Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Αντιλήψεις Ναζί «πρώτο τραπέζι πίστα» στην ΕΡΤnews!

Σαν να επρόκειτο για μια ηρωική πράξη παρουσίασε η ΕΡΤnews, σε ένα μακρύ βίντεο που για κανέναν δεν διαθέτει, τις δηλώσεις «υπερηφάνειας» της Ουκρανής Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Όλγα Κάρλαν, κάτοχο τεσσάρων ολυμπιακών μεταλλίων στην ξιφασκία(*).

Η Κάρλαν αποκλείστηκε από το τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπάθης στο Μιλάνο επειδή είχε αρνηθεί μετά τη νίκη της να δώσει το χέρι της στη Ρωσίδα αντίπαλό της Άννα Σμίρνοβα και αντ’ αυτού η Κάρλαν πρόταξε το ξίφος της για να διατηρήσει την απόστασή της, μη λερωθεί από το… μίασμα!

 


Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤnews, αφού εξέθεσε την αντίθεσή της στην εισβολή της Ρωσίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ουκρανίας, κάτι που είναι δικαίωμά της, με μια φρασούλα που πέρασε δήθεν απαρατήρητη, άπλωσε από οθόνης σε όλη την Ελλάδα, κατά το πρότυπο του Έλληνα Ναζί στην τηλε-ομιλία Ζελέσνκι στην Ελληνική Βουλή, τη ναζιστική αντίληψή της για τους λαούς, ιδίως τους «κατώτερους». Είπε το απίστευτο ρατσιστικό – ναζιστικό θεώρημα που προφανώς της έχει διδάξει η ναζιστική προπαγάνδα της χώρας της με ένταση από το 2014, ότι:

«…αυτοί οι (Ρώσοι) αθλητές δεν πρέπει να μετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετέχουν με ουδέτερη σημασία, αλλά ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΙ, ΕΙΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Αυτή ήταν τότε η στάση μου και δεν αλλάζει ποτέ»(*).

 

Όσοι δεν το κατάλαβαν, οι Ρώσοι ακόμη και αυτοί που είναι κατά του Πούτιν και κατά του Πολέμου ακόμη και  αυτοί που χειροκροτούν τα ρατσιστικά λόγια της, πρέπει να τιμωρηθούν γιατί και μόνο είναι Ρώσοι!!! 

 

Τόσο ρατσιστικό - ναζιστικό μίσος!

 

Να σημειώσουμε ότι με βάση αυτή την αντίληψη, πρώτα θα έπρεπε να στρέψει το ξίφος της στον, ρωσικής καταγωγής, αρχηγό του Ουκρανικού στρατού Ολεξάντρ Σίρσκιι, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για αλλοπαρμένους από τη ναζιστική προπαγάνδα.

 

Ιστορία

Το 1941 υψηλός Γερμανός Ναζί περιόδευε στην κατεχόμενη Ουκρανία και στο Κίεβο έγινε δεκτός από αντισοβιετικούς και ναζιστές Ουκρανούς, ως «απελευθερωτής», ραίνοντάς τον με λουλούδια. Σε κάποια στιγμή γυρίζει στον ακόλουθό του, διορισμένο Γερμανό τοπάρχη και του λέει ότι «αυτούς δεν τους χρειαζόμαστε, δεν μπορούμε να ταΐζουμε τόσα στόματα», που σήμαινε καθαρίστε και αυτούς που μας υποδέχονται με λουλούδια γιατί είναι κατώτερη φυλή, Σλάβοι δηλαδή! 

 

Το δηλητήριο του Ναζισμού

Σημειώνουμε ότι Ρώσοι, Ουκρανοί και Λευκορώσοι είναι άμεσοι απόγονοι μιας και μόνης σλαβικής φυλής, των Ρως του Κιέβου ή «Μεγάλη Ρως» ή «χώρα των Ρως», όπως και κάθε άλλη σλαβική εθνότητα και λαότητα που στην πορεία των χρόνων σχηματίστηκε. Το δηλητήριο του ναζισμού όμως οδήγησε την Κάρλαν να ξεχωρίσει… ιδεολογικά τις φυλές και να βγάλει το ρατσιστικό μίσος της για τα αδέλφια της ακόμη και τους Ρώσους που θα στήριζαν τις απόψεις της πχ Ναβάλνι οπαδούς!!! 

 

Αυτή η τρέλα του ναζισμού έχει δηλητηριάσει τεράστια τμήματα των λαών και δυστυχώς σηκώνει και τώρα κεφάλι σε όλη την Ευρώπη. Σύντομα θα τρίβουμε τα μάτια μας στις ευρωεκλογές  

 

 

(*)Στις επίσημες προπαγάνδες της Δύσης και φυσικά της ΕΡΤ μας έχουν ταράξει με την «αρχή» «έξω η πολιτική από τον αθλητισμό»! Εδώ όμως που ο ναζισμός παρέλασε σε όλο το μεγαλείο του, ξέσκισαν αυτή την «αρχή»!

 

Πηγές:

Στην Ελλάδα η Ουκρανή Ολυμπιονίκης της ξιφασκείας Όλγα Καρλάν: «Θέλουμε να προπονούμαστε στο Κίεβο, σε συνθήκες ειρήνης», λέει στο ERTNews

https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/stin-ellada-i-oukrani-olympionikis-tis-ksifaskeias-olga-karlan-theloume-na-proponoumaste-sto-kievo-se-synthikes-eirinis-leei-sto-ertnews/

 

Μόσχα :”Προδότης” ο νέος αρχηγός του ουκρανικού στρατού

https://www.news247.gr/kosmos/mosxa-prodotis-o-neos-arxigos-tou-oukranikou-stratou/

Ρως του Κιέβου

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CF%89%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9A%CE%B9%CE%AD%CE%B2%CE%BF%CF%85

 

Ουκρανία: Ρώσοι ακροδεξιοί μάχονται στο πλευρό του Κιέβου

https://www.in.gr/2023/09/22/world/oukrania-rosoi-akrodeksioi-maxontai-sto-pleyro-tou-kievou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου