Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΕΤΣΙ ΔΕΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ!!!



Χρυσοφόρα άκρα του τάφου σιωπή για την απεργία της Ελληνικής Χαλυβουργίας!

Μαθαίνουμε από τα κανάλια με λεπτομέρεια για τους χωρισμούς των καλλιτεχνιδών που βγάζουν το πόδι έξω. Μαθαίνουμε για το «δράμα» των πλουσίων φοροφυγάδων που συλλαμβάνονται (και αφήνονται). Μαθαίνουμε για τις ηρωικές ενέργειες στελεχών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Μαθαίνουμε με λεπτομέρεια τους όρους του κ. Μίχαλου για τον μεσαίωνα που πρέπει να επιβληθεί στους εργαζόμενους. Μαθαίνουμε κάθε λεπτομέρεια για τον πρίγκιπα του ΠΑΟ και τον Τσάκα!

Δεν μαθαίνουμε τίποτα από τα κανάλια για την απεργία των εργαζομένων στη Ελληνική Χαλυβουργία. Η απεργία μπήκε στην 23η μέρα και σε λίγο θα κοντέψει μήνα, πράγμα πρωτοφανές και έξω από τα δεδομένα του διαβρωμένου από την εργοδοσία εργατικού κινήματος στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες! Τόσες μέρες απεργία και κανένας δεν άκουσε, δεν έμαθε τίποτα από τους λαλίστατους γραφιάδες του τύπου και τους εκφωνητές πρωινών και βραδινών εκπομπών!


Αυτοί που ρίχνουν δάκρυα για το κάθε δράμα της γιαγιάς που την έκλεψαν (αλλοδαποί), δεν έχουν ούτε λέξη για τον γιγάντιο εργατικό αγώνα προστασίας της εργασίας και επιβίωσης 400 και πλέον εργατικών οικογενειών.


Ας μην έχουμε αυταπάτες γιατί το κάνουν. Στον αγώνα της Χαλυβουργικής πρωτοστατούν συνδικαλιστές και εργάτες με ταξική συνείδηση που δεν εξαγοράζεται. Αυτό τους πονάει, αυτό τους ενοχλεί και αυτό τους φοβίζει. «Να κάνεις απεργία αλλά μόλις χρειαστεί να είσαι δικός μας, όχι να θέλεις ανατροπές. Να είσαι «έξυπνος», «ευέλικτος», όχι «δογματικός» και να βάζεις το «γενικό συμφέρον της χώρας» πάνω από το ταξικό και εργατικό. Να τρέξεις, στην κρίσιμη στιγμή, να σώσεις την πατρίδα, την ΕΕ, το ευρώ βάζοντας το γενικό πάνω από το ατομικό. ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ»!!! Αυτή είναι η λογική των καναλιών της αστικής τάξης.

Η άκρα του τάφου σιωπή για τις ταξικές απεργίες, είναι χρυσοφόρα για την άρχουσα τάξη. «Είναι πολλά τα λεφτά» για να διακινδυνεύσουν παιχνίδια με την ταξική φωτιά στο όνομα της δήθεν πλουραλιστικής ενημέρωσης που πλασάρουν.


Σε όλους αυτούς όμως, η ιστορία και η εργατική τάξη μία και μόνη φοβερή απάντηση έχουν: «ΕΤΣΙ ΔΕΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ»!!!



«Γλεντούν οι τυράννοι και μες το πιοτό
Τη λήθη γυρεύουν να βρούνε
Μα οι μέρες τους όμως μετρήθηκαν πια
Και τέλος φρικτό τους προσμένει…»

2 σχόλια:

  1. Τέτοια σιωπή... Μου κάνει εντύπωση. Αν δεν είχα το net δε θα μάθαινα τίποτα. Για τις άλλες απεργίες που "ενοχλούν" τον κόσμο μαθαίνουμε... Για εκείνες που χτυπούν το κεφάλαιο, τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη και ο ΣΚΑΪ την έχει πνίξει και δεν ξεσήκωσε τον κόσμο που οι… αντεθνικώς δρώντες κομμουνιστές, σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα στιγμές, κλείνουν τις επιχειρήσεις για να μη βγει η Ελλάδα από την κρίση και να μην εργαστούν όσοι θέλουν, στερώντας στους εργάτες το δικαίωμα της εργασίας!!! Είναι σίγουρο πως εκτίμησαν ότι με τέτοιες παπαριές μόνο διαφήμιση θα της κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή