Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αριστεροδεξιά μνημονιακή ομοφωνία στην Κύπρο!


Ψηφίστηκαν από την κυπριακή Βουλή τα εφαρμοστικά νομοσχέδια του μνημονίου

Η Ολομέλεια της Κυπριακής Βουλής, σε έκτακτη συνεδρίασή της την Τετάρτη 12/1/2/12, ολοκλήρωσε την ψήφιση 24 (2Χ12!) νομοσχεδίων για εφαρμογή των προνοιών του μνημονίου, μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας. (Μα φυσικά, το «διαπραγματεύθηκαν», έκαναν το «σκέρτσα» τους και μετά κάθισαν να τους…)

Τα περισσότερα νομοσχέδια εγκρίθηκαν ομόφωνα!!! (Κανένας από τους αντιμνημονικακούς «αριστερούς» ή «αριστερούτσικους» εκεί βρε παιδιά; Όταν αυτοί γίνονται κυβέρνηση ξεπερνούν και τη ΔΗΜΑΡ;)

Βουλευτές που μίλησαν εκ μέρους των κομμάτων ανέφεραν ότι η επιλογή που υπήρχε μπροστά τους ήταν ή το μνημόνιο ή η πτώχευση του κράτους (Παλιό το κόλπο, κυκλοφορεί σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες από αιώνες)!

Μία είναι η μαρξιστική, κομμουνιστική και πραγματική αλήθεια. Όταν την εξουσία την κατέχουν η αστική τάξη και οι καπιταλιστές, όποια κυβέρνηση και αν εκλέξει ο λαός (αριστερή, αριστερούτσικη «κομμουνιστική» κ.α.) την ίδια ακριβώς πολιτική διαχείρισης των προβλημάτων της εξουσίας του κεφαλαίου θα διαχειρίζεται για λογαριασμό της και σε βάρος των λαών. Χωρίς ανατροπή της ταξικής εξουσίας καμία πολιτική εξουσία δεν μπορεί να εφαρμόσει πολιτικές αντίθετες με την ταξική εξουσία.

Όσο και να θέλουν να συσκοτίσουν αυτή την αλήθεια ή πραγματικότητα την επαναφέρει με πείσμα στην επικαιρότητα. Καμία ανατροπή της ταξικής πολιτικής δεν γίνεται χωρίς ανατροπή της ταξικής εξουσίας. Αυταπάτες ας μην έχουμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου