Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Άκου Λάκη μου, ν΄ ακούσεις για το ΚΚΕ!




Η καλύτερη απόδειξη ότι το ΚΚΕ είναι εντελώς απομονωμένο, είναι η λίστα των πολιτικών και βουλευτών που έβγαλαν έξω τα λεφτά τους. Δεν υπήρξε Λάκη μου σώφρων πολιτικός, υπουργός και βουλευτής που να μην έβγαλε έξω τα λεφτά. Από όλα τα κόμματα Λάκη μου! Από όλα, τρόπος του λέγειν, γιατί οι βουλευτές του ΚΚΕ απουσίαζαν παντελώς από την ευρωπαϊκή παλιγγενεσία της ελεύθερης διακίνησης καταθέσεων και κεφαλαίων. Ούτε ένας κουκουές Λάκη μου, ούτε ένας! Ούτε ένα, ευρώ, μια γραμμή κατάθεσης έτσι για δείγμα για να δείξει και αυτό ότι είναι σύγχρονο κόμμα και στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ! Ούτε εδώ, στο απλό δηλαδή, δεν μπορεί να συμφωνήσει με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Και τι είναι, να έβγαζε ένα ευρώ για να πανηγυρίσουμε την ενότητα του Έθνους; 





Μιλάμε για πλήρη απομόνωση του ΚΚΕ από τη σύγχρονη πραγματικότητα. 285 βουλευτές του ευρωπαϊκού τόξου, ενωμένοι, από τη μια και 15 απομονωμένοι από την άλλη!




Άστα να πάνε Λάκη μου, «όλοι - όλοι αντάμα και… ο ψωριάρης χώρια»!!!





Καλά, δε λέω, κι εσύ έκανες το καθήκον σου να τιμήσεις την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων (προς τα έξω), όχι που θα έμενες πίσω, καθυστερημένος με το ΚΚΕ, για να σου μείνουν τα ευρώ και να σου γίνουν δραχμές. Ούτε ο δραχμολάγνος Λαφαζάνης δεν το έκανε! Μπορεί να ζεις σε "τσαντίρι από μετάξι", ίδιο με το μετάξι που τυπώνονται τα ευρώ, αλλά δεν είσαι και χαζός! Για τόσο κουτούς τους έχει τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ το ΚΚΕ;




Νταξ’ να παραδεχτούμε και ότι, "καθυστερημένοι" έμειναν πίσω και καμία δεκαριά εκατομμύρια Ελλήνων και ανάμεσά τους και 1,5 εκ ανέργων, που δεν διακίνησαν ελευθερα τα… κεφάλαιά τους προς τα έξω, αλλά γι αυτό φταίει η προπαγάνδα του ΚΚΕ που τους παραπλάνησε ότι η ΕΕ είναι «λάκκος των λεόντων»! Ευτυχώς τώρα, με την διαφώτιση τη δική σου, θα εγκαταλείψουν το ΚΚΕ και θα βγάλουν και αυτοί τα κεφάλαιά τους έξω!



1 σχόλιο:

  1. "Δυστυχώς ο Βαρουφάκης απέτυχε"

    Το άρθρο του οικονομολόγου, συγγραφέα του βιβλίου "Επενδυτές χωρίς Σύνορα" (www.ependytes.com) κ. Βασίλη Παζόπουλου αναρτήθηκε στο capital.gr


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ)

    Οταν κάποιος ξεκινά από ιδεατή και "μερική" εκτίμηση, το αποτέλεσμα των εκτιμήσεων του τόσο στο "μερικό" όσο και στο "γενικό" θα είναι όχι μόνο λάθος, αλλά και ... ασυνάρτητο ! Διότι το λάθος, ώς λάθος μέσα τόσο στην πολιτική όσο και αλλού είναι μέρος προς τον δρόμο του σωστού, αλλά η επίτηδειότητα των παραλήψεων ΣΑΣ στην ανάλυση ΣΑΣ, δηλεί, στην καλύτερη περίπτωση, μωρίας έλλειψη !

    Τελείως επιγραμματικά:

    1. Γνωρίζεται την Δομή και Αντίληψη του λεγώμενου "Διευθυντηρίου" της Ε.Ε. ;; Γνωρίζεται ποιόν κοινό παρανομαστή έχουν (εκτός την κεφαλαιοκαπιταλιστική πολιτικη αντίληψη) ;; Ακόμη και ... "κακοί" πρώιν γερμανοί υπουργοί μετά την ... "συνταξιοδότηση" τους, χρησιμοποιούσαν και έκαναν κριτική για το "Διευθυντήριο" αυτό, με .... ακροαριστερή φρασεολογία !!!

    2. Διερωτηθείκατε γιατί λειτουργούν σε ... "διαδρομικά πολλαεπίπεδα" ;;; Μάλιστα το εντόπισαν για πρώτη φορά (;;) τα μέλοι της καινούργιας ελληνικής κυβέρνησης, και τους προκάλεσαν αυτά τα "διαδρομικά πολλαεπίπεδα" αρνητική εντύπωση !

    3. Θυμάσται για ποιόν λόγο και αιτία έφυγε ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν, πρόωρα από συνάντηση αρχηγών κρατών, στην Αυστραλία ;;; Ξερεται (;;), χρονικά πότε έγινε αυτό ;;; Για βοήθεια Σας, στο "φεύγα" του, είπε σχεδόν (ακριβώς) τα ίδια όπως ο Γιάννης Β. !!!

    4. Γνωρίζεται, πότε και πώς, τόσο η Γερμανία όσο και η Γαλλία, λύσαν για μικρό και σύντομο χρονικό διάστημα, τα ... ελλείματα τους που παραβίαζαν τους ... Ιδιους τους ... κανόνες τους (παραβίαζαν κατάφορά τις ίδιες τις συνθήκες τους) ;;; Οταν στην Χώρα μας, όλα είταν μέλι γάλα !!!

    5. .................

    6. ................

    7. .....................

    ν+1. .............................

    Από ότι βλέπεις υπάρχουν πάρα πάρα πολλά πράγματα που χρειάζεται κάποιος να ξέρει να γνωρίζει και να κατέχει !


    Ο Αιώνιος Φοιτητής



    Γηράσκω Αεί Διδασκ.......


    Υ.Γ. Ευτυχώς που Υπάρχουν Ιδιόρυθμοι στην ΖΩΗ ΜΑΣ και δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή