Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Ουκρανία. Ποιος κυβερνάει εκείνο τον τόπο;

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Β.Ζελένσκι, απέλυσε την Γενικό Εισαγγελέα και τον επικεφαλής της SBU. Συγκεκριμένα ο Ζελένσκι απομάκρυνε την Irina Venediktova και τον επικεφαλής της SBU Ivan Bakanov από τα καθήκοντά τους. Νέος Γενικός Εισαγγελέας διορίστηκε ο Alexey Symonenko. Μάλιστα ο Bakanov τέθηκε σε αναστολή βάσει ενός πολύ σκληρού νόμου, του άρθρου 47 του ποινικού Κώδικα. 

 

Προφανώς οι Αμερικανοί ανακάλυψαν ότι εκατοντάδες συνεργάτες του Ζελένσκι δεν είναι και «πολύ ναζί» και δεν απαίτησαν μόνο την αντικατάστασή τους με φανατικούς ναζί, αλλά και να ονομάσει όσους αποπέμπει… προδότες!!!

 

Και αυτός που τους διόρισε ως πειθήνιο όργανο των Αμερικανών, τους αποπέμπει ως τέτοιος, όπως φαίνεται σε απόσπασμα του διαγγέλματος που έκανε:

 

«Έχουν καταγραφεί 651 ποινικές διαδικασίες για εσχάτη προδοσία και συνεργατικές δραστηριότητες εισαγγελέων, οργάνων προανάκρισης και άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Σε 198 ποινικές διαδικασίες, άτομα έχουν κληθεί ως ύποπτοι.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 60 υπάλληλοι των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και της SBU παρέμειναν στα κατεχόμενα και εργάζονται εναντίον του κράτους μας.

Μια τέτοια σειρά εγκλημάτων κατά των θεμελίων της εθνικής ασφάλειας του κράτους και των διασυνδέσεων που καταγράφονται μεταξύ των υπαλλήλων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου της Ουκρανίας και των ειδικών υπηρεσιών της Ρωσίας θέτουν πολύ σοβαρά ερωτήματα στους αρμόδιους ηγέτες.»

  Μήπως και οι «λιγότερο ναζί» συνεργάτες του Ζελένσκι ανακάλυψαν ότι τους οδηγεί ολοφάνερα στην καταστροφή, παριστάνοντας τον (Αμερικανό) κυβερνήτη;

 

Και ο λαός της Ουκρανίας που γίνεται κρέας για τα κανόνια για τη νίκη των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ, θα αναρωτιέται: «Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;»!

 

https://warnews247.gr/ektakto-fovatai-anatropi-o-zelenski-edioxe-ton-archigo-tis-sbu-oi-rosoi-apokefalisan-tin-oukraniki-aeroporia-sarotikes-epitheseis/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου