Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ιστορίες τους - Αμαρτίες τους!

 

Σε τι χέρια αφήνουμε την Ελλάδα να κυβερνηθεί και σε τι χέρια την παραδίδουν αυτοί - διαχρονικά!

 

Στη Μακρόνησο, Π. Κανελλόπουλος - Βαν Φλιτ

  -Παναγιώτης Κανελλόπουλος, παρουσιάζοντας ελληνικό στρατιωτικό άγημα στον Αμερικανό στρατηγό Βαν Φλιτ, 24/2/1948: «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας»! 

-Κων. Καραμανλής 12/6/1976: «Η Ελλάς πολιτικά, αμυντικά, οικονομικά, πολιτιστικά ανήκει εις την Δύση».

-Κων. Σημίτης 1/2/1996 – Κρίση στα Ίμια: «Θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για την πρωτοβουλία και τη βοήθειά τους» (…με αποτέλεσμα τη μετατροπή των Ιμίων σε «γκρίζα ζώνη»!).

-Κώστας Τασούλας, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, δημόσια προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Μπομπ Μενέντεζ, 26/8/2021«Από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο και από την Κρήτη μέχρι την Θράκη, σας παραδίδουμε την Ελλάδα σήμερα στα χέρια σας. Και είμαστε βέβαιοι ότι είναι σε καλά χέρια».

-Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρωθυπουργός της Ελλάδας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τη Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ που συνεδρίασε στην Αθήνα, στις 18/9/2021: «η Ελλάδα παραμένει ένας ισχυρός και αξιόπιστος σύμμαχος που στηρίζει εμπράκτως τις δεσμεύσεις της, επενδύοντας στον τομέα της Άμυνας και υποστηρίζοντας τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο».


 

-Καραμανλής, πηγή βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=wi75X_IGWoo

 

-Σημίτης, πηγή βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=Y_UKLtzQpfo

-

-Κανελλόπουλος, πηγή: https://www.sansimera.gr/biographies/318

-Τασούλας, πηγή βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=F8boqNQmZoQ

 -Μητσοτάκης, Πηγή:  https://www.902.gr/eidisi/politiki/271553/synedriazei-me-epikentro-toys-shediasmoys-gia-tin-kontra-me-ta-alla

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου