Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Δοκιμές πολέμου κατά του «εχθρού λαού».


Κάμερες παντού, παρακολούθηση κάθε βήματος, καταγραφή κίνησης μέσω  κινητών τηλεφώνων, ντρόουν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών, μπλόκα και καταγραφή κάθε κίνησης στους δρόμους, έλεγχος πολιτών, απαγόρευση οποιουδήποτε τύπου συνάθροισης άνω των 10 ατόμων, ακόμη και διαμαρτυριών κατά του στιβάγματος εργαζομένων και έλλειψη μέτρων στο εσωτερικό επιχειρήσεων, ηλεκτρονική άδεια για κάθε έξοδο, διαδρομή, μετακίνηση, κλειστά διόδια για «παράνομους», απαγόρευση επιστροφής στον τόπο εργασίας όταν μεταβούν στον τόπο μόνιμης κατοικίας…



Ατελείωτα μέτρα, βγαλμένα από τις πιο μαύρες μέρες των δικτατοριών, του ψυχρού πολέμου, της «Γκλάντιο - Κόκκινης Προβιάς», των σχεδίων κατάργησης συνταγματικών δικαιωμάτων τύπου «Προμηθεύς» και «Περικλής» και των οραμάτων του Όργουελ, δοκιμάζονται στις πλάτες των λαών επ΄ ευκαιρία και στο όνομα του κορονοϊού. Μέτρα υγειονομικώς σωστά, παίρνουν διαρκώς και περισσότερο τον χαρακτήρα δοκιμής κρατικών μέτρων πολυποίκιλου ελέγχου του «εχθρού λαού» για μελλοντικές φάσεις θωράκισης της ταξικής δικτατορίας (εξουσίας) του κεφαλαίου*.


Γιατί, μπορεί η άρχουσα τάξη να ταράχθηκε που ο ιός δεν κτυπάει μόνο τις λαϊκές τάξεις, αλλά «αταξικά» οριζοντίως και καθέτως, όμως τα συστήματα υγείας είναι εντελώς ταξικά και κτυπούν τους λαούς. Ξέρει ότι η παραπέρα συνειδητοποίηση από τους λαούς, της ταξικής λειτουργίας του συστήματος, είναι ο πραγματικός κίνδυνος γι αυτήν. Από τον ιό δεν κινδυνεύει, από τους λαούς κινδυνεύει. Και θέλει από τώρα να έχει δοκιμασμένα εργαλεία ελέγχου των συνειδήσεων, αλλά κυρίως της φυσικής ύπαρξής τους! Γι αυτό και τα σχέδια ελέγχου είναι πανομοιότυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Νεκρές πόλεις - νεκρή ζωή - ασφάλεια της εξουσίας!

 



Αυτό που φοβούνται είναι μελλοντικά ξεσπάσματα και εξεγέρσεις των λαών από τις συνεχείς κρίσεις κάθε τύπου του συστήματος, τις οποίες καλούνται να πληρώνουν οι λαοί ατελείωτα, δεδομένου ότι το παγκόσμιο μονοπωλιακό κεφάλαιο που με του 1% των ιδιοκτητών του κατέχει πλούτο πάνω από το 99% του πληθυσμού του πλανήτη, δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τα κέρδη του, όποια κρίση και αν έρχεται. Αντίθετα, θέλει να αξιοποιεί τις κρίσεις ως ευκαιρίες νέου πλουτισμού!



Συνεπώς, είναι εντελώς ερμηνεύσιμος ο ζήλος της εφαρμογής κάθε είδους τεχνολογίας και μέτρου, ως πρόπλασμα για μελλοντικές εφαρμογές για την προστασία του εκμεταλλευτικού τους συστήματος. Ο ιός κάποια στιγμή θα νικηθεί, οι λαοί ποτέ!



Γι αυτό πέρα από τον πόλεμο με τον ιό, κάνουν δοκιμές πολέμου κατά του εσωτερικού «εχθρού λαού»!

*

Το 1984 στα αρχεία του Ελληνικού κράτους υπήρχαν 41.358.906 φάκελοι Ελλήνων πολιτών!


https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/196051_fakeloi-politikon-fronimaton-otan-traymatiko-parelthon-egine-stahti-gia-na



Μαζική και μόνιμη παρακολούθηση για τα κράτη, ακόμη περισσότερα κέρδη για τα μονοπώλια




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου