Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Οι μικρομεσαίοι αφανίζονται και η Συνομοσπονδία τους χειροκροτεί!


.
Έμελε να το δούμε και αυτό! Οι μικρομεσαίοι να αφανίζονται και η Συνομοσπονδία τους, η ΓΣΕΒΕΕ, στη πράξη να χειροκροτεί. Το συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ (19-20/2/2011) παρά τους πύρινους λόγους που ακούστηκαν μέσα, παρά τις προτάσεις να παρθεί απόφαση συμμετοχής στη γενική απεργία της 23ης Φεβρουαρίου, παρά τη καταστροφή που απειλεί κάθε μικρή επιχείρηση, αρνήθηκε να πάρει τη παραμικρή απόφαση, ούτε συμμετοχή σε απεργία, ούτε ψήφισμα καταδίκη της εφαρμοζόμενης πολιτικής, ούτε καταδίκης του μνημονίου, ούτε καν μια απόφαση για όλα τα μαγαζιά που κλείνουν κατά εκατοντάδες!


Μια φράση του προέδρου του απελθόντος Δ.Σ. κ Δ. Ασημακόπουλου ότι «εγώ καταψηφίζω την απεργία», αρκούσε για να δώσει το σύνθημα ώστε να μη δεχτεί η πρασινο-ΣΥΝ πλειοψηφία όχι μόνο να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση συμμετοχής στην απεργία αλλά και οποιοδήποτε άλλο ψήφισμα. Κατάφεραν με προσχήματα να διακόψουν τη Γ.Σ. ώστε να μη πάρει καμία απόφαση για τίποτα! Έτσι στη πράξη αφήνουν τη κυβέρνηση να αλωνίζει το χώρο και εμμέσως τη χειροκροτούν. Τι ντροπή!


Αν κάποιοι νόμισαν ότι μόνο στη ΓΣΕΕ γίνονται αυτά κάνουν λάθος. Από του ιδίου ιδεολογήματος ανθρώπους γίνονται και στη ΓΣΕΒΕΕ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου