Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Η γελοιοποίηση των «αρχών και αξιών» της ΕΕ και του ΝΑΤΟ!

Κάθε μέρα όλα τα μέσα ενημέρωσης της Δύσης μας ταράζουν με την καταγγελία της Ρωσίας για την επιχείρηση αναθεώρησης των συνόρων της Ουκρανίας. Σύμπασα η ΕΕ και το ΝΑΤΟ απαιτούν από τους λαούς να βγάζουν σπυράκια με την αναθεωρητική πολιτική του Πούτιν που θέλει, πρώτη φορά λέει (!!!) να αλλάξει τα σύνορα στην Ευρώπη με πόλεμο! Οι «αρχές και οι αξίες» της ΕΕ και του ΝΑΤΟ είναι απαράβατες σε αυτό!

 

 Και ώ του θαύματος οι «αρχές και αξίες» βρήκαν στιγμιαία, άλλη, άμεση «εφαρμογή»! 

 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε Διακήρυξη και ζήτησε από την Σερβία την αναγνώριση του Κοσσόβου! Του Κοσσόβου που υπήρξε τέκνο της, πραγματικά πρώτης, αναθεώρησης συνόρων με πόλεμο στην Ευρώπη μεταπολεμικά, με το πολεμικό ματοκύλισμα, σε δύο πολέμους, κατά της Γιουγκοσλαβίας από ολόκληρο τον αμερικανονατοϊκό ιμπεριαλισμό για τον κατατεμαχισμό της.

 Ναι, οι υπερασπιστές των αξιών της μη αναθεώρηση των συνόρων καταμεσής του πολέμου στην Ουκρανία, απαιτούν από την Σερβία, όχι μόνο να εφαρμόσει τις κυρώσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας γιατί αναθεωρεί τα σύνορα, αλλά να αναγνωρίσει το δικό της ξεκοίλιασμα, της Γιουγκοσλαβίας, με αναθεώρηση των συνόρων και επίσημη αναγνώριση ενός από τα τέκνα της, του αμερικανονατοϊκού προτεκτοράτου Κοσσόβου!

 Φυσικά η Σερβία απέρριψε την πρόταση αυτό-εξευτελισμού της.

 Αν αυτό δεν είναι γελοιοποίησης των «αρχών και αξιών» που προβάλλουν ΕΕ και ΝΑΤΟ, τότε τι είναι;  

 

Πηγές:

Σερβία: Ο Βούτσιτς απέρριψε το αίτημα του Ευρωκοινοβουλίου για την αναγνώριση του Κοσόβου

https://www.kathimerini.gr/world/561944200/servia-o-voytsits-aperripse-to-aitima-toy-eyrokoinovoylioy-gia-tin-anagnorisi-toy-kosovoy/

 

Την έλεγαν «Γιουγκοσλαβία»...

https://www.alfavita.gr/kosmos/250440_tin-elegan-gioygkoslabia

 

 

 

 

 


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου