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ του Ντόπιου και Ξένου Παράγωντα, την Αιτία του ΚΑΚΟΥ ΜΑΣ !! Και όλοι τους το βγάζουν από κάποιο "ιδεολογικό" άλλλοθι ! Το ότι η φασιστική ιδεολογία με "πατριωτικό" μανδύα παίζει και έπαιζε ανέκαθεν τον Ξένο και Ντόπιο Ανθελληνικό παράγωντα, το ξέρει ο κάθε αγγγράμματος Ελληνας, (άραγε ποίοι την ψηφίζουν ; οι άρρωστοι ;; οι ψεκασμένοι ;;), όσο αναφορά την "Αριστερή" ιδεολογία για το συγκεκριμένο θέμα, διερωτόμασται εμείς, και λέγουμαι σαυτούς, η Αριστερά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ στα ΔΥΣΚΟΛΑ, μήπως σήμερα ο Διεθνισμός περνά μέσα από την ... Οικονομία ;;; Μήπως σήμερα τα ΟΠΛΑ είναι ΑΛΛΑ χωρίς να 'χουμαι πετάξει τα άλλα ΟΠΛΑ ;;; Θυμίζουμαι, ότι και ο Δημητρώφ, θα μπορούσε να έφευγε από την Ναζιστική Γερμανία (υπόθεση πυρκαγιάς Ραιχσταγ), αλλά έμεινε στην στημένη δίκη των Ναζί, πάλεψε και ΝΙΚΗΣΕ, είχε παράλληλα και όμως ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ !!! Εσείς "ζείται" με τσιτάτα του Κάρολου,του Φριδερίκου, του Βλαδίμηρου ! Δεν βλέπεται ούτε το Συγκεκριμένο αλλά και ούτε το Αφηρημένο της Κινήσεως ! Δεν βλέπεται ούτε το Γενικό αλλά και ούτε το Ειδικό ! Πράγμα που αυτομάτως σας φέρνει σε αντίθεση με τους άνω τρείς !!! Βρίζεται την Σοσιαληδημοκρατία, ενώ δράται ακριβώς σαν αυτή ! Διαβάστε και αναλύσται την ιστορία της Σοσιαλιδημοκρατίας στην Γερμανία και την διάσπαση της (πότε ἀραγε ;), που εἰτανε μία από της αιτίες να έρθεί ο Ναζισμός στην Γερμανία (NSDAP, αναλύσται τα αρχικά αυτού του κόματος) δέσται την Αιτιότητα ! Φοβόσασται ;; Τί ;; ή μήπως ""γεννηθείκαται" γονατιστοί στην ψυχή και στο πνεύμα, μέσα από την κοιλία της Μάνας σας ;;(λόγο του μεταεμφυλιακού συστήματος)" ;; Πως συλλογάσται ;;; Ελεύθερα ;; Μάλλον όχι ! Μήπως ζείται με το Κισμέτ της κακομοιριάς, του κατατρεγμένου ;;; Η Αριστερά, οι Αριστεροί, και ειδικά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, το έδειξε η Ιστορία της Χώρας ΜΑΣ ! Εσείς τι είσασται ;; Των εύκολων/ευκόλων λύσεων ;; Ψάρια του γλυκού νερού;, του ενυδρείου ;; ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ !!! ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ !!! Δεν λέμαι να συμφωνείται με την σημερινή κυβέρνηση των Ελλήνων, αλοίμονο, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ !!! .... και αυτό ΜΑΣ πάει μποστά στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡTHΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ !!! .... ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ..... ΕΜΠΡΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, χωρίς να είμαστε "κυβερνητική", θεωρούμαι ότι "Ασυνείδητα" σπονζάρεται την φράση του Σαμαρά για "Αριστερή παρένθεση" ! Διότι τουλάχιστόν λέχθηκε από επίσημες κυβερνητικές πηγές η φράση "έχουμαι την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία"! Τί περιμένεται την ... επανάσταση ; Σχεδόν 200 χρόνια η Χώρα μας είτανε υπό ΚΑΤΟΧΗ, (υλική και πνευματική), γιαυτό ΚΑΘΗΛΩΘΕΙΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ! Τί περιμένεται ; "ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" ; Αυτό το σύνθημα του Κινήματος το .. είδαμε ! Μάλιστα μπορεί και εσείς (συγνώμη αλλά) να το υποστηρίξαται ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ! Εμείς έχουμαι μια αίσθηση εμπιστοσύνης, έχουμε κάππποια ενόραση σε καθαρή κοινωνικοπολιτική βάση με το επιστημονικό πρίσμα ! Οι πρώτοι που θα τους μουντζόσουν, οι πρώτοι που θα τους ρίξουν μούντζα θα είμαστε Εμείς, όχι .. Εσείς ! ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ, στους δημοκρατικούς χώρους ΜΑΣ, να υπάρχει επίμονα σε μια Εθνική, Απελευθερωτική Λαική κατεύθυνση, ΟΧΙ της εξίσωσεις με το σαθρό σύστημα που μας κυβερνούσε, ΝΑΙ, σχεδόν 200 ! Και ας το ξέρεται και γνωρίζεται και εσείς, και η κυβέρνηση, είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! Και δεν είναι ... λόγια ! Δεν είναι συνθήματα ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΑ που, ΝΑΙ, ΜΑΣ κυβερνούσε σχεδόν 200 χρόνια (επανάληψη), ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΘΡΟΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΔΗΣ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ... για ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ... ΛΟΓΟΥΣ !!! Παράδειγμα ; Μικρασιατική καταστροφή του 1922, μετά την συμμετοχή μας μαζί με Αγγλους, Αμερικανούς, Γάλλους, Γερμανούς στον Κριμαικό πόλεμο ενάντια στο "ξεκίνημα" της Σοβιετικής Ενωσης (ΕΣΣΔ) !! Και όπως λέει το τραγούδι "μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει του προδομένου ο πόνος της καρδιάς" ! ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ! (βλ. 1974 Κύπρος, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ του 1967, ΕΠΙΣΗΜΑ ... ΣΥΓΝΩΜΗ ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ !) Και ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ... απὀλυτη η ἀποψη ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΜΑ:Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ (και ιδιαίτερα για την Πατριωτική Αριστερά),, ΚΑΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ (ΤΟΥ) ΜΟΡΦΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .... «ελκυστικός» !!!!!!!!!!!!!!!

    Συγνώμη, χωρίς να είμαστε "κυβερνητική", θεωρούμαι ότι "Ασυνείδητα" σπονζάρεται την φράση του Σαμαρά για "Αριστερή παρένθεση" ! Διότι τουλάχιστόν λέχθηκε από επίσημες κυβερνητικές πηγές η φράση "έχουμαι την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία"! Τί περιμένεται την ... επανάσταση ; Σχεδόν 200 χρόνια η Χώρα μας είτανε υπό ΚΑΤΟΧΗ, (υλική και πνευματική), γιαυτό ΚΑΘΗΛΩΘΕΙΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ! Τί περιμένεται ; "ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" ; Αυτό το σύνθημα του Κινήματος το .. είδαμε ! Μάλιστα μπορεί και εσείς (συγνώμη αλλά) να το υποστηρίξαται ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ! Εμείς έχουμαι μια αίσθηση εμπιστοσύνης, έχουμε κάππποια ενόραση σε καθαρή κοινωνικοπολιτική βάση με το επιστημονικό πρίσμα ! Οι πρώτοι που θα τους μουντζόσουν, οι πρώτοι που θα τους ρίξουν μούντζα θα είμαστε Εμείς, όχι .. Εσείς ! ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ, στους δημοκρατικούς χώρους ΜΑΣ, να υπάρχει επίμονα σε μια Εθνική, Απελευθερωτική Λαική κατεύθυνση, ΟΧΙ της εξίσωσεις με το σαθρό σύστημα που μας κυβερνούσε, ΝΑΙ, σχεδόν 200 χρόνια ! Και ας το ξέρεται και γνωρίζεται και εσείς, και η κυβέρνηση, είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! Και δεν είναι ... λόγια ! Δεν είναι συνθήματα ! ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ που, ΝΑΙ, ΜΑΣ κυβερνούσε σχεδόν 200 χρόνια (επανάληψη), ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΘΡΟΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΔΗΣ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ... για ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ... ΛΟΓΟΥΣ !!! Παράδειγμα ; Μικρασιατική καταστροφή του 1922, μετά την συμμετοχή μας μαζί με Αγγλους, Αμερικανούς, Γάλλους, Γερμανούς στον Κριμαικό πόλεμο ενάντια στο "ξεκίνημα" της Σοβιετικής Ενωσης (ΕΣΣΔ) !! Και όπως λέει το τραγούδι "μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει του προδομένου ο πόνος της καρδιάς" ! ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ! (βλ. 1974 Κύπρος, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ του 1967, ΕΠΙΣΗΜΑ ... ΣΥΓΝΩΜΗ ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ !) Και ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ... απὀλυτη η ἀποψη ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καί βρήκαμαι ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ :

    Ο Γ.Χαρδούβελης που είχε βγάλει όλα τα λεφτά του στο εξωτερικό και μας έλεγε "Φερθείτε πατριωτικά και φέρτε τα λεφτά σας μέσα"!

    Κι αυτός τα έστελνε έξω !

    Είχαμε και το ΝΟΥΜΕΡΟ 1 σύμβουλο του Α.Σαμαρά, τον παραλίγο υπουργό Οικονομικών Σ.Παπασταύρου, που και αυτός είχε βγάλει τα λεφτά του έξω! Και διαπραγματευόντουσαν με τους πιστωτές που ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !.

    Τώρα προκύπτει ότι οι "άνθρωποι" που ήταν έτοιμοι να κατασχέσουν την ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τα έκαναν όλα αυτά με δανεικά και αγύριστα στα οποία ΕΓΓΥΗΤΕΣ είχαν μπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

    Αυτό είναι μια "μικρή" αναφορἀ στους αυτοαποκαλλούμενους πολιτικούς που ουσιαστικά είναι ... πολιτικιές ! Το πουλόβερ ξεκινά να ... ανοίγειη !!
    Σειρά έχουν τα αυτοαποκαλούμενα ΜΜΕ, που πραγματικά λέγονται ... σερβιέτες πολλών και πολλαπλών χρήσεων !!!

    Εμείς έχουμε και ξέρουμαι όλη την λίστα που θα ακολουθήσει !!

    Και να ξέραται, ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ... 3% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Tα λάθος συμπεράσματα ξεπληρώνονται την ώρα που πρέπει…"

    Του καθηγητή Δρ. Γ. Ζουγανέλη

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον καθηγητή Δρ. Γ. Ζουγανέλη:


    Γεία Σας !

    Μπορεί να ακούγονται ωραία αυτά που γράφει ο φίλος ο Ζουγανέλης, αλλά δεν παίρνει δύο (2) θεωρητικοπρακτικούς .. Κύωνες υπόψιν !

    1. Τόσο η Οικονομία,, όσο και η Πολιτική ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΡΗΤΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (είναι το ΕΝΑ και ΙΔΙΟ) ! Σας παραμπέμπουμαι στο Κλασικό Επιστημονικό Ευαγγέλιο Καπιταλιστικού Κεφαλαίου/Ιμπεριαλισμός/Παγκοσμοιοποίηση ! Με λείαν απλά λόγια είναι ο θεωρητικοπρακτικό νόμος των Συγκοινονούντων Δοχείων, άλλωστε το παραδεχόωσασται και εσείς ο ιδίος κυρ. Καθηγητά στο άρθρο σας, παρόλλα αυτά και ωστόσο πέφταιται και εσεις σε ... αντιφάσεις, και στο φινάλε σε ΕπιστημονικοΠολιτικά αδιέξοδα !

    2. "Οι τιτλοποιήσεις της ιδιωτικής, δημόσιας και εκλησιαστικής περιουσίας και η χρήση τους για νέα δάνεια μέσω SWAPS είναι το βασικό εργαλείο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Όσοι ασχολούνται με το θέμα πρέπει να εστιάσουν μελλοντικά τη προσοχή τους: ..." Πέρα από το Ιδιωτικής και Δημόσιας τιτλοποιησεις (στο άνω σκεπτικό σας), Εμεις Εστιάζουμε το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ (τιτλοποιήσεις Εκκλησιαστικής περιουσίας) ! Το ότι αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ και ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ, αυτό σε Εμάς είναι γνωστό ! Αλλωστε είναι και ΑΥΤΟΙ τόσο ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, την Ανθελληνική διαπλόκη, ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ... ΣΩΠΑΙΝΟΝΤΑΣ (δεν Εχουν να που ΤΙΠΟΤΑ) ! Αλλωστε ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΞ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ !

    Θα Σας συνιστούσαμαι Κυρ. Καθηγητά, να μπορούσαται να βλέπεται ταυτόχρονα το Γενικό και Ειδικό, το Συγκεκριμένο και Αφηρημένο, και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !! Αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ... ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ για όλους ΣΑΣ !

    Μετά Τιμής Χαιρετώ

    Το Ακρον Αωτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!

    Δώσται ΑΥΤΑ τα Σχόλια που βρήκαμε στον Ιστιότοπο, στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    Και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΑΙ, να τα .... ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ με την ημερομηνιακή ιεραρχεία τους !!!

    Και ΟΤΑΝ αποφασίσουν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, παρακαλούμαι να έχουν στην σκέψη τους μιά Πραγματική Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική !!! ΟΧΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΑ !!!

    ΕΧΟΥΜΑΙ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ !!!!

    ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!! ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

    ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΣ (λεγώμενες) ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ !!!

    ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ... ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ !!!

    ΚΥΡΙΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ !!! ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ !!!

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΕΤΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (= στο μηδέν/0, στην ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΖΩΗΣ) !!

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ του ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ (μόνο ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΜΑΙ) !!!!!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ .....

    Anonymous26 Φεβρουαρίου 2015 - 9:40 μ.μ.
    Οι Περισσότεροι Συμπολίτες Mας Δεν Γνωρίζουν Oτι Aν Kαι Πέρασε Eνας Mήνας Aπό Tην Eκλογική NIKH του ΣΥΡΙΖΑ και την πλειοψηφία στη Βουλή της Αριστεράς (γενικά) στη χώρα μας, εξακολουθούν να ισχύουν οι παρακάτω προδοτικές δεσμεύσεις:

    1. Πρώτον: H Παράδοση της Eθνικής Mας Kυριαρχίας στους ξένους.

    2. Δεύτερον: η καθολική δέσμευση της δημόσιας περιουσίας της χώρας και

    3. Τρίτον: H Aπαγόρευση Aσκησης Eθνικής Oικονομικής και Eξωτερικής Πολιτικής.

    Δηλαδή όροι που ταιριάζουν σε λαούς ραγιάδων και δούλων και όχι σε περήφανους και ελεύθερους πολίτες όπως θέλουμε και παλεύουμε να είμαστε ο Λαός και η Πατρίδα μας.

    Ως ελεύθερος Έλληνας αισθάνομαι αγανάκτηση και ντροπή γιατί η καινούρια Βουλή ανέχεται ακόμα την ύπαρξη των Μνημονίων που μας ντροπιάζουν και μας εξευτελίζουν διεθνώς και προ παντός απέναντι σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.

    Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας είπε ένα στεντόρειο ΟΧΙ στους σημερινούς εχθρούς του Λαού μας, ντόπιους και ξένους.

    Χαίρομαι που ο Λαός μάς δείχνει ξανά το δρόμο του παλλαϊκού αγώνα επικεντρώνοντας τα πυρά του ενάντια στο πρώτο και κύριο στόχο - προϋπόθεση για να απαλλαγούμε από τον ξένο ζυγό: την κατάργηση των Μνημονίων μέσα στον ίδιο χώρο στον οποίο ψηφίστηκαν με εντολή των ξένων. Μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

    Απευθύνομαι προς πάσαν κατεύθυνση με την προγονική παραίνεση: «Ο TOΛMΩN NIKA».


    Y.Γ. AYTA EINAI EΛΛHNIKA - AΠΛA, KAΘAPA, KATANOHTA KAI EΛΛHNIKA !!!

    ..............................................................................................................

    Anonymous8 Φεβρουαρίου 2015 - 5:37 μ.μ.
    Φίλοι μου καλοί ! Το Πρόγραμμα της "Θεσσαλονίκης" ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ σε "ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ" 9 (εννέα) ΜΗΝΩΝ (βλ. Υ.Γ.) ! Είπων και Ελάλησων !

    Υ.Γ. ΔΙΟΤΙ 9 μήνες χρειάζεται για να "ΒΓΕΙ" η ΖΩΗ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της .. ΖΩΗΣ ! (Στα "Ζώα" είναι άλλος ... Χρόνος. Είμασταν και Είμασται ... Ζώα ;;)


    .................................


    Υ.Γ. Και όποιος φοβάται τον Γιάννη Β., ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΕΜΑΣ !!! Σχηματικά ;;; ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΓΥΦΤΟΙ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΦΙ !!!!! Διότι ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ !!!! ΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ...... ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!

    Απλά είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή