Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Εγκλήματα χωρίς τιμωρία και… «Το μωρό της Ροζμαρί»

 «Το Ισραήλ παγίδευσε με εκρηκτικά βομβητές που αγόρασε η Χεζμπολά από την Ταϊβάν»

  «Υβριδικό πόλεμο» του Ισραήλ τον είπαν και κρυφοκαμάρωναν για το «κατόρθωμα», εμμέσως απειλώντας όλους τους λαούς.

Οι αμερικανοκρατούμενες εταιρείες της Ταϊβαν ετοίμασαν παραγγελία βομβητών (τηλεειδοποίηση χωρίς συνομιλία) της Χεζμπολάχ, αμερικρατούμενες (και της ΕΕ) εταιρείες τα διακίνησαν και πόσο δύσκολο ήταν να βάλουν μυστικές υπηρεσίες μέσα μικροπυροκροτητή και ποσότητα εκρηκτικής ύλης για κατά βούληση έκρηξη; Σαν η Χεζμπολάχ να ζήτησε από τους λύκους να συνοδέψουν το κοπάδι στη σφαγή!

Το έγκλημα δεν το βλέπουν, προβάλλουν τον τρόμο όμως! Για να τρομάξουν όλοι οι λαοί με το «Μπορούμε τα πάντα ακόμη και να σας τινάξουμε στον αέρα ομαδικά και ατομικά με κάθε αντικείμενο και στην κρεβατοκάμαρά σας ακόμη!

Και ζητούν ψυχραιμία από τα… θύματα και να μην… απαντήσουν! Αν αυτό το έκαναν στο Ισραήλ μέχρι και Γ’ΠΠ θα απειλούσαν αυτό και οι σύμμαχοί του, χώρια οι βομβαρδισμοί αμάχων που τους λένε στρατιωτικούς στόχους!

Ως πότε θα εγκληματούν χωρίς τιμωρία;

Μόνη τιμωρία για το Ισραήλ βέβαια, μπορεί να προέλθει από τους λαούς του κόσμου.

Αν μερικοί αφελείς περιμένουν τιμωρία από τους ιμπεριαλιστές, τον Μπάιντεν, την Χάρις, τις ΗΠΑ ή τον… Μακρόν, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Το «Μωρό της… Ροζμαρί» μόνο στα έργα του σινεμά μπορεί να τιμωρηθεί, αν το θέλουν και αυτό.

 https://www.amna.gr/home/article/848651/To-Israil-pagideuse-me-ekriktika-bombites-pou-agorase-i-Chezmpola-tou-Libanou-apo-tin-Taiban

 Αυτοί που είναι πίσω από το Ιραήλ...

 «Ο πολεμοχαρής πρόεδρος»!

Μια φωτογραφία – γράφημα αντιπροσωπευτική των  προέδρων των ΗΠΑ και των ηγετών των άλλων ιμπεριαλιστικών κρατών που κάνουν πολέμους για να φέρουν αιματηρή «Ειρήνη Νεκροταφείου» όπου πατούν. Εδώ βλέπουμε το «νόημα» της «Ειρήνης Νεκροταφείου» με δύο παιδιά «ελεύθερα» από τη ζωή τους, στη Μ. Ανατολή!


 Η λεζάντα:

 Ο πολεμοχαρής πρόεδρος

Το αίμα στάζει από τα άψυχα κορμιά των δύο μικρών παιδιών και ο Τζορτζ Μπους ατενίζει με καμάρι εκείνο ακριβώς το μέλλον που ονειρεύεται: το μέλλον ενός τόπου γεμάτου αποκαΐδια, ενός τόπου που θα έχει πληρώσει με τη ζωή του το τίμημα της εγωκεντρικής υπόστασης μιας χούφτας ισχυρών. Της χούφτας των ανθρώπων που θέλουν να ελέγχουν το πολύ χρήμα, τα κοιτάσματα του πετρελαίου και φυσικά το εμπόριο όπλων.

Το κείμενο -λεζάντα είναι από την εφημερίδα «Η Βραδινή», 3 Ιανουαρίου 2003, εν όψει της επίθεσης των ΗΠΑ και «προθύμων» Ιμπεριαλιστών κατά του Ιράκ που στοίχισε πάνω από 1 εκ. νεκρούς Ιρακινούς! «Ειρήνη Νεκροταφείου»!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου