Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Το Ισραήλ ήξερε τα πάντα για την επίθεση της Χαμάς…

Γράφαμε στις 8/10/2023, επόμενη μέρα της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ:

 [«Το μεγάλο «κόλπο» των Ισραηλινών»  

 Ώρα με την ώρα όλο και πιο πολύ εδραιώνεται η πεποίθηση ότι οι Ισραηλινοί όχι μόνο γνώριζαν τι ετοίμαζε η Χαμάς, αλλά και ότι εφάρμοσαν «σιγή ασυρμάτου» ότι δήθεν «κοιμόταν» και "δεν ήξεραν" τι ετοιμαζόταν, κάνοντας την γνωστή παραπλανητική «κοιλιά» στην παρακολούθηση.]

Το μόνιμο όνειρο των υπερορθόδοξων Εβραίων: Ο διωγμός κάθε άλλου λαού από τη «Γη της Επαγγελίας»!

 Τι αποκαλύπτεται σήμερα, 18/6/2024:

 «Ένα έγγραφο που διέρρευσε σε ειδησεογραφικό μέσο του Τελ Αβίβ αποκάλυψε ότι οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) και οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ είχαν λεπτομερή γνώση του σχεδίου της Hamas για επιδρομή στο Ισραήλ και απαγωγή 250 ανθρώπων εβδομάδες πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου.
Τo αποκαλυπτικό ντοκουμέντο, το οποίο συντάχθηκε από την αρμόδια διεύθυνση της Γάζας, περιέγραφε τις προθέσεις της Hamas και ήταν γνωστό σε ανώτατους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Kan News.
Το έγγραφο, με τίτλο "Λεπτομερής Εκπαίδευση Επιδρομής από άκρο σε άκρο", διανεμήθηκεστο στράτευμα στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 και περιγράφει λεπτομερώς τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από τις επίλεκτες μονάδες της Hamas».

 Όταν σήμερα βλέπουμε το Ισραήλ να σκοτώνει με πυρά ακριβείας ηγέτες της Χαμάς, στη δαιδαλώδη Γάζα, είναι αδύνατο ο νουν να μη πάει στη σκέψη για ένα τεράστιο δίκτυο πληροφοριοδοτών μέσα στους Παλαιστίνιους. Δεν είναι νέο, από δεκαετίες το Ισραήλ ξέρει περισσότερα από τους ηγέτες των Παλαιστινίων τι γίνεται στις οργανώσεις τους!

 Με βάση λοιπόν τις πληροφορίες τους, Ισραήλ και ΗΠΑ έκαναν το δικό τους σκοτεινό σχέδιο και σχεδίασαν την «διευκόλυνση» της Χαμάς ώστε να εκτελέσει το δικό της σχέδιό! Έκαναν για μεγάλο διάστημα τους «απληροφόρητους», παρουσίασαν μεγάλη «κοιλιά» στην άμεση παρακολούθηση για να βεβαιώσουν ότι οι υπηρεσίες τους «κοιμούνταν» και ανέμεναν την ώρα που θα έδινε την ευκαιρία να εφαρμόσουν το δικό τους σχέδιο. Ποιο ήταν το δικό τους σχέδιο; Μια απίστευτης έντασης στρατιωτικής επιχείρηση καταστροφής όχι μόνο της Χαμάς, αλλά το σύνολο της Παλαιστινιακής αντίστασης και παρουσίας στην Γάζα. Αυτό δηλαδή που κάνουν συστηματικά επί 9 μήνες, επικαλούμενοι πάντα τη «μία μέρα» της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023!

 Τηρουμένων των αναλογιών, ίδιο περίπου ήταν και το σχέδιο των ΝΑΤΟϊκών ιμπεριαλιστών για την Ουκρανία. Απλά δεν τους βγαίνει μέχρι στιγμής…

 Δεν είναι γνωστό πότε θα διαρρεύσει, αν διαρρεύσει, και το σχέδιο του Ισραήλ να «ανοίξει» τεχνηέντως και προβοκατόρικα το δρόμο στη Χαμάς για να ισοπεδώσει σε συνέχεια τη Γάζα και όχι μόνο…

 Δεν χρειάζεται να είσαι μέσα στις ιμπεριαλιστικές υπηρεσίες για να τα καταλάβεις. Μάλιστα ορισμένοι ηγέτες της Δύσης προδίδονται όταν φανερά υποκριτικά μιλάνε συνεχώς για την «απρόκλητη εγκληματική επίθεση της Χαμάς», δίνοντας συνεχώς άφεση εγκληματικών ενεργειών του Ισραήλ με το βουτηγμένο στο αίμα «Δικαίωμα Αυτοάμυνας»! Μάστορες στην προβοκάτσια οι δυτικοί ιμπεριαλιστές ιδίως Άγγλοι και Αμερικανοί!

 Τουλάχιστον στο «Αριστερά και Πολιτική» είχαμε γράψει από την επομένη της επίθεσης της Χαμάς, στις 8 Οκτωβρίου 2023 για την προβοκάτσια. Αυθόρμητα οι δυτικοί πήγαν εκεί τη σκέψη των αντικειμενικών αναλύσεων.

 Πηγές:  

Το μεγάλο «κόλπο» των Ισραηλινών

 http://aristeripolitiki.blogspot.com/2023/10/blog-post_8.html

 Αποκάλυψη κλονίζει το Ισραήλ: IDF και Mossad γνώρισαν το σχέδιο της Hamas για απαγωγές - Το επίμαχο ντοκουμέντο

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/743861/apokalypsi-klonizei-to-israil-idf-kai-mossad-gnorisan-leptomeros-to-sxedio-tis-hamas-gia-apagoges-to-eggrafo-dokoumento

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου