Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Η «παταγώδης αποτυχία» των εμβολίων

Από την εμφάνιση των πρώτων δοκιμών εμβολίων κατά του κορονοϊού, διαβάσαμε άπειρες απόψεις, θεωρίες και αναλύσεις σοβαρών επιστημόνων, αναλυτών και ερευνητών για τα δεινά που περιμένουν όσους εμβολιαστούν με τα εμβόλια, καθώς και του συνόλου της ανθρωπότητας! 

 

Πέρα από τις συνέπειες στην υγεία μας που περιγράφηκε με άπειρους τραγικούς τρόπους, το επιχείρημα που κυριάρχησε ήταν το μέγα εγχείρημα των πολυεθνικών του φαρμάκου να παρασκευάσουν έναν ιό και ένα εμβόλιο που θα μετατρέψει όλους τους ανθρώπους σε εξαρτώμενους, υπόδουλους, παρακολουθούμενους, χωρίς θέληση αντίστασης και τελικά μέχρι και θάνατο κατ επιλογή, για όσους «περίσσευαν» πάνω στη γη. Όλα τα έκαναν για την σκοτεινή εξουσία των πολυεθνικών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ώστε να κυριαρχήσουν πάνω στη Γη μόνο οι εκλεκτοί αυτής της εξουσίας και όλοι οι άλλοι να είναι άβουλα ζόμπι χωρίς θέληση απέναντι στην εξουσία.

 

Μια ιστορία…

 

Τους συνέλαβαν, εκατοντάδες,  με άγριο τρόπο σχεδόν πριν 20 χρόνια. Τους μετέφεραν με κουκούλα σε φυλακές πλήρως απομονωμένους, πάντα αλυσοδεμένους και είναι αμφίβολο αν είδαν από τότε κάτι εκτός από σίδερα, αλυσίδες, όργανα βασανιστηρίων και βασανιστές. Ψήφισαν νόμο πως δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος που έχει τα ελάχιστα δικαιώματα, ώστε να επιτρέπεται κάθε είδους βασανιστήριο προκειμένου να προσκυνήσουν την εξουσία που τους συνέλαβε και να γίνουν άβουλα όργανά της.

Οι βασανιστές δοκίμασαν σχεδόν τα πάντα: Εικονικό πνιγμό (γνωστό διεθνώς σαν waterboarding) που συνίσταται στη ρίψη νερού στις αναπνευστικές εισόδους του ανακρινόμενου, του οποίου το πρόσωπο έχει καλυφθεί με ύφασμα, δημιουργώντας επώδυνη αίσθηση πνιγμού. Εικονικές εκτελέσεις. Στέρηση ύπνου με τη χρήση ισχυρού φωτισμού και εκκωφαντικής μουσικής επί ώρες. Σεξουαλικές ταπεινώσεις, κακοποιήσεις και βιασμοί διά σοδομισμού με κοντάρια και όπλα. Αναγκαστική σίτιση των κρατουμένων απεργών πείνας με σωλήνα από τη μύτη που συνιστά φρικτό βασανιστήριο. Αισθητηριακή στέρηση και απομόνωση. Χρήση ναρκωτικών και πειραματικών φαρμακευτικών ουσιών, ώστε να «σπάσει» η αντίσταση του κρατουμένου και να ομολογήσει πραγματικά ή μη μυστικά. Υποβολή σε τρόμο διά της παρακολούθησης σωματικών και ψυχολογικών βασανιστηρίων ή ταπεινώσεων άλλων κρατουμένων.

Ο βασανισμός και ο εξευτελισμός της προσωπικότητάς τους, η πολύχρονη κράτησή τους χωρίς καμία κατηγορία, η απαγόρευση της επαφής τους με δικηγόρους και πολλά άλλα από τα αμέτρητα ατιμώρητα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε βάρος τους.

Οι πολυεθνικές πρόσφεραν φυσικά τις υπηρεσίες τους με «προχώ» φάρμακα μετατροπής των ανθρώπων σε ζόμπι δουλάκια, ίδια με αυτά που μας ενημέρωσαν οι καλοί αντιεμβολιαστές επιστήμονες ότι περιέχουν τα εμβόλια κατά του κορνοϊού!

 


Μηδέν!

 

Αποτέλεσμα; 20 χρόνια βασανιστηρίων, «φαρμάκων», «εμβολίων», ναρκωτικών, βίας κλπ και όλοι αυτοί οι εξουσιαστές και βασανιστές κατάφεραν ένα μεγάλο μηδενικό! Οι κρατούμενοι ποτέ δεν έγιναν ζόμπι, δουλάκια, εξαρτώμενοι. Οι επιστήμονες των βασανιστηρίων, οι «λοιμοξιολόγοι» που επέλεγαν ιούς, οι ερευνητές που παρασκεύαζαν «εμβόλια κατά των ιών», τα παπαγαλάκια που ονόμαζαν τους κρατούμενους τέρατα χωρίς συνείδηση, θέλουν να σκίσουν τα πτυχία τους! Τέτοια αποτυχία!

20 χρόνια μετά, στο κάτεργο του Γκουαντάναμο υπάρχουν ακόμη 30 κρατούμενοι βασανιζόμενοι καθημερινά, οι οποίοι ξεφτιλίζουν την εξουσία που τους συνέλαβε, τους βασανιστές τους και τους επιστήμονες που νόμισαν ότι με βασανιστήρια και φάρμακα θα τους μετατρέψουν σε ζόμπι!

Να σημειώσουμε ότι εξ ίσου 20 χρόνια κατοχής, βασανισμών και δολοφονιών ενός λαού, του Αφγανικού, οι βασανιστές κατακτητές φάνηκαν εξ ίσου «ικανοί» να παράγουν ένα μεγάλο μηδενικό ως προς την υποταγή του λαού αυτού, στην ισχυρότερη πολεμική, επιστημονική, τεχνολογική, οικονομική και ιμπεριαλιστική δύναμη του κόσμου, τις ΗΠΑ!

20 χρόνια αποτυχία! Ούτε μια επιτυχία έστω με τα φάρμακα και τα εμβόλια που ήταν πανεύκολο να δοκιμάσουν και στον λαό του Αφγανιστάν και τους κρατουμένους του Γκουαντάναμο. Στα πάντα πέτυχαν ένα μηδενικό.

Να σημειώσουμε εδώ ότι και η αντίστοιχη κατοχική εξουσία του Ισραήλ - με την πολύ προχωρημένη ιατρική και φαρμακολογία - επί 54 χρόνια πάνω στους Παλαιστίνιους με ίδια «μέσα» στη διάθεσή του, πέτυχε και αυτή ένα εξ ίσου μεγάλο μηδενικό, στην υποταγή της θέλησης των παλαιστινίων, με τους Αμερικανούς!

 

Αυτή και μόνο αυτή ήταν η «παταγώδης αποτυχία» των «εμβολίων».

 

Επίλογος  

 

Μετά ήρθαν οι φανατικές ως μεταφυσικές αντιεμβολιαστικές θεωρίες και μας είπαν ότι με ένα εμβόλιο όλη η ανθρωπότητα προσκυνάει τις πολυεθνικές, τους ιμπεριαλιστές, την εξουσία του κεφαλαίου, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων παριστάνοντας πως δεν ξέρουν για το μηδενικό όλων των παρόμοιων προσπαθειών. Και απαιτούν να τους ακούσουμε στα σοβαρά γιατί κινδυνεύουμε να αφανιστούμε ή να γίνουμε υποτακτικά όπως τα οικόσιτα! Μπορεί να προκαλούν πρόσκαιρο τρόμο σε μια μερίδα του κόσμου αλλά η ζωή διαψεύδει συνεχώς αυτούς τους φόβους και προτάσσει τους πραγματικούς φόβους  για την υγεία και για την ανθρωπότητα από το εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα. Αυτό φέρνει με την εκμετάλλευση και τη λειτουργία του  τα δεινά του κόσμου, όχι το εμβόλιο.

 

Το κείμενο γράφτηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων, στις 11/1/2002, από την δημιουργία της απάνθρωπης φυλακής Γκουαντάναμο σε παράνομα κατειλημμένο έδαφος της Κούβας. Τα στοιχεία για το Γκουαντάναμο από τον Ριζοσπάστη, 14/1/2022

 

https://www.rizospastis.gr/page.do?id=18465&publDate=14%2F1%2F2022&pageNo=18

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου