Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!





Ο (ταξικός) Νόμος είναι... (ταξικός) Νόμος!



Ο νέος ΓΓ Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης δήλωσε «θαρραλέα» ότι θα διαγραφούν χρέη που είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να εισπραχθούν. Χρέη όπως της Πειραϊκής-Πατραϊκής, της ΠΥΚΛΑΛ, των Ναυπηγείων και δεκάδων άλλων επιχείρησεων ΑΕ που πήραν, ατόκως βέβαια, ως «θαλασσοδάνεια» τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων για να φέρουν… ανάπτυξη ώστε μετά 30-40 χρόνια να μπορεί η χώρα από τον πλούτο που θα παράγουν οι επιχειρήσεις,  να δώσει  "καλές συντάξεις" σε αυτούς από τους οποίους πήραν τα αποθεματικά. Και ποιό είναι το "ατράνταχτο" επιχείρημα; Ότι αυτές οι επιχειρήσεις δεν υπάρχουν και ουκ αν λάβεις παρά του μη… υπάρχοντως! 


 

Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς τι ακριβώς έγινε «μετά από 30-40 χρόνια», πόσα αποθεματικά έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία και πόσες συντάξεις πείνας δίνει (και θα δίνει;) το κράτος στη συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων από τους οποίους έκλεψαν τα αποθεματικά.



Αναρωτιόμαστε όμως. Καλά, δεν υπάρχουν οι επιχειρήσεις. Δεν υπάρχουν όμως οι ιδιοκτήτες; Δεν υπάρχουν οι κληρονόμοι; Ποιος δεν ξέρει τα αμύθητα πλούτη  των ιδιοκτητών των ανύπαρκτων σήμερα ΑΕ; Ποιος δεν ξέρει ότι έχουν άλλες επιχειρήσεις και μετοχές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πολλαπλασίασαν τα κλεμμένα; Ποιος;



Οι επιχειρήσεις που έλαβαν τα θαλασσοδάνεια είναι εντελώς ανύπαρκτες αλλά τα πλούτη είναι εντελώς υπαρκτά και οι επιχειρηματίες που τα έκλεψαν εντελώς υπαρκτοί. Ούτε τα πλούτη χάθηκαν μοιραζόμενα στο λαό ούτε οι ιδιοκτήτες είναι άστεγοι και άνεργοι στους δρόμους. Αντιθέτως τριγυρίζουν στους υπουργικούς και κυβερνητικούς διαδρόμους. Ποιος δεν τους ξέρει;

 

Α, ναι βέβαια, δεν τους ξέρει ο Νόμος, η κυβέρνηση, ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Χάρης Θεοχάρης ο οποίος τους κάνει και τη μεγάλη χάρη! Έτσι έκαναν τους ταξικούς νόμους. Να χρωστάει η επιχείρηση και όχι ο μεγαλοκλέφτης της! Αυτό θα πει  ο (ταξικός) Νόμος είναι (ταξικός) Νόμος!



Μέχρι τώρα τα χρωστούσαν. Τώρα θα είναι νομίμως δικά τους! Και με τα χαρισμένα κέρδη τους θα χρηματοδοτούν προεκλογικές εκστρατείες και μέσα «ενημέρωσης» για να μας πείσουν να ψηφίσουμε και πάλι αυτούς που τους χαρίζουν τα χρέη και βάζουν σε εμάς πρόστιμα!



Ας δούμε όμως τι… «προβλέπει» για το μέλλον η ρήση «ο (ταξικός) Νόμος είναι (ταξικός) Νόμος».


 

Αυτοί που νομίζουν ότι οι σημερινοί επιχειρηματίες που πιάνονται για χρέη εκατομμυρίων, για κλοπή των επιχειρήσεών τους, για μεγαλοφοροδιαφυγή, έβγαλαν τα δισεκατομμύρια έξω κλπ, θα πληρώσουν, αυταπατώνται οικτρά. Σε 30 ή και πολύ λιγότερα χρόνια, όλα θα είναι νομίμως, και με τα νέα κέρδη, δικά τους. Ωστόσο να μην αμφιβάλει κανείς ότι οι 30 ταξιτζήδες που συνέλαβαν τα όργανα, στις 9/2/2013, να κλέβουν με τα ταξίμετρα θα πληρώσουν μέχρι δεκάρας τα πρόστιμα. Αν και ταξιτζήδες οι ταξικοί νόμοι τους καρατομούν! Στο μεταξύ τα μέσα παραπλάνησης με τους μεγαλοδημοσιογράφους της άρχουσας τάξης για τους κλεπτοκεφαλαιοκράτες θα μας πείσουν ότι αξίζουν την συμπάθειά μας αφού δεν υπάρχουν οι επιχειρήσεις που έκλεψαν αλλά θα μας βάλουν όλους ομαδικά να αλλάζουμε κατά των μικρο-υδραυλικών που δεν έχουν να πληρώσουν το ΦΠΑ τους και  κλεπτοταξιτζίδων που… κατάντησαν τη χώρα υπερχρεωμένη!!! Εμ, άλλο άρχουσα τάξη άλλο φτωχοπρόδρομος και ταξιτζής.


 

Αυτό στην ουσία του δεν θα αλλάξει ποτέ εκτός και αν ανατραπεί ή ίδια η ταξική εξουσία. 




Πολιτικό δίδαγμα: 
Οι ταξικοί νόμοι αλλάζουν μόνο με την αλλαγή της ταξικής εξουσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου