Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Το ψέμα και η εκμετάλλευσή του





Περί συντάξεων – «μαϊμού»



Όλοι γνωρίζουμε ότι πριν λίγο καιρό η κυβέρνηση μιλούσε για τεράστιο αριθμό συντάξεων που λαμβάνονταν παρανόμως. Περίπου δηλαδή ότι αυτοί βούλιαξαν τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι η ληστεία των αποθεματικών τους από την άρχουσα τάξη. Τώρα ήρθε η ώρα να μας πει το υπουργείο Εργασίας πόσος είναι αυτός ο «τεράστιος αριθμός» των συντάξεων – «μαϊμού. Και τι είπε; Ότι μέχρι στιγμής από τα 4.412.797 συντάξεων μόνο 18.228 είναι οι αταυτοποίητες. Δηλαδή το τεράστιο ποσοστό του… 0,4%! Και δεν έχει σταματήσει να μειώνονται.


Μπορεί βέβαια να γελοιοποιήθηκαν τα κυβερνητικά επιχειρήματα αλλά μας έμειναν οι μειώσεις στις συντάξεις και το φόρτωμα των νέων δανείων για να καλυφθούν οι… κλεψιμέϊκες συντάξεις!



Αυτό γίνεται πάντα. Σε ένα ψέμα στηρίζουν πολλά σκληρά μέτρα για τον λαό. Φυσικά δεν έχουν καμία διάθεση να απολογηθούν ή να πάρουν πίσω τα μέτρα όταν διαψεύδονται. Άλλωστε επί 4 χρόνια τώρα παίρνουν μέτρα σε βάρος του εργαζόμενου και του φτωχού λαού δήθεν στο όνομα της κρίσης και του κτυπήματος των υψηλόμισθων, των μεγαλοσυνταξιούχων, των φοροφυγάδων, των διεφθαρμένων και πάει λέγοντας το ψέμα και όταν αποκαλύπτεται ότι ψεύδονται ως προς την πραγματική αιτία των μέτρων, απλώς τα μέτρα μένουν χωρίς δικαιολογία!



Τα μέτρα τους ενδιαφέρουν όχι οι δικαιολογίες και τα ψέματα. Γι αυτά έχουν τους παραγωγούς ψεμάτων στα μέσα ενημέρωσης της αστικής τάξης με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους.



2 σχόλια:

  1. Ιρανοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις φαίνεται να έχουν υποστεί κάποιου είδους γενετική μετάλλαξη, πιθανώς ως αποτέλεσμα της έκθεσής τους σε ραδιενεργά και χημικά υλικά. Eτσι εξηγείται και η μαζική μετάλλαξη των αρουραίων.
    Χαρακτηριστικά αναφέρεται από ιρανούς αξιωματούχους ότι: «Έχουν γίνει ογκωδέστεροι, ενώ έχει αλλάξει και η όψη τους. Πρόκειται για αλλαγές που κανονικά θα χρειάζονταν εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης για να εμφανιστούν: δεν δικαιολογείται διαφορετικά το πώς έφτασαν από 60 γραμμάρια να ζυγίζουν 5 κιλά. Οι γάτες μοιάζουν νάνοι μπροστά τους». EΣEIΣ ΦIΛOI IPANOI/ΠEPΣEΣ EXETAI MIKPOTEPA ΠPOBΛHMATA ME TOYΣ APOYPAIOYΣ ΣAΣ !!! ΣE EMAΣ OI METAΛΛAΓEΣ TΩN APOYPAIΩN MAΣ EINAI YΠEP ΠPOXΩPHMENOI, AΛΛA OXI ΛOΓΩ ΠYPHNIKΩN KAI XHMIKΩN, AΛΛA ΛOΓΩ EPΠETIΣMOY, KOIΛIOΔOYΛIAΣ, EΦIAΛTIΣMOY - EΣEIΣ ΓNΩPIZETAI !! OI MOPΦOΠOIHΣEIΣ TΩN YMETEPΩN APOYPAIΩN EXOYN ANΘPΩΠINH EIKΩNA, ME KOYΣTOYMIA, ΓPABATEΣ κ.ο.κ. !! AYTOAΠOKAΛOYNTAI: ΠOΛITIKOI KAI ΣΩΣTEΣ THΣ EΛΛAΔAΣ !!! TOYΣ ΓNΩPIZETAI KAΛA, EINAI OI ΓONNOI TOY ... EΦIAΛTH !!! EIΔATAI METAΛΛAΓH ;;; KAI EΣEIΣ MIΛATAI ΓIA ZΩAKIA .... 5 KIΛΩN !!! ΣE EMAΣ EINAI TA TEPATA, ΣTHN EΛΛAΔA EINAI TA TEPATA !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να λέμε και του "στραβού το δίκιο" η τακτική τους,είναι πιο "αποταλεσματική" ΄σ'αυτόν τον ΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,για την ώρα τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή