Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙΜΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Κόψτε αμέσως μπάνια, εξόδους, ταξίδια, χιλιόμετρα με το ΙΧ, ψώνια, καφέ, σουβλάκι (!) ποτά… μη πω και το γιαουρτάκι…

 Έρχεται άγρια και απότομη «αναθεώρηση» του οικογενειακού προϋπολογισμού. Και δανεικά δεν θα έχει για το ρεύμα. Μη μου πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα και εγώ, αλλά και ο… Κυριάκος!

Άντε εις υγείαν των κορόιδων που πειθάρχησαν στην εντολή Ζελένσκι & cia να κόψει η ΕΕ τα καύσιμα από τη Ρωσία και να αγοράζει από τις ΗΠΑ σε 3πλάσια και 4πλάσια τιμή και στο όνομα της ιμπεριαλιστικής «αλληλεγγύης» να τιναχτούν οι οικονομίες της ΕΕ στον αέρα και να εκτιναχτεί η φτώχεια σε όλο τον κόσμο… 

 

Στο μεταξύ στήνουν χορό κερδών οι οικονομίες και οι μονοπωλιστές εκτός ΝΑΤΟ και ΕΕ με τα φθηνά καύσιμα της Ρωσίας! Ας μη χαιρόμαστε. Τέτοιες πολιτικές πυροδότησης του νόμου της ανισόμετρης ανάπτυξης του καπιταλισμού είναι το χαλί για τον Γ΄ΠΠ. Αυτοί που χάνουν το αρνούνται και ετοιμάζουν τα όπλα ή και τα δοκιμάζουν στις πεδιάδες σαν της Ουκρανίας με κρέας για τα κανόνια τους Ουκρανούς, Ρώσους και Ρωσόφωνους νεκρούς και ζωντανούς! Μ' αυτά και μ' αυτά «οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν»!

Αν κάποιος πει ότι αυτά είναι άσχετα με τα επερχόμενα τιμολόγια ενέργειας, απλώς ρίχνει πέπλο αθώωσης του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού για το επερχόμενο έγκλημα. Έτσι κάπως έγιναν και οι άλλοι δύο ΠΠ!

 Ποιες τιμές θα δώσουν οι προμηθευτές ρεύματος για το Σεπτέμβριο

  https://www.eea.gr/epikairotita-eea/poies-times-tha-dosoyn-oi-promitheytes-reymatos-gia-to-septemvrio/

Ο Λένιν του 1916 ... απαντά το 2022

https://www.rizospastis.gr/story.do?id=11615689

 Βαλτική: Λιθουανία Εσθονία και Λετονία κατεβάζουν τον διακόπτη λόγω ακριβού ηλεκτρικού ρεύματος

https://gr.euronews.com/2022/08/18/oi-xwres-tis-valtikis-katevazoun-ton-diakopti-logw-akrivou-revmatos

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου