Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Χερσώνα: Το νέο Βερντέν;

Όλα τα μέσα ενημέρωσης των ιμπεριαλιστών μας κατακλύζουν με τη διαφημιζόμενη «αντεπίθεση των Ουκρανών» και την ετοιμαζόμενη νέα σφαγή στην Χερσώνα και στη Ν.Α. Ουκρανία, σαν να είναι η… επερχόμενη ανάσταση των νεκρών!!! Διαφημίζουν και τα νέα αμερικάνικα όπλα που θα νικήσουν τα... ρωσικά! Διαφημίζουν και τους ήρωες που πέφτουν από τα πυρά των νέων πολεμικών τεχνολογιών… σαν να είναι πράγματα! 

 


 Όπως οι αντίπαλοι ιμπεριαλιστές του Α΄ΠΠ διαφήμιζαν την «ευστοχία» των ριπών, από τα ατελείωτα πολυβόλα, τα οποία δοξάστηκαν για τις εκατοντάδες χιλιάδες «εχθρούς» που θέρισαν στην ματωμένη γη!

 Το Βερντέν εμπνέει τους ιμπεριαλιστές στην Ουκρανία, για νέες σφαγές «αμούστακων παιδιών», που είναι η αφρόκρεμα των κοινωνιών, στο όνομα της ιμπεριαλιστικής πατρίδας! 

 ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ρωσία στρώνουν το έδαφος της Ουκρανίας!

 Ως πότε; Ως πότε οι λαοί θα είναι «κρέας για τα κανόνια» με ψεύτικες δάφνες, αντί να ξεσηκωθούν και να ανατρέψουν το σύστημα που επαναλαμβάνει με πολλαπλασιαστική ορμή τα εγκλήματά του; Ως πότε ο ιμπεριαλισμός θα δοξάζει τις δίχως τέλος σφαγές του Βερντέν με νέες σφαγές;

 Μα αν στη χώρα σου δεν μάχεσαι, δεν παλεύεις, δεν οργανώνεσαι για ψωμί, λευτεριά από την εκμετάλλευση, δημοκρατία του λαού και ειρήνη στον κόσμο, ο Ιμπεριαλισμός θα σε έχει πάντα εφεδρεία για όταν του τελειώνουν τα «εφόδια» από «κρέας για τα κανόνια» σε άλλες χώρες.

  Και μη ρωτάς πολλά γιατί δεν θα προλάβεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου