Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΕΛΜΕ. Φενακισμένες συνειδήσεις



Δεν ξέρω ακόμη τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την απεργία των εκπαιδευτικών. Όπως μου λένε όμως φίλοι μου, παίρνει πανηγυρική πλειοψηφία η «επαναστατική» πρόταση πολυήμερης ΜΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ δια της επιστράτευσης των συνδικαλιστών της κυβερνητικής τρόικας. Ψηφίζουν μαζικά αυτό που είναι γνωστό σαν σικέ παιχνίδι. 


 

Το ΠΑΜΕ "καταποντίζεται" και τιμωρείται γιατί τους λέει σκληρές αλήθειες που δεν είναι διατιθέμενοι να ακολουθήσουν. Ψηφίζουν το βόλεμα. Δεν αποφασίζουν επιτέλους να κάνουν το βήμα. Ψηφίζουν και επαναστατική πρόταση πολυήμερης απεργίας και επιστράτευση για να μη γίνει καμία απεργία και καταδίκη του ΠΑΜΕ που τους λέει την σκληρή αλήθεια. Να το τιμωρήσουν μαζί με την αλήθεια θέλουν!



Θυμάστε τις εκλογές στις 17 Ιούνη; Θυμάστε που τιμώρησαν οι ψηφοφόροι το ΚΚΕ στέλνοντάς το στο 4,5% γιατί τους έλεγε αυτά που σήμερα ζουν; Δεν ήθελαν να τα ακούσουν και τότε. Σήμερα τα ζουν αλλά τώρα μισούν την επομένη αλήθεια που τους λέει το ΠΑΜΕ. Και το καταδικάζουν!



Η ανεστραμμένη αντανάκλαση της πραγματικότητας και της ταξικής τους θέσης στη συνείδηση των ανθρώπων που προτιμούν να ταυτιστούν με τους εκμεταλλευτές και τους βασανιστές της ζωής τους παρά να διαθέσουν τη ζωή τους στην υπεράσπιση ακριβώς της ζωής τους. 

Φενακισμένες συνειδήσεις…



Διονύσης Σαββόπουλος - Άγγελος εξάγγελος 1972 

http://www.youtube.com/watch?v=PNXLSTM_GXw


4 σχόλια:

  1. ποιες αλήθειες ρε προβακάτορα. Την επιστράτευση δεν τη βλέπεις ρε ξεπουλημένε πουθενά; πως έλεγε και ο κοντός ότι να μην εκβιάσουμε την κυβέρνηση.
    Το κκε ποιο παμε στράφηκε και υπονόμευσε ανοιχτά τη απεργία στις εξετάσεις. στις 17/5 οι κομμουνιστές σου θα τα σκίσουν τα χαρτάκια;
    Αν έχουν τα νεφρά ας το κάνουν. Μετά βρίσε και πρόσβαλε τον υπόλοιπο λαό.
    αντε και συνεργάτες της αστικής τάξης, καλά το πάτε. ο κόσμος όμως σας πήρε χαμπάρι. Τώρα που το πήρε ολοκληρωτικά το τιμόνι ο ηλίθιος του περισσού, δηλαδή ο γόντικας μπήκατε για καλά στη κατήφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος είσαι ανώνυμες γελοιότητες πληρωμένες με το κομμάτι λες. Αξιος ο μισθός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή