Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Θέλουν να διαλύσουν την Ελληνική ναυτιλία!

.
Διαβάζω στην «Ημερήσια», 21/7/10, ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) κατάγγειλε το ΠΑΜΕ γιατί εισέβαλε στα γραφεία του και διέκοψε τις διαπραγματεύσεις που έκαναν εφοπλιστές και κάποια σωματεία της ΠΝΟ, την ώρα που ήταν όλα έτοιμα για να υπογραφεί σύμβαση που τη προηγούμενη εβδομάδα η ίδια η ΠΝΟ κατάγγειλε και αποχώρησε των συνομιλιών.


Τα σωματεία της ΠΝΟ που βασιλικότερα του βασιλέως, ανέλαβαν να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά», κατήγγειλαν ότι «δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο έχοντας στόχο (το ΠΑΜΕ) να διαλύσει τα πάντα. Στόχος του ΠΑΜΕ, είπαν, είναι να μην υπογραφεί η σύμβαση»!


Πολύ σωστά. Το ΠΑΜΕ θέλει να διαλύσει τα πάντα στην ελληνική ναυτιλία! Και θέλει να μην υπογραφεί η σύμβαση για να… διαλυθεί! Ενώ τα σωματεία της ΠΝΟ θέλουν να τη σώσουν με συμβάσεις ξεπουλήματος. Και όταν λέμε ξεπουλήματος το πολύ ευγενικά το λέμε. Διαβάστε τη παρακάτω λεπτομέρεια.


Πρόεδρος του ΣΕΕΝ είναι ο ιδιοκτήτης του κρουαζιερόπλοιου ZENITH στο οποίο ΑΠΟ ΤΑ 613 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ! Με αυτόν θα υπέγραφαν τη σύμβαση, ίσως για να πιστοποιήσουν ακριβώς τη διάλυση της ελληνικής ναυτιλίας.


Κατά τα άλλα φταίει το ΠΑΜΕ για τη διάλυση.


Δεν έγινε γνωστό αν τους συνδικαλιστικοπατέρες τους προσέλαβε με παχυλό μισθό ο εφοπλιστής Πατέρας ή ο ιδιοκτήτης του ΖΕΝΙΤ.


Κατάντια…











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου