Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ακραίος εκβιασμός…Ακραίος εκβιασμός της ΠΝΟ σε βάρος της κοινωνίας μας λένε, μέσω της σημερινής «Ημερησίας», ότι είναι η απεργία των ναυτεργατών. Τα ίδια λένε και τα κανάλια των εφοπλιστών και των πετρελαιάδων αναμασώντας τα… «αποφθέγματα» της Διαμαντοπούλου και όλων των υπηρετών του κεφαλαίου.


Ακραίο εκβιασμό βγάζουν και την απεργία των εργαζομένων στο μετρό και τον ΟΑΣΑ, των φαρμακοποιών, των γιατρών, των αγροτών, των εργατών καθαριότητας, των ταξί, των οδηγών ΚΤΕΛ, των φορτηγών, των χαλυβουργών, των νοσηλευτών, των δασκάλων, καθηγητών, πανεπιστημιακών… Ακραίες είναι (πάντα, πάντα) και οι απεργίες που στηρίζει το ΠΑΜΕ. Παράνομες και καταχρηστικές τις βγάζουν και οι δικαστές…


Όλοι κάνουν... ακραίες απεργιακές κινητοποιήσεις σε βάρος της κοινωνίας!


ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;


Μας το λένε οι δημοσιογράφοι του κεφαλαίου. Είναι η ταξιδιώτισσα, η τουρίστρια, η γιαγιούλα που αρρώστησε, ο καλός επιχειρηματίας αγρότης, ο απλός συνταξιούχος, ο άρρωστος, ο καλός φοιτητής, ο καλός μαθητής, ο καλός εργάτης που θέλει να πάει στη δουλειά του σπάζοντας την απεργία στο όνομα τους δικαιώματος στην εργασία…

Κοινωνία είναι όλοι αυτοί που τους αλλάζουν τη ταμπέλα και αφαιρούν την πραγματική ιδιότητά τους. Είναι αυτοί που παίρνουν 580 ευρώ μισθό, οι εργάτες του 4ωρου, οι «μαθητευόμενοι» που δουλεύουν αμισθί, οι άνεργοι, οι υπό απόλυση, αυτοί που παίρνουν συντάξεις πείνας, αυτοί που τους έκοψαν τα φάρμακα, τους γιατρούς και τις συντάξεις, αυτοί που τους κατέστρεψαν την παραγωγή και την κτηνοτροφία, οι γονείς που τα παιδιά τους είναι άνεργοι, αυτοί που κάθε μήνα χάνουν δικαιώματα και φορτώνονται φόρους. Αυτοί όλοι είναι κοινωνία που υποφέρει, όχι από τον εαυτό της αλλά από τις πολιτικές της κυβέρνησης, της τρόικας και του κεφαλαίου.Προφανώς κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν οι προπαγανδιστές της εξουσίας. Και αναρωτιούνται γιατί άραγε κάνουν απεργία; Δεν αναρωτιούνται μόνο για εκείνους που τους λέει να τη κάνουν το… ΚΚΕ, έτσι, για να το ενισχύσουν!!!

Αναρωτιούνται τι είναι εκείνο που σε αυτές τις… «κρίσιμες στιγμές» (για ποιόν;) αντί να φάνε ήσυχα το παντεσπάνι τους, κόβουν τους δρόμους, τις συγκοινωνίες… Γιατί άραγε κάνουν απεργία όταν τους κόβουν το μεροκάματο, τη δουλειά και την ασφάλεια, δεν το καταλαβαίνουν!


Εύγε στους προπαγανδιστές του συστήματος. Ποτέ δεν θα ξεχάσουν τον σύγχρονο αναμορφωτή τους, τον Γκέμπελς!

1 σχόλιο:

 1. Πότε η συκοφαντία και το ψέμα «ανυψώνονται» σε γκεμπελισμό;
  *
  Πρώτον, όταν το ψέμα είναι τόσο απίθανα μεγάλο που ο κανονικός άνθρωπος αρχίζει να αναρωτιέται.
  Προσέξτε:
  «...Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (...) Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τέλεια ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση».
  (Αδόλφος Χίτλερ, «Ο Αγών μου», εκδόσεις Ζαρβάνου, τ. Α΄, σελ. 55).
  *
  Δεύτερον, όταν η συκοφαντία, που με «σατανική ξετσιπωσιά, διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση», επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται.
  Πρόκειται για το γνωστό «πες πες κάτι θα μείνει».

  ΑπάντησηΔιαγραφή