Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΚΚΕ: Δίπλα στον εργάτη «με το όπλο παραπόδας»

Μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Αγ. Θωμά στο Γουδή

Μια από τις μεγαλύτερες τοπικές συγκεντρώσεις, από τη δεκαετία του ΄80, πραγματοποίησε το ΚΚΕ στον Αγ. Θωμά στο Γουδή, στις 6/6/2012. Ομιλήτρια η Λ. Κανέλη η οποία δεν «μάσησε» τα λόγια της.

 Συνοπτικά μερικές από τις υπομνήσεις της Λ. Κανέλη:

«Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμες στιγμές. Κρίσιμες για τους εργαζόμενους, το λαό, τον τόπο, την πατρίδα μας. θέλουν να μας καταντήσουν δούλους. Θέλουν να συρρικνώσουν το ΚΚΕ. Να το καταστήσουν αδύναμο και ανίκανο να ορθώσει το ανάστημά του στα σχέδια υποδούλωσης του λαού. Σχεδιάζουν να εφαρμόσουν το αντικομουνιστικό μνημόνιο, να μεταλλάξουν το ΚΚΕ αν μπορέσουν, να του αλλάξουν όνομα και αν δεν υποταχθεί να το βγάλουν παράνομο. Πάνω απ όλα θέλουν να το καταστήσουν ανίκανο να σταθεί όρθιο και οργανωτής του λαού στις κρίσιμες στιγμές που προβλέπουν ότι έρχονται. Θέλουν να καταντήσουν τον λαό "ευτυχισμένο φυλακισμένο" στο κελί της λυκοσυμμαχίας του κεφαλαίου ντόπιου και ξένου. Δεν θα τους περάσει δεν θα το καταφέρουν.

Το ΚΚΕ ποτέ δεν θα τους κάνει τη χάρη, θα είναι πάντα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ναι ΕΛλΑΔΑΣ, δεν θα υποταχθεί και θα είναι πάντα μαχητής, δίπλα στον εργάτη και στο λαό «με το όπλο παραπόδας»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου