Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ποιος υποδαυλίζει τον φασισμό;


Το ΣΚΑΪ παρουσιάζει (10-7-2012, 08.20΄) μια δακρύβρεχτη είδηση σύμφωνα με την οποία μια παρέα αθώων πολιτών έγιναν στόχος άγριας επίθεσης αγνώστων, με καταδρομικό τρόπο στο Αγρίνιο! Η παρέα έπινε απλά τον καφέ της και δεν προκαλούσε κανέναν, όπως λέει βεβαίως, βεβαίως και η έκθεση της αστυνομίας. Μιλάμε για εντελώς αθώα θύματα που δέχτηκαν επίθεση.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι εσείς θα καταδικάσετε αυτή την απρόκλητη βία. Και φυσικά θα δικαιολογήσετε κάθε νόμιμη άμυνα από τα θύματα. Ίσως μάλιστα δικαιολογήστε και ό,τι κάνουν μετά αφού δέχονται απρόκλητες επιθέσεις! Και αφού θα καταδικάσετε την επίθεση με αγανάκτηση και θα δικαιολογήσετε την αντίδραση των θυμάτων ως δίκαιοι πολίτες, θα μάθετε ότι τα «θύματα» ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Λάβρος ο Οικονόμου επανέρχεται μετά από 10΄ και διευκρινίζει ότι «το είπαμε αναρχικοί κτύπησαν τα μέλη της ΧΑ οι οποίοι δεν προκαλούσαν κανέναν και καθόταν ήσυχοι»! Η αγιοποίηση των φασιστών στο απόγειο και η προληπτική αθώωση μελλοντικών εγκλημάτων σε μια γραμμή. Θυμίζει την αθώωση του Κασιδιάρη γιατί… ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ… ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ… ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

Στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι γνωστό εκτός από αυτά που θέλει το σύστημα. Και ανεξάρτητα από τον ρόλο που παίζουν επιθέσεις αναρχικών (αν ήταν αυτοί) οι οποίες αντικειμενικά στρώνουν το έδαφος στους φασίστες και σε κάθε εκτροπή, εδώ το θέμα είναι πως το αξιοποιούν οι δυνάμεις του συστήματος.

*Προχθές κυκλοφορούσε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως ότι ο Χίτλερ έσωσε έναν Εβραίο, διοικητή του στον Α΄ Π. Πόλεμο, από τη δίωξη και τον θάνατο!!!

Ύστερα κάνουν τους έκπληκτους κάποιοι για το πώς ανεβαίνει το φασιστικό φαινόμενο.




Προφανώς και ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού δεν ξέρει ποιοι και πως του σκάβουν τον τάφο του. ΌΧΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ, ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΛΕΜΕ.



5 σχόλια:

  1. ο λαος στην παρουσα φαση σκαβει ο ιδιος τον ταφο του με την πεποιθηση οτι ειναι καταφυγιο, οποτε . . .γαια πυρι μειχθητω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κα Μιχαλολιάκου στη ΤΒ. Τυχαίο;

    Πέμπτη 12/7/12 22.05΄ Συνέντευξη τάχα ανθρώπινου χαρακτήρα με τη κα Ζαρούλια γυναίκα του Μιχαλολιάκου που παρουσιάζει την ανθόσπαρτη ζωή τους στην ΤΒ του ΣΤΑΡ ρίχνοντας και τις σχετικές εθνικιστικές σπόντες. Μετά κάνουν ότι δεν ξέρουν ποιοι προωθούν το φασισμό υπογείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε,

    έκανα αρκετά σχόλια στο ιστολόγιο http://bit.ly/O1lXoC που υπέδειξες με τον εξαιρετικά επιμορφωτικό τίτλο «Σώστε τα σταλινικά γουρούνια από τη θερμοπληξία!» Προφανώς ανέλαβε ρόλο σωτήρα ο κ. κρυπτοφασίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΕΤ ΕΧΕΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΙΝ!

    Ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρουσιάζει σαν… φυσιολογικό Γάλλο πατριώτη! Μια σκέτη αγιοποίηση ενός φασίστα, δωσίλογου υπεύθυνο για χιλιάδες νεκρούς και συρμένους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και προδότη που παρέδωσε τη χώρα του στους Γερμανούς!
    Η ιστορία ξαναγράφετε υπέρ του φασισμού. Τα αντικομουνιστικά μνημόνια βρίσκουν εφαρμογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή