Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Σήμερα είναι η μέρα των αντικομουνιστών! Τσεχοσλοβακία 1968

Χύνουν, πάλι, κροκοδείλια δάκρυα για την "εισβολή των Σοβιετικών στην Τσεχοσλοβακία" (Συμφώνου της Βαρσοβίας), 21-8-1968. Και δώσε δάκρυ για την «χαμένη τιμή» του «σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο» που ευτυχώς σήμερα το… έχει αποκτήσει, όπως το ήθελαν οι «επαναστάτες» - πράκτορες, τύπου Ότα Σικ, τότε! Και η Αυγή σήμερα δακρύζει και χαίρεται που τώρα ο τσέχικος και σλοβάκικος λαός έχουν αποκτήσει τη δημοκρατία «αξιών» της ΕΕ!!!

 

Κατά την επέμβαση υπήρξε ένας... τεράστιος αριθμός νεκρών αμάχων, δηλαδή… 108 σύμφωνα με τη el.wikipedia ή κάπου 60-70 σύμφωνα με άλλες πηγές, η πλειοψηφία από ατυχήματα.

Σημειώνω ότι εκείνη την περίοδο, 1965-1968, είχαμε από την αμερικανόπνευστη δικτατορία του Σουχάρτο στην Ινδονησία κάτι… λίγους εκτελεσμένους, ανάξιους να αναφερθούν και τότε και σήμερα, αφού μόλις που συμπλήρωναν το 1.000.000 οι εκτελεσμένοι κομμουνιστές και οπαδοί! 

 


Δεν αναφέρονται γιατί δεν είναι και τίποτα σε κάθε 1 νεκρό, όχι εκτελεσμένο, Τσεχοσλοβάκο να αντιστοιχούσαν μόνο... 9.260 Ινδονήσιοι κομμουνιστές! Αναλογίες που ούτε στην αποικιοκρατία υπήρχαν. Γι αυτό είναι... ασήμαντο!

 Κανένας δεν επιχαίρει για νεκρούς, ανεξαρτήτως αριθμού, και η μακάβρια αναφορά στους αριθμούς δεν είναι για χαρά αλλά μόνο για να δείξει το μέγεθος της υποκρισίας των δυτικών ιμπεριαλιστών που τη συνεχίζουν και σήμερα «δακρύζοντας» δήθεν για τους νεκρούς Ουκρανούς, ξεχνώντας τους δικούς τους νεκρούς στις πρόσφατες επεμβάσεις και ιδίως το 1. εκ. νεκρούς του Ιράκ το οποίο διέλυσαν, λήστεψαν, κατέστρεψαν χάριν της… ελευθερίας!

  ******

 *Στις 23 Αυγούστου θα είναι και πάλι μέρα γιορτής των αντικομουνιστών και της... "Ευρώπης" που θα μας τη θυμίσουν καταγγέλλοντας το Σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ του 1939. Το μισούν γιατί, με βάση αυτό, η ΕΣΣΔ παγίδεψε και τον Χίτλερ και τους δυτικούς ιμπεριαλιστές  που έσπρωχναν τον Χίτλερ να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ (Σύμφωνο Μονάχου 1938), και είχε ως τελικό αποτέλεσμα την ήττα του ναζισμού, την ανατροπή των σχεδίων των δυτικών ιμπεριαλιστών και τη δημιουργία του σοσιαλιστικού στρατοπέδου! Μεγαλύτερο στραπάτσο δεν γινόταν να πάθουν, πώς να μη το μισούν;

 Σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ: Η μεγαλύτερη στρατηγική παγίδευση των ισχυρότερων από έναν αδύναμο!

http://aristeripolitiki.blogspot.com/2020/08/blog-post_23.html

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου