Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η «εκκαθάριση» και το ξεβρόμισμα ενός τόπου




Σύμφωνα με τους Ναζί, στη Γερμανία του 1930-33 ο γερμανικός πληθυσμός δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει το βράδυ έξω γιατί τον τρομοκρατούσε η παρουσία των Εβραίων! Οι Εβραίοι ως γνωστόν είχαν μεγάλη μύτη σαν μάγοι με αποτέλεσμα να γίνονται άκρως επικίνδυνοι για τον φιλήσυχο γερμανικό πληθυσμό. Επίσης τα παιδιά των Γερμανών δεν κυκλοφορούσαν έξω γιατί η Εβραίοι τα έπιαναν και τους έπαιρναν το αίμα τους επί μέρες με βασανιστήριο μέχρι να πεθάνουν για να το πίνουν επειδή ήταν αιμοδιψείς. 


 

Μετά από όλη αυτή την εβραϊκή τρομοκρατία τα γερμανικά παλικάρια αποφάσισαν να συγκροτήσουν τα τάγματα εφόδου για να περιπολούν στις γειτονιές και να προστατεύσουν τους Γερμανούς πολίτες. Στην αρχή μόνο έδερναν όποιον Εβραίο έβρισκαν. Τους αναγνώριζαν από το πιο σκουρόχρωμο δέρμα, τις μακριές μύτες, τα κατσαπλιάδιακα γένια και τα μοχθηρά εγκληματικά και τοκογλυφικά μάτια!



Επειδή όμως αυτό το λεφούσι, οι Εβραίοι δηλαδή, δεν έλεγε να εξαφανιστεί από μόνο του άρχισαν να τους εξαφανίζουν τα τάγματα εφόδου. Η δε αστυνομία έβρισκε κατά τύχη πολύ μετά τα πτώματα.

 

Η Γερμάνια επιτέλους άρχισε να ανασαίνει από την βρωμιά των Εβραίων. Οι Γερμανίδες και τα παιδιά τους άρχισαν υπό την προστασία των ταγμάτων εφόδου να βγαίνουν βόλτα στις πλατείες όπως η Αλεξάντερ πλατς, η Πύλη του Βρανδεμβούργου, η Αχτικής, η Ομόχνοια, η Χανς Φον Κουμουντούρου  η πλατεία της Χρυσής Ανάστασης (ΧΑ) και άλλες γερμανικές πλατείες. 


 

Το 1933 η εξουσία πέρασε στο ναζιστικό κόμμα και τα τάγματα εφόδου άνοιξαν εργοστάσια εξαφάνισης των Εβραίων. Μαζί με τους Εβραίους όμως άρχισαν να ξεβρομίζουν τον τόπο από κομμουνιστές, συνδικαλιστές, Ρομ, ανάπηρους… Στα εργοστάσια παρήγαγαν νύχια, κρανία, κρέας για τα κανόνια, γνήσια μαλλιά ανθρώπου και άλλα προϊόντα αναγκαία για το Έθνος.



Πανευτυχείς Γερμανοί και Γερμανίδες έβγαιναν στους δρόμους ελεύθεροι και πανηγύριζαν μαζί για το ξεβρόμισμα του τόπου τους.



Αφού έκαναν την κυρίως βρώμικη δουλειά τα τάγματα εφόδου (SA) Sturmabteilung = Θυελλώδεις Μαχητές), ζήτησαν το κάτι τις τους και αυτοί από τα μερίδια της εξουσίας. Αμέσως ο Χίτλερ τους εξόντωσε το 1934, τη «νύχτα των μεγάλων μαχαιριών», και αυτούς μαζί με τους Εβραίους.



Τη βρώμικη δουλειά ανέλαβαν τα SS. Αυτά διαπίστωσαν ότι οι Εβραίοι είχαν πολλά μαγαζιά που εμπόδιζαν τις Γερμανίδες να ψωνίζουν από γερμανικά μαγαζιά. Στην αρχή απλώς έκαιγαν τα μαγαζιά αυτά, κυρίως αν ήταν κατά τη γερμανική πλατεία της Αχτικής και του Φον Παντελεήμων.



Μετά, αφού είδαν ότι με μεμονωμένες ενέργειες τα μιλιούνια μαγαζιών και Εβραίων δεν εξαφανίζονται ανέλαβαν μαζική δράση τη «νύχτα των κρυστάλλων» τον Νοέμβριο του 1938 και έσπασαν και έκαψαν τα μαγαζιά και τις συναγωγές Εβραίων ξεβρομίζοντας τον τόπο από αυτά.


 

Έπιαναν μαζικά Εβραίους και τους έστελναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης - εξόντωσης όπως ΝταχάουΜπούχενβαλντ, Ζάξενχαουζεν, Αμιγδαλέζεν, Χαϊδάριεν κ.α.  

Γερμανοί και Γερμανίδες πανηγύριζαν εκείνο το βράδυ για το ξεβρόμισμα του τόπου τους. 

Επιστρέφοντας σπίτι είδαν με ικανοποίηση οτι από τα εβραίικα σπίτια έλλειπαν οι Εβραίοι. Ανακάλυψαν όμως, όλως τυχαίως, ότι έλλειπαν και πολλοί γερμανοί φίλοι τους, οι νέοι που χόρευαν σουίγκ τα βράδια, οι Ρομ, οι κομμουνιστές, οι συνεπείς σοσιαλιστές, οι μαχητές των δικαίων τους επί χρόνια συνδικαλιστές, ακόμη και οι ζητιάνοι και οι ανάπηροι… άρχισαν να μένουν μόνοι, έρημοι και χωρίς κανένα γείτονα για αλληλεγγύη και βοήθεια αν «ερχόταν» και γι αυτούς.



Ύστερα όλα έγιναν γνωστά. Ο τόπος της Γερμανίας γέμισε μέχρι το λαιμό από βρωμιά. Βρωμιά από πτώματα εβραίων, Γερμανών, Ρώσων, Πολωνών, Ελλήνων, Ρομ και κάθε φυλής του κόσμου.

 

Η «εκκαθάριση» δεν ήταν τίποτα άλλο από το τεράστιο βρόμισμα του τόπου από τα εγκλήματα και τα κρεματόρια των Ναζί.



Λίγο αργά το κατάλαβαν όσοι Γερμανοί επέζησαν.



Λέτε να έχουν όλα αυτά καμία σχέση με το μέλλον της Ελλάδας;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου