Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ο κίνδυνος νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου προ των πυλών

Προς Πούτιν – Μπάιντεν: Τα σύνορα των εθνικών αστικών κρατών χαράσσονται με αίμα των λαών για χάρη των καπιταλιστών και κάθε αλλαγή σημαίνει νέα ποτάμια αίματος των λαών. Αυτοί είναι τελικά οι εχθροί σας!


 

Ως πότε ο χυδαίος αντικομουνισμός Ρωσίας και ΝΑΤΟϊκών θα δικαιολογεί ιμπεριαλιστικούς πολέμους και σφαγές λαών; Ανατροπή - Καμία εμπλοκή.

 

 Ο κίνδυνος νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου και πάλι στο προσκήνιο της ανθρωπότητας!

 Ο Πούτιν δεν δέχεται ακραία επέκταση του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας, το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει δικαίωμα ίσης ασφάλειας στη Ρωσία και η Ρωσία αναγνωρίζει  την ανεξαρτησία του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, διασπώντας την Ουκρανία!

 Ο κόσμος μπαίνει σε νέο τούνελ αιματηρών ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων με δήθεν αφορμή την Ουκρανία. Το διακύβευμα είναι πάλι η ιμπεριαλιστική κυριαρχία στον πλανήτη και το ξαναμοίρασμα του κόσμου!

 Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ως που θα φτάσουν οι πολεμικές συγκρούσεις. Οι λαοί και πάλι καλούνται να γίνουν «κρέας για τα κανόνια» των ιμπεριαλιστών. Τόσοι πόλεμοι, τόσα εκατομμύρια νεκροί, τόσες καταστροφές από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, δεν αρκούν για να σταματήσουν τα αιματηρά ιμπεριαλιστικά σχέδια επικυριαρχίας και ληστείας λαών και κρατών. Από τον πόλεμο του Κόλπου, της Γιουγκοσλαβίας, του Κοσσόβου, του Αφγανιστάν του Ιράκ, της Γεωργίας, της Λιβύης, της Συρίας, καταλήξαμε στην Ουκρανία, ως δήθεν «άγιο δισκοπότηρο» για το ΝΑΤΟ και φόβητρο αφανισμού της Ρωσίας με τη συνδρομή εκατοντάδων πολεμικών βάσεων γύρω της. 

 Πόσο επίκαιρο είναι το σύνθημα που δεκαετίες βγαίνει από τα χείλη των λαών: «Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν»

 Ο ιμπεριαλισμός ποτέ δεν αλλάζει. Μόνο οι λαοί μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδιά του. Αυτό είναι το καθήκον των λαών πριν η άβυσσος του πολέμου τους θάψει.

 

Στέργιος Βασιλείου, 21/2/2022

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου