Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αποφασίζομεν και διατάσσουμε μνημονιακά

.
Ημέρες δόξας έρχονται!


«Επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια»! Κάτι μας θυμίζει, κάτι μας θυμίζει...


Απαγορεύεται η κατάληψη οδών…. από τρακτέρ, διαδηλωτές, αρνητές των διοδίων… κάτι νέο μας θυμίζει, κάτι νέο...

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών ξεκίνησε την αντίστροφη πορεία προς αναχαίτιση του λαϊκού κινήματος. Τα όπλα του αρχαία, σκουριασμένα αλλά πάντα επίκαιρα και μοναδικά στη φαρέτρα της άρχουσας τάξης. Που να αρχίζουμε τώρα ξανά και ξανά «διάλογους και δημοκρατικές διαδικασίες» για να καταλήξουμε και πάλι στο ξύλο μετά μουσικής και δακρυγόνων κατά των αντιφρονούντων….

Αποφασίζομεν και διατάσσουμε άμεσα και αποτελεσματικά ε, να μην αξιοποιήσουμε λίγο και τη χουντική κληρονομιά! Απαγορεύουμε τη μετακίνηση τρακτέρ σε δρόμους 100 χιλιομέτρων(!!!) στο Ν. Σερρών προς τα σύνορα με Βουλγαρία, στο Προμαχώνα. Όποιος τολμήσει να κυκλοφορήσει «θα αντιμετωπισθεί με όλα τα νόμιμα μέσα»! Όλοι ξέρουν τα κυβερνητικά «νόμιμα μέσα».


Όποιος είναι κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου είναι εχθρός της πατρίδας. Αυτό και μόνο νομιμοποιεί κάθε απαγόρευση. Άντε τώρα εσείς να μιλάτε για δημοκρατία!


Το κείμενο αλιεύθηκε από το http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1258949  


Απολαύστε το.



Η άμεση υλοποίηση της απόφασης!!!


Για να μη νομίζει κανείς ότι η κυβέρνηση όταν πρόκειται για λαϊκές κινητοποιήσεις δεν μπορεί να εφαρμόσει το νόμο ενώ όταν πρόκειται για δικούς της τον παραγράφει, να τι λέει το ρεπορτάζ:


Στις Σέρρες, επεισόδια σημειώθηκαν, το μεσημέρι της Τρίτης 8/2, μεταξύ αγροτών και αστυνομικών, την ώρα που επτά συλληφθέντες αγρότες για παράβαση της αστυνομικής διαταγής, απολογούνταν στον εισαγγελέα.


Οι συλλήψεις έγιναν τη Δευτέρα, όταν οι αγρότες «έσπασαν» το μπλόκο της αστυνομίας και μέσα από αγροτικούς παράδρομους και χωράφια κατάφεραν με τα τρακτέρ τους να φτάσουν στον Προμαχώνα.


Η μεθοριακή διάβαση, πάντως, αποκλείστηκε ξανά το πρωί της Τρίτης από περίπου 250 εργαζόμενους του ομίλου της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (ΕΝ.ΚΛΩ.). Α, ξέχασα να πω οτι έπιασε σύγκρυο τη κυβέρνηση με τη προοπτική να ενωθούν οι εργάτες απεργοί με τους αγρότες... Θα ήταν η αρχή στο ξύλωμα του πουλόβερ του διαίρει και βασίλευε. Ξέρει τι κάνει η εξουσία...


Οι Σερραίοι αγρότες συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Έξω από το δικαστικό μέγαρο βρίσκονται περισσότεροι από 50 αγρότες, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους. Στο μεταξύ, παρατεταγμένα παραμένουν τα τρακτέρ αγροτών στην εθνικό οδό Σερρών - Προμαχώνα, πριν από τη γέφυρα Πετριτσίου, καθώς και οι διμοιρίες της αστυνομίας.


Άντε και εις ανώτερα! Κανένα ιδιώνυμο, κανένα «νησί» που είναι και της μόδας σίριαλ…


Μένει μόνο να κηρυχτεί «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» μαζί με… έκτακτα «Μνημονιοδικεία»!!! Μνημονιοδίκης ο Πρωθυπουργός, εισαγγελέας ο Πάγκαλος, μάρτυρες κατηγορίας οι γνωστοί δημοσιογράφοι των γνωστών καναλιών έστω και αν κάποιοι από αυτούς εξοργίζονται που τους έφαγε ο Πάγκαλος τη θέση του εισαγγελέα! Κατηγορούμενοι οι συνήθεις ύποπτοι των παράνομων και καταχρηστικών λαϊκών αγώνων. Ακροατήριο: τραπεζίτες, ΔΝΤ, ΕΕ,ΤΡΟΙΚΑ, ΣΕΒ, τοκογλύφοι – δανειστές, χρηματιστές κλπ. Απαγορεύεται η πλέμπα, αυτή έξω από το δικαστικό μέγαρο, όπως οι αγρότες…
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου